גרפיקה.

גרפיקה. ../images/Emo194.gif../images/Emo151.gif

שלום חברים. אני מעוניין לרכוש מחשב בקרוב. נשארה לי רק התלבטות אחת - כרטיס המסך. אני מתכוון לעבוד עם 4 תוכנות מרכזיות: Visual Web Dev - לבניית אתרים. Photoshop CS. Freehand MX. ו....Flash MX 2004. אני מעוניין בכרטיס מסך של geforce nvidia. רק שאני לא יודע איזה דגם לקחת? 6600GT? 7900? אודה לכל העוזרים (והמלמדים בעניין). איש המתח.

yogev hilel

New member
כנס

קח את 7900GT כרטיס טוב כמה אתה מוכן להשקיע בכלל על כרטיס מסך?

השקעה של...

אני מוכן להשקיע במחשב החדש עד 5000 ש"ח. השאלה אם אוכל להשיג מפרט כזה ב-5000 ש"ח. לוח אם: asus a8n-sli. מעבד: amd 3200 athalon 64bit זיכרון: kingstone 512*2 דיסק קשיח: WD 120GB*2 CD ו- DVD-RW. כ.מסך: --------------------------> 7900GT? מארז: HEC 6191. הייתי מעוניין גם במסך דק 19'' Wide Screen של סמסונג. השאלה האם אוכל להשיג כזה מפרט ב- 5000 ש"ח?

yogev hilel

New member
כנס

אתה חייב לאזן תמפרט ב5 אלף אתה לא יכול להרשות לעצמך כרטיס חזק מאוד ועוד מסך LCD 19 אתה תצטער על זה בסוףף סתם...

yogev hilel

New member
כנס +תוספות

טוב אישית אני ממליץ לך על אינטל כי המעבדים שלה כרגע בהרבה יותר חזקים דיסק קשיח עדיף לך אחד של 250 גייגה שעולה 400 -500 מאשר 2 של 120 שזה בהרבה יותר.. 7900GT כרטיס חזק וטוב ויקר.. השאלה העיקרית שלך אם אתה יכול להסיג אז כך לא לא נראה תצטרך לותר על כמה דברים.. בחישוב מהיר מאוד.. כרטיס מסך כזה 1500 בערך מסך דק שמכבד את עצמו בין 2000-1500 זיכרון בנתחשב שאתה לוקח במהירות הנורמאלית 667... זה 300 בערך על כל כרטיס לא מצאתי תדגם של המארז.. בקיצור זה יהיה קשה תצטרך להתפשר על חלקים אתה באמת חייב LCD כי הCRT מאוד איכותיים בהרבה יותר טובים ומשתלמים מהדקים...

../images/Emo4.gif למיטב הבנתי...

אם אני קונה מחשב קומפלט - אז המחיר של המסך הוא לא בדיוק 1500 ש"ח. על כל פנים לאחר התייעצות מסויימת הוחלט כרגע לא לרכוש מסך ולא לרכוש מקלדת ועכבר. המארז. האם יש צורך להגדיל זיכרון ראשי? או שמא המעבד חלש? האם יש לוחות אם SLI למעבדי INTEL? אודה לתשובתך.

gillll

New member
אין מה לקחת AMD כרגע

ואין גם מה לקחת SLI. ב5000 קח לוח GIGABYTE p965 s3 או DS3 בסוף מעבד CONROE 6300 (זה הCORE2) כרטיס מסך 7900GS או אם אפשר GT שיקר יותר ו2GB זכרון לטובת שידרוג לVISTA. HD כל 250 של חברה מוכרת יתאים.

gillll

New member
אוטוטו

הDUAL CORE זה צעד בדרך לQUAD CORE. אם אתה יכול לחכות חכה. אבל אם לא - הCORE2 מהירים יותר ברוב המבחנים ממעבדי AMD ולא סתם אלא מהFX של AMD. נכון להיום כרטיס מסך בודד מסוג NVIDIA7900GT יכול להחזיק VISTA ללא בעיות ולהריץ את רוב משחקי המחשב הקיימים. אין מה ללכת על SLI כיוון שבד"כ התקציב לSLI כמו שצריך חורג מגבולות הטעם הטוב, אפשר לעשות SLI משני 6600 אבל כמו שרשמתי רק בכרטיסים הטובים טוב לעשות SLI ובד"כ 2 מהטובים זה המון כסף.

../images/Emo22.gif בהקשר למה שנאמר....

איזה מפרט היית מציע בהתאם למה שנכתב בכל השרשור הזה? אודה לתשובתך.

למעלה