גרררר מחשב מטומטםם

little bry

New member
גרררר מחשב מטומטםם

שונאתתתתתת תמחשב הבעבעבע הזההההההה לפני שבועיים הוא החליט שבא לו לעשות השמדה עצמית, והרס תצמו טוטאלית!!!! שבועים!!! שבועים וקצת לקח לטכנאי לסדר אותו!!!! גאאאאאאדדד ואני עוד לא הודעתי שנעלמתי
וגם התגעגעתי רצח לכולםםםםםםם גגגגגגררררר רציתי להרביצ למישו חיחיחי קיצר חזרתתתתתיי ואני כל כך לא מעודכנתתתתתתת דאמט!!!! כבר יודעים איזה שיר הם מוציאים!? וממממוווואאה לכולםםם

littlePrinces

New member
../images/Emo9.gifשריתווווווושששששש

סופסוף חזרת ! התגעגעתי אלייך המון! עכשיו אני מבינה למה היה יבש פה ... בכולופן,מה שלומך?! אמממ אין כל כך מה להתעדכן .. עוד לא ידוע מה יהיה הסינגל הבא..
צילמו את ההופעה בשבדיה לדיוידי שיצא בסביבות אוקוטובר נראה לי
אממ מה עוד ? יש תמונות חדשות מהמשחק כדורגל שבריאן שיחק נגד ניקי
אה וקיבלתי בדואר כתבה ששתי מעריצות שהלכו להופעה של ווסטלייף באירלנד,אז הרביצו להן ילדות קטנות מהן .. והשומרים ראו את זה והבנות התלוננו ובכל לא הזיז להם , מסכנות =\

little bry

New member
הילושיתתתתתת

משוכפרה עליך
התגעגעתי יפה שליייי מה נשמעעעעעע?!?!?! חיחיחי יבש?!?!? וואלההה? לא נורא מחר הוא כבר לא יהיה ככה
נראה לישכולם נרדמו היום, אז מחר הכל ישתנה חיחיחי ואומגאאאדדדדדדדדדד צילמו תמופע לדיוידי!?!?! איזה כיף לשוודיה!!!!!!! זונות!
ויאפפפפפפ תתמונות נראה לי ראיתי בריי ניצח לא?! חחחחחחחח ואחר"כ הוא הפסיד לקבוצה אחרת משו כזה חיחיחי
רגע רגע הוא התגלח כבר?!!?!? חברה שלי קנתה לי עיתון שלו ב20 שקל מסטימצקי קוראים לו star ויש שם 2 עמודים עליו ועל המראה החדש שלו, ועוד 2 עמודים על איפה הוא אוכל, גר, קונה תעיתון בבוקר *
*, לוקח תילדות לגן בלה בלה חיחיחיחיחי ואאוץץץץץ' למה הרביצו להם?! מסכנותתתתת גררר דאמט אם הייתי שם הייתי מעיפה עליהן נעליםםםם בעעעעע איחזה חוצף אלוהים!!! ואשכרה לשומרים שם בכלל לא אכפת!! ויהוווווווווווו מחר המבחן האחרון שליייייייייייי בעעעעעעע ועוד בערבית
טוב שאני יודעת באמת מילה וחצי

NO NAME 4

New member
הכל טוב...

מה איתך??
ראית את התמונות שסרקתי? לכי תראיי...
למטה יותררר..

rachelMcfadden

New member
שריתוששששששששששש

הנה אתתתתת!!!!!! באמת חשבתי לאן נעלמת... ברוכה השבהההההה התגעגעתיייי
ואולי את תצליחי לעזור לנו להעיר את הפורום הוא די מת בזמן האחרון
והיום מבחן אחרון?? יאאאא שיהיה בהצלחההה!! אני בדרך לשם..(היום בגרות באזרחות בעעע) יופיי שחזרתתתתת

little bry

New member
גמניייי גתניייי התגעגעתייייי ../images/Emo9.gif

חיחיחי מתההההההההההה עליכםםם מושלמים שלללי מואה מואה מואהה ודו נוט ווריי אנחנו נעשה לפורום השקמהההה

למעלה