גרנדין ?

MEIMIS

New member
ואת תראי!!! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif פחח...

מידנייט הוא גבר....או ש.. גברת

bar wine

New member
אני מוסיף פחחח....../images/Emo8.gif

צריך להיזהר עם מידנייט ... הואגם קצת עצבני שטועים לגביו.... עיין ערך שרשור דקירי...

סער א

New member
מצטער מצטער , טעות שלי...

במקור כתבתי את המתכון ל- siete ולכן המשכתי בטעות בלשון נקבה טעות שלי מצטער אם פגעתי או ערערתי את גבריותו של מישהו !!!

MidNight Flame

New member
חס וחלילה ../images/Emo13.gif

עושה לי טוב לדעת שאני הולך ליישם את המתכון הזה עוד כמה ימים. אבל תגיד - מה אני עושה כתחליף לבד הזה ע"מ להוציא את המיץ?

סער א

New member
למה לחפש תחליף ?

זאת השיטה הכי טובה . תראה מה שעשיתי זה השרתי את הגרגרים בסוכר ואחרי כמה ימים שכבר התחיל להיות מיץ אז עם פטיש לשניצלים רחב כזה , קצת מעכתי את הגרגרים (רק בלחיצה עליהם בתוך הצנצנת) כדי שייצא יותר מיץ . אבל צריך להזהר ולעשות את זה בעדינות כי אסור לפצוע את הגרעין הלבן שבתוך הגרגיר של הרימון , הוא מאוד מר . בכל אופן אחרי שראיתי שכל המיץ ייצא מהגרגרים אז פשוט שמתי אותם בחיתול וסחטתי , זאת הדרך היחידה שאני מכיר וגם מאוד פשוטה ואם אתה לא מתכוון לעשות כמות רצינית אז זה גם הכי נוח . אני הכנתי 5 ליטר וייצא מעולה לליקר יש פשוט טעם מדהים . בעוד שבוע אני מתכוון להכין 15 ליטר נוספים .

MidNight Flame

New member
כשאתה אומר חיתול... *מבט מודאג*

למה אתה מתכוון?! כמה זמן השרת את הגרגרים עם הסוכר ובמה אטמת את המיכל?

siete

New member
חיתול בד כזה - לא פמפרס...

ורצוי שתשתמש באחד נקי ולא משומש. (הורים עוד משתמשים בדברים הללו כיום?)

MidNight Flame

New member
סער אני מחכה לתשובות לתוכן ההודעה

שלא תשכח אותי חס וחלילה - עד שסוף סוף מצאתי מישהו עם קצת תשובות מבוססות ניסיון בתחום הכנת הליקרים הביתית

סער א

New member
מצטער על העיכוב...

אז קודם כל אני באמת מקווה שלא השתמשתם בפמפרס... חיתולי בד אפשר להשיג בסופרפארם בתי מרקחת וכו' . כמה זמן השריתי ? אז כמו שאמרתי , בעיקרון עד שכל הסוכר נעלם ונהיה סירופ . לקח אצלי בערך שבוע וחצי . צריך לערבב את המיכל לפחות פעם פעמיים ביום . ועשיתי את זה בסתפ צינצנת גדולה עם מכסה .

MidNight Flame

New member
ושאלה אחרונה -

כמה קילו