גת

מצב
הנושא נעול.

אורי404

New member
../images/Emo45.gif

אם יש לך עוד תמונות של גת תפרסם
בבקשה

evgeniy2

New member
מה זה גת ?

על הנוסטלגיה
מה זה גת ?
כי ראיתי אוטובוס neoplan שכנראה עבד פעם בנתב"ג והוא היה צבע ורוד והיה רשום עליו GAT ראיתי אותו לפני כשנתיים אני חושב הוא נסע מלוד לכיוון צומת אזור או חולון. חברת גת זאת חברה ישנה ?

אורי404

New member
חברה ישנה.

מה זה גת ?
כי ראיתי אוטובוס neoplan שכנראה עבד פעם בנתב"ג והוא היה צבע ורוד והיה רשום עליו GAT ראיתי אותו לפני כשנתיים אני חושב הוא נסע מלוד לכיוון צומת אזור או חולון. חברת גת זאת חברה ישנה ?
חברה ישנה.
"גת" ו"תפוז" היו חברות הסעה פרטיות, שנקנו עם הזמן ע"י אגד. ל"גת" היה זיכיון להסעות פנים בנתב"ג. עם הזמן החברות הנ"ל מוזגו עם "אגד תיור", והפכו להיות "אגד תיור ונופש".

ה דרומי

New member
גם אגד טללים אבל היה איזה מישפט

חברה ישנה.
"גת" ו"תפוז" היו חברות הסעה פרטיות, שנקנו עם הזמן ע"י אגד. ל"גת" היה זיכיון להסעות פנים בנתב"ג. עם הזמן החברות הנ"ל מוזגו עם "אגד תיור", והפכו להיות "אגד תיור ונופש".
והשם חזר להורן את ליבוביץ מה למה איך יש כאן מבינים יותר גדוולים ממני בזה למה היום זה אגד תיור ונופש

846

Active member
אגד טללים היה שיתוף בין חברת טללים

והשם חזר להורן את ליבוביץ מה למה איך יש כאן מבינים יותר גדוולים ממני בזה למה היום זה אגד תיור ונופש
אגד טללים היה שיתוף בין חברת טללים
שהיא חברה לטיולים. כשהסתיים ההסכם הין אגד לטללים, קמה חברה חדשה בשם אגד תיור ונופש כחברה עצמאית וטללים שאינה חברת אוטובוסים קנתה אוטובוסים והשתמשה ב"זכות": של הורן את ליבוביץ' להפעיל אוטובוסים. האוטובוסים לא היו שייכים להורן את ליבוביץ' וכיום ניתן למצא את רובם או כולם בקונקס.

846

Active member
אני לא זוכר אוטובוס כזה. המזגן של

היה להם גם 303
גרמני מוגמר ללא מזגן (או שאולי לתפוז)שנהפך למשאית משק.
אני לא זוכר אוטובוס כזה. המזגן של
המשאית הוסר בזמן שההסבה והותקן במקומו מזגן בתא נהג בלבד.

מצב
הנושא נעול.
למעלה