גשם כבד ביותר מעורב בהרבה ברד
M m70 New member 20/12/02 #2 דוד,הערב אני המוצף התורן בבית לא בקנה מידה שהיה אצלך,אבל המון סמרטוטים על הריצפה. מרגיז.
K kranves New member 20/12/02 #8 אתה הולך לישון היום?../images/Emo12.gif אם אני הייתי ירושלמי הייתי נשאר כל הלילה בשביל השלג, בציפייה רבה לאיזה CB מזדמן....
אתה הולך לישון היום?../images/Emo12.gif אם אני הייתי ירושלמי הייתי נשאר כל הלילה בשביל השלג, בציפייה רבה לאיזה CB מזדמן....
א א ס ף ב New member 20/12/02 #17 5.8 מ"צ רוח עזה, גשם בעוצמה בינונית ללא סליט. (הדיווחים בפורום המקביל של תפוז חסרי אחיזה במציאות לחלוטין, מה שחבל כיוון שזורמת שם הרבה דיסאינפורמציה מטעה).
5.8 מ"צ רוח עזה, גשם בעוצמה בינונית ללא סליט. (הדיווחים בפורום המקביל של תפוז חסרי אחיזה במציאות לחלוטין, מה שחבל כיוון שזורמת שם הרבה דיסאינפורמציה מטעה).
ד דוד שהמי New member 20/12/02 #18 כאן ממשיך לרדת סלט של גשם, ברד ופתיתי שלג קטנטנים. עוצמה חזקה מאוד.
א אסף עטר New member 20/12/02 #19 ../images/Emo127.gif נוכח (ל 10 דקות) 5.1 בדיגיטלי 3.8 במדחום הרגיל (למי להאמין?) אסף שנזרק יצא החוצה (טוען שרואה סליט) ובפעם הבאה שאורי בץ עומד להופיע בטלויזיה שמישהו יטלפן - רבאק איך פיספסתי
../images/Emo127.gif נוכח (ל 10 דקות) 5.1 בדיגיטלי 3.8 במדחום הרגיל (למי להאמין?) אסף שנזרק יצא החוצה (טוען שרואה סליט) ובפעם הבאה שאורי בץ עומד להופיע בטלויזיה שמישהו יטלפן - רבאק איך פיספסתי