גרפטוואר, כמה? האם זה באמת מותר

גרפטוואר, כמה? האם זה באמת מותר

לפני כל ארוחה? אתמול התחלתי נתתי 4 פעמים, נראה שיש שינוי אבל אין לי מושג כי גם היו שני יציאות אתמול שנראה לי שהקלו, היום אני אמדוד שוב. האם באמת מותר לתת 10 טיפות לפני כל ארוחה כמו שרשום?

לדעתי זה עזר קצת אבל רק התחלתי

כמה זמן צריך לנסות עד שיודעים אם זה עובד. בת אל לא כל הזמן סובלת מגזים, לפי מה שלמדתי עד עכשיו זה יוצא יום כן יום לא, יש יום שהיא עושה שלוש- ארבע יציאות ויש יום שהיא עושה אחת או שתיים ואז זה כואב יותר, ויש ערבים שהיא ממש כואבת מגזים......ולא ישנה שעות רצוף.

תגובה

אם את מצליחה לזהות דפוס מסוים, לכי אתו. נועה קיבלה לפני כל אוכל, במשך כמה שבועות ואז ניסינו להפסיק. מדי פעם עשינו נסיונות כאלה וכשראינו שעם ובלי אין הבדל, החלטנו שעברה תקופת הגזים ועכשיו כל בכי קשור לשיניים... (מה שהתברר כנכון בגיל 3 חודשים) מזל שיש תרוצים...

kerenh72

New member
מותר לתת גריפווטר לפי הצורך

זה טבעי (יחסית) ולא ממכר. ההשפעה שלו צריכה להיות מיידית. יש שני סוגים. תקני את 'נרס הרווי' שזה המקורי. אצלנו זה עבד פיצוץ.

היי תודה על הטיפים אני אמשיך

בימים הקרובים בת אל רק בת שבועיים ו4 ימים אז נראה אם זה באמת יעזור לה. מקווה שכן כי שהיא סובלת אני מתחרפנת...................

GAL L1

New member
לנו עזר מאוד מאוד

לשתות תה שומר, אני שתיתי לה זה הקל על הגזים. את מניקה, נכון? תשתי בסמוך לכל הנקה, אני הייתי עושה מרווח בין הנקה של שעה בערך שותה ואז יודעת בוודאות שהיא תקבל את זה דרכי בהנקה הבה. זה לא טעים מי יודעה מה אבל בהחלט ניסבל.

גל איפה קונים את התה שומר? איך

מכינים אותו, לחכות שעה בין ההנקה האחרונה לשתיה? אם היא יונקת כל שלוש שעות מתי לשתות? אין לי בעיה שזה לא טעים העיקר שזה יעזור לה, חוץ מזה שהגרפווטר הזה נראה לי על בסיס שומר..................... תודה לך

GAL L1

New member
בחנויות טבע יש

זרעי שומר זה יותר מגעיל. בכל הפארמים יש תה שומר באריזה כמו תה רגיל, תיון לכוס אפשר להמתיק. אני שתיתי את זה קר כדי לסיים בשלוק. גם הייתי עושה את זה חזק חזק כדי לא לשתות מזה הרבה פזוט במרוכז, אם ילדה יונקת כל שלוש שעות אז תשתי בארך שעה לפני ההנקה, אצלי זה פשוט יותר צפוף לכן הייתי שותה שעה אחרי ההנקה בדיוק שעה או חצי שעה היה יוצא לפני ההנקה הבה. גרפווטר גם עזר לנו אבל העדפתי לטת לקטנה רק לפני שנת לילה וצהריים ולא לפני כל הנקה כי זה בכל זאת להכניס חומרים מיותרים לגוף מאוד מאוד קטן. וגם עזר לי מאוד מאוד לקפל רגליים של הטנה לכיוון הבטן וללחוץ טיפה היה משחרר צרורות או לקחת אותה על הידיים בפוזת לוטוס עם רגליים מקופלות גם היה משחרר לנו. זה תקופה קשה אבל זה עובר. בהצלחה

elga06

New member
תה כמון זה הסוד!!!

תרתיחי מים עם קצת כמון שימי על פיית הבקוקב איזה חיצול או נייר סופג ותמזגי. תני ותודי לי אחרי זה. שום תכשיר לא עוזר. בגיל 3 חודשים ושעה זה הכל עובר ואז מתחילות צרות אחרות.

elga06 לא הבנתי סליחה כמה מים

להרתיח? כמה כמון לשים? על איזה חיתול או איך למזוג ולהיכן למזוג ומה נותנים לה לשתות? לא הבנתי כמה טיפות? חצי כפית? מה? אשמח להסבר קצתיותר מדויק תודה

elga06

New member
תה כמון מתכון סודי

למדוד מים לפי בקבוק אוונט קטן ולהרחיח בפינג'ן + קמצוץ של תבלין כמון שקונים במכולת + כפית סוכר ענבים שקונים בפארם. לשים על פיית הבקבוק חיתול כדי שיספוג את כל התבליןואז מוזגים מעל החיתול לתוך הבקבוק את התה. מה שנשאר בבקבוק זה תה צח ומה שנשאר בחיתול זה שאריות נא לזרוק. נותנים כל הזמן במשך כל היום כמה שלוקים. !!!!ושלא יגידו לך פה שאסור לתת כלום מחלב כי זה שטויות!!!!!!!!! קקי בזמן, שינה שקטה, כמעט אין גאזים אפילו לא בכלל. אני הכנתי כל בוקר תה חדש ליום שלם. 3 ילדים גדלו יופי על תה כמון וסימילאק והלכן לגן בגיל 12 שבועות והם מדהימים וחכמים ונהדרים ואני חולה עליהם!!!

ואואו ממש קשה לי מה זה קמצוץ. רבע

כפית, מעט? קורט כמו קורט מלח? נשמע שזה טוב אבל מצד שני נשמע מפחיד אם לא יודעים את הכמויות, את מתכוונת לבקבוק של אוונט 125 מ"ל? אם הגרפווטר לא יעזור אני אנסה את זה גם.

elga06

New member
זה כמו לקחת תבלין בשביל לתבל סלט

לוקחים קצת בין שתי אצבעות ומפזרים. כמו שאת שמה מלח לסלט ... אז קצת פחות.... קני כמון תכניסי שתי אצבעות ומה שיוצא לך תפזרי בפימנג'ו כאילו את מתבלת סלט

אצלנו עברנו לסימילאק טופ פריי =free

וזהו נגמרו הגזים!!!! היה לי בבית כבר בית מרקחת ורק זה עזר. אבל....... וחשוב!!!! צריך להתיעץ עם הרופא/ה קודם לפני שנותנים את זה. תהלוש שלי כבר בת חודשיים ולא סובלת מומלץ מאוד

למעלה