דבב את התמונה-חוזר!

דבב את התמונה-חוזר!../images/Emo15.gif../images/Emo17.gif

אוקיי אני נותנת תמונה.. ואתם מדובבים אותה... נא לא לשים תמונות חדשות עד שהראשונה מוצאה לגמרי
"נאראקו, הנה הרסיסים. אתה בטוח שג'אקוצו לא יגלה?"

SANGO1

New member
שלי

, מעניין אם נראקו יעשה לי נעים בגב בתמורה לרסיסים" * מתחיל לפנטז *

Bakura

New member
התבלבלת עם המיקום של המחשבה

והדיבור, וזה ג'קוטסו דאמיט! ג'אקוטסוווווווווו! >O<

Shale cor

New member
תמונה של ג'קוטסו

יש לו, איך לומר..נטיות מיניות שונות..

Bakura

New member
עוד 10 פרקים! 10 פרקים ^O^

ויש לו את הקול הכי חמוד ב-ע-ו-ל-ם-~!

ג'אקטוסו=הומו כזה...

...שנראה כמו בובה
, והוא מאוהב באינויאשה, אבל הוא אוהב מישהו ששכחתי את שמו...

Bakura

New member
בבנקוטסו ^_^

והוא לא מאוהב באינויאשה >-< הוא סתם חושב שהוא חמוד. הוא כמו מירוקו בהפוכה- מירוקו גם מתחיל עם כל בחורה, אבל אוהב את סאנגו ^_^ אה, אם הוא היה סטרייט ;; ג'קו צ'ו ;; טוב, רווח של בנקוטסו, הפסד שלנו ;;

J e i n

New member
יאייי איזה חמוד הוא בתמונה!!../images/Emo99.gif

כזה בישי!!!

y a m i girl

New member
><../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif

ג'אקוטסו הוא הבישי הנסגד שלי ושל בנקוטסו (טוב, נכון, גם של באקי><) והוא לא מאוהב באינו. יש לו עליו קראש פיצפון, בגלל שהוא כזה חמוד. הוא אוהב את בנקוטסו.

ולן

New member
יש לי../images/Emo13.gif...

אבל הזה לא משו
"אאממ מעניין אולי הרסיסים כמו שהם נותנים כוח יכולים להפוך אותי גם ל'מגנט חתיכות'... אולי בכל זאת כדי לי לישמור אותם לעצמי"... בבעע
אין לי עוד רעיונות...

GalaxyAngel

New member
אני מנסה O.O

1)"ג'אקוטסו, אתה בטוח שזה חטיף? משום מה זה לא נראה לי כ"כ אכיל..." 2)"רק היום, רסיסי אבן ארבעת הנשמות בזול!! קנה רסיס אחד וקבל את השני חינם, המבצע אינו תקף לגבי נאראקו" *חושב לעצמו: "למה כולם רודפים אחרי האבן המרוסקת הזו? אני הרבה יותר שוו ממנה.. למה שלא ירדפו אחריי?"* ג'אקוטסו: *קורא את המחשבות של באנקוטסו* *_____* באנקוטסו תעשה לי ילד! *רודף אחריו בהסטריה*

Fay Wood

New member
בנקוטסוווו!!!!!!! ^___^../images/Emo168.gif

ניצנעעעעע!!!! אני רוצה את התמונה הזאת, בלי הבועות, עכשיו ומהר!!!! >___< ^_^" אה כן, חזרתי אנשים!!!! לכל אלה שלא הרגישו בחסרוני (
) הייתי באילת ל-5 ימים, וכמעט התפגרתי בלי הפורום.... הוווו ויש לי את הדיסק של לינקין פארק!!!!! ^_______^ והוא כזה שולטט!!!!! וכן, טוב שנזכרתי לקנות אותו ^_^" אזזז... היה ממש כיף באילת, היגעתי למסקנה שאילת זו עיר כל כך מאגניבה..!!! קניתי לי מכנסיים נחמדים ומתנפנפים ברוח... ושרשרת עם תליות של נחש ^_^ ואני מאוהבת בו!
ועוד ועוד... רק לא קניתי אולסטאר T.T כי לא מצאתי נחמדים
ו..מה עוד..? היה חם, אבל בשהם יותר חם
בגלל הלחות
אני נראת כמו פחם, אבל לא נשרפתי *גאה בעצמי*, ו...התגעגעתי לפורום!!! ^___^ ולמיטה שלי
אמממ... זהו?
אני צריכה להתעדכן... מפחיד....

למעלה