ג-ל-י-ד-ה!!!!!! I Have Glida!!!

leeloo

New member
ג-ל-י-ד-ה!!!!!! I Have Glida!!!

חי חי! עכשיו הגיע המשלוח מהסופר (היפרנטו) ואמא שלי קנתה דברים כאלה טובים ,אני פשוט חייבת לשתף: היא קנתה מיץ תפוחים של פריגת (יאמי יאמי), שניצל של עוף טוב (עם ציפוי מעודן- איזה טעים!!) והכי הכי הכי טוב זה- ג ל י ד ה קרם עוגיות!!!!!!!!!!! אההההההההההההההה! תמדי כשאמא שלי קונה את הגלידה הזו אז אמא שלי ואבא שלי ואח שלי גומרים את הגלידה תוך יום ואני מספיקה לקחת מהגלידה רק פעם אחת (להעיבר לכערה קטנה..) ועכשיו אין! אני אחביא להם את הגלידה!!!! חי חי חי!! (קולות השגעון) די אני מכורה לגלידת קרם עוגיות.... לילו, שעכשיו אוכלת מילקי עם מקופלת (ט-ע-י-ם)!

Have A Break,Have A Glida!

זה אמור להיות קיט קאט,דבר טעים בפני עצמו,אבל זה יותר מתאים בת-א-ב-ו-ן לך!! מזלך שאנחנו לא גרות באותו בית כי אם כן הגלידה כבר לא הייתה שמה יותר...היא הייתה אצלי מוחבאת טוב טוב טוב... :) גלידה עם אוריאו זה הכי טעים שיש(רק כמה חבל שמותר לי לאכול מזה פעם בחודש וחצי) LiL The Seal אין,יש לי חברים רעים!

Levinzone

New member
בא לי אוריו!!!!!!!!!!

אבל אני לא אוכלת שוקולד:( אהה איזה מעצבן זה.. תקשיבו.. יש לי מחר מגן בפסקל... וגם חום.. אוווף מה לעשות?

leeloo

New member
ואם כבר מדברים על אוריו...

אז אין כמו הגלידה במקדונלד שקוראים לה :עוגיות שוקולד (?!!!!!), שזו גלידה פשוט טעימה ברמה! חוץ מזה, המילקי היה משום מה לא ממש טעים... אני לא מבינה את זה! זו מן קנוניה נגדי או משהו?! אני קונה מילקי ופעם הוא טעים ופעם יש לו טעם של רפרפת (אמא, מאיפה זה בא?!), והמילקי יוצא בצורת דייסה כזו מגעילה. בעקבות הטעם הדוחה אני מסתכלת על התאריך אבל- יש עוד שבוע וחצי!! אז למה, למה מישהו מוכן להגיד לי למה, יש לזה טעם של מוצר שעבר זמנו מלפני חצי שנה!!!!!! טוב החלטתי, בגלל ההשפעה והשעה, לרשום לכם קטעים מ- Bring It On (או בעברית- מעודדות צמודות, ולא נתחיל שוב בדיון על נפלאות התרגום הישראלי נכון?): I`m sexy, i`m cute i`m popular to boot i`m bitchin`, great hair the boys all love to stare! i`m wanted, i`m hot i`m everything you`re not i`m pretty, i`m cool i dominate this school who am i, just guess guys wanna touch my chest i`m mager, i roor i swear i`m not a whore we cheer and we lead we act like we`re on speed hate us `couse we`re beautiful well we don`t likw you either! we`re cheerleadrs we are cheerleadrs אני יודעת שזה נשמע אידיוטי לחלוטין, אבל הסרט הזה כל-כך קצבי וכל-כך מוסיקלי שפשוט נדבקתי בשירים המגניבים! יש שם גם את השיר שמופיע בספייס ג`אם בקטע שהם מתכוננים למשחק מול הענקים! בקיצור, שווה צפייה!! לילו, שרוצה לישון....אממממ שינה.... מיטה...

flowr..

New member
אהממ... ``שווה צפייה``?

רק בגלל השיר הזה אין לי שום חשק לראות אותו. חבל... הפורום.. לא כמו שהיה פעם.

leeloo

New member
סליחה... אבל מה זה אמור להביע?!

יפה שיש אנשים שממש מתנשאים פה על אחרים... אני לא חושבת שאת ברמה יותר גבוהה ממני, ולא פחות ממני, אז בבקשה אל תגידי שהפורום לא היה כמו שהיה פעם! אני אוהבת לראות סרטים עמוקים ויפים, אבל הסרט הזה פשוט מספק מן שמחה כזו! כיף לראות את הסרט בגלל המוסיקה, הריקודים, ההתלהבות, השמחה, התחרות, הקושי, המאבקים, וכו`. הסרט לא איכותי מבחינת התוכן אלא מבחינת הקצביות שעשו אותו. פשוט הצצה שונה לעולם הצ`ירלידרס ממה שאנחנו רגילים לראות בכל סרט. זה היה המובן של ``שווה צפייה``.

flowr..

New member
את לא חייבת

לקפוץ לפירושים לפני שאת שואלת מה הייתה הכוונה. לא אמרתי שאני ברמה יותר גבוהה ממך, אז את יכולה להפסיק להתעצבן. זה נאמר די בכלליות בקשר לפורום. ואני לא חושבת שמגיע לי משפט מוות אם הבעתי את דעתי. והפורום הוא באמת לא כמו שהוא היה פעם. flowr..

leeloo

New member
אממממ

מה אני אמורה להבין מכך שאת מגיבה להודעה שלי - ואומרת שהפורום הוא לא כמו שהוא היה פעם....?! אני בטוחה שאת היית מסיקה את אותה מסקנה... אבל בהחלט אני חושבת שזכותך לדעה משלך (כמו שאמרתי להרבה אנשים מקודם) אבל לבוא באמרות כאלה... זה באמת לא נעים. ולא אמרתי שמגיע לך משפט מוות. חוץ מזה, אני נמצאת בפורום הזה מרגע שהוקם, אז אני מבקשת לא להתלהב... אז לפעמים אנחנו מדברים על נושאים מטומטמים -מודה! אבל מה יש?! אסור לפעמים קצת לדבר על שטויות? צריך כל הזמן להיות רציניים?! צריך לפעמים קצת שמחה ושטויות בחיים... בגלל זה בכלל התחלתי לדבר על מי אני חושבת שניראה טוב ומי לא. תסתגלי למצב, ואם לא נעים לך, אל תקראי. זכותך.

leeloo

New member
דיווח מהשטח- גלידת קרם העוגיות

הובכן, כמצופה, הגלידה התאימה לחכי (או איך שלא רושמים את זה..) בצורה מושלמת, אבל הגלידה הזאת הייתה מבית הייצור של שטראוס והיא פחות טעימה מהקרם עוגיות של קרמריה.... אחחחח קרמריה.... יאם יאם... סליחה על הריר... :cool: We live in a beautiful world (עם גלידת קרם עוגיות!) לילו, שמתפתה בקלות למטעמי השוקולד....

snaps

New member
גלידת קרם עוגיות

של ``בן אנד ג`ריס``.... זה הכי טעים שיש !!!!

leeloo

New member
אני מסכימה! אין כמו בן אנד ג`ריס!

אתם מכירים את הגלידת לימון הזאת שיש, אני לא זוכרת אם זה של הגן דאז או בן אנג ג`ריס, אבל הייתי כל-כך מכורה לזה פעם!! כל פעם שההורים שלי היו קונים פיצה דומינוס (והם היו קונים די הרבה- יאמי!) הם היו קונים גם גלידת לימון! וזה כל-כך טעים הסורבה לימון הזה! וואי! עכשיו הם תמיד קונים את גלידת העוגיות שמהווה בהחלט תחליף טעים וטוב לגלידת הלימון.

-וונדי-

New member
אני לא חושבת ככה-

לדעתי, פרוזן יוגורט זה הכי טוב !!!!!!! ואם מדברים על חברות או גלידריות, אז ד``ר לק.

leeloo

New member
ככה אני רואה את זה:

הובכן, יש שני צדדים לגלידה (הא?!!): הצד הראשון בא לידי ביטוי (היה לי מבחן היום בהיסטוריה, אני מושפעת) בקופסאות האלה שמכילות את הכמויות המסחריות של הגלידה: שטראוס, קרמיריה, בן אנד ג`ריס, האגן דאז ושות`. היתרון של הצד הזה הוא בכך שהוא נשאר לאורך זמן, בתנאי שההורים שלי ואחי הקטן לא השתלטו עליה לפניי... ככה אפשר לאכול מול הטלוויזיה, וידאו, די וי די, מה שלא תרצו! וכמובן- לאכול מהקופסה! אה הא! איזה תענוג... הצד השני בא לידי ביטוי (די, טוב די!) בגלידות שעובדות בתור רשת חנויות גלידה בארץ: ד``ר לק, פינגיווין, בלו מון ושות`. היתרון בצד הזה הוא שלגלידה יש מעמד יותר גבוה- אם קונים את הגלידה בהרבה כסף אז היא גם יותר ``יוקרתית``, וכמו כל דבר יוקרתי, המוח פועל בדרכיו שלו וגורם לנו לחשוב שזה יותר טוב. ככה הגלידה מקבלת משמעות שונה לגמרי אם אוכלים אותה במקום ציבורי. אוכלים יותר לאט, משקיעים במראה הגלידה, יש סוכריות או מקופלת, וכו וכו`. בקיצור, כל עוד מגוונים, שני הצדדים מצויינים, ובשניהם אני משתדלת להתמיד כי גלידה זה פשוט המאכל הלאומי שלי! לילו, שלמזלה הרב הגלידה לא משפיעה על מראה גופה, והיא נשארת רזה!

My Way

New member
נמאס לי

אני לא יכולה עוד לשבת בחיבוק ידיים ולראות את זה כל הזמן אין כזו מילה ``הובכן`` !!!! (כאילו שיואו...(או משהו כזה)) כל הודעה שנייה, בעיקר מה LEELO``S למיניהן, הובכן,הובכן,הובכן אם כבר, ``ובכן`` סתיו

leeloo

New member
למה שלא תהרגי אותי ודי!?

כמו שאין כזה דבר טי הי, שמופיע פה די הרבה, (למרות שניראה לי שדווקא יש כזו מילה הובכן), אז אני חושבת שאפשר להשתמש גם במילה ``הובכן``! וחוץ מזה, מיזה זה ה-לילו`ס למינהם בדיוק?! יש רק לילו אחת והיא אני! It`s my way my way or the high way! לילו

N0

New member
שוקלד מנטה...

נכון בן אנד ג`ריס קרם עוגיות זו פשוט הגלידה הכי טובה בעולם, אבל אם רוצים לגוון אפשר לקחת גלידה שוקולד (שוקלד לא שוקו כמה שיותר שוקולד) ולהוסיף לה ליקר מנטה, השילוב הזה פשוט מצויין. N0 אכל את זה פעם בצרפת (זה בערך כל מה שהוא אכל בצרפת אחרי שהוא טעם את זה ) ועכשיו יש לו ליקר מנטה אבל אין לו גלידה שוקולד :-( ... בכלל אם מדברים על גלידות אלה מכם שיצא להם להגיע לחיפה, יש בקסטרא (הקניון הכי יפה בעולם) גלידריה שמוכרת גלידות בכל מיני טעמים ( N0 היה שם פעם אחת בנתיים ואכל גלידה בטעם לימונענע כי הבמבה אדומה נגמר...) N0

שוקולד-מנטה, בהחלט.

שכח מבן אנד ג`ריס. תעשה לבד. עוד מומחיות מבית היוצר של מיטל. ואפילו לא קשה לעשות את זה. מצרכים (לפי המתכון המקורי, מהספר ``שוקולד!``; בסוגריים השינויים שלי): 2.5 כוסות עלי נענע, קצוצים גס (אני פשוט משתמש בחבילה) 1.5 כוסות חלב 2.5 כוסות שמנת לקצפת (שני מיכלים; קצפת עמידה! קצפת רגילה אמנם פחות שמנה, אבל יצא פחות טוב) 0.75 כוס סוכר 200 גרם שוקולד מריר, קצוץ (אני אוהב להשתמש בקצת יותר, ולהחליף חלק בשוקולד חלב או אפילו שוקולד לבן) מכונת גלידה *או* מקל-בלנדר. אפשר אפילו בלי. (מיטל נוהג בכלל להכפיל את כל הכמויות - בהתאם גם להכפיל את הכמויות שמוזכרות מטה - ולעשות סטוק חביב של כמעט שני ליטר) טוב. אז זה ככה. מרתיחים כוס חלב וכוס שמנת. מוסיפים את הנענע הקצוצה, בוחשים, מכבים את האש, מכסים ומשרים למשך שעה. מוסיפים את הסוכר, בוחשים על להבה קטנה עד שהסוכר נמס. מורידים מהאש, מסננים, סוחטים את העלים, ונפתרים מהם. נשאר נוזל בעל גוון ירקרק. ממיסים את השוקולד, מצננים. לתוך השוקולד מוסיפים את הנוזל הירקרק ואת שאר החלב והשמנת. (זה לפי המתכון; מיטל פשוט החזיר את הנוזל הירקרק ללהבה נמוכה והוסיפה פנימה את השוקולד הקצוץ, ואח``כ את שארית השמנת והחלב, והמיסה אותו כבר שם. אבל לבחוש כל הזמן!) בנקודה הזו, הוראות המתכון הן ``מעבירים למכונת גלידה ומקפיאים לפי ההוראות``. נורא חכמים, אנשים - ומה אם אין לנו מכונת גלידה? אוה. כאן נכנס המקל-בלנדר. מכירים? בלנדר-ידני, כזה שנורא נוח להשתמש בו למילק-שייקים? יש אחד? אז יופי. אז את התערובת, כאמור, מעבירים לכלי או כלים נוחים - בהתאם לכמות. אני אוהב גם להוסיף טיפה של ברנדי או ליקר או משהו - לא, לא השתמשתי בליקר דה מנט, אלא דווקא בשרי ברנדי - מערבבים קצת, ולמקפיא. עכשיו, לערבב - עם מזלג או כפית - כל כמה שעות. שעתיים-שלוש מינימום, ופשוט לתת לזמן לעשות את שלו. כשזה מגיע למרקם יותר סמיך - משהו כמו אחרי 10-12 שעות - כן, אפשר לתת לזה לילה בלי לערבב - מתחילים לערבב את זה עם המקל-בלנדר. זהירות, לפחות בהתחלה זה מתיז. נזהרים. אחרי שניים-שלושה ערבובים עם המקל בלנדר מרווח של 3-4 שעות בין ערבוב לערבוב) נותנים לזה עוד הרבה זמן במקפיא. ערבוב נוסף ליצירת מרקם חלק, עוד כמה שעות... בקיצור, לשחק עם המרקם. יוצא פנטסטי. נ.ב. מישהו שנתתי לו את המתכון לפני כמה ימים צעק עלי שזה יצא קשה כמו אבן, ומי הפסיכי ששם 2.5 כוסות שמנת. צר לי - אבל דווקא החלב עושה את זה יותר קשה, שמנת נותן את הרכות. ולי זה מעולם לא יצא קשה - ושוב, משחקים עם המרקם בעזרת המקל-בלנדר. אי אפשר לערבב יותר מדי, לא תזיק כאן. אגב, מישהו מוכן להסביר לי למה הפכתי את פורום תיכוניסטים לפינת המתכונים של בתיה עוזיאל? -- And I believe at hears - everyon`es a killer

N0

New member
פשש...

למרות שN0 מעולם לא דיבר על גלידה של בן אנד ג`ריס... הוא סתם דיבר על גלידת שוקולד עם ליקר מנטה... הוא ממש מודה על המתכון, זה יכול להיות ממש מגניב להכין גלידה לבד (N0 ניסה פעם כשהו היה קטן ואז הוא הגיע לקצפת והוא לא ידע מה זה חלבון ומה זה חלמון (הוא עדיין לא יודע) אז הוא הימר וניסה להכין קצפת מהצהוב של הביצה...) N0 שמר את ההודעה בפינת המתכונים והוא הולך לנסות... (מעניין אם זה יעבוד עם חלב סויה...) N0

למעלה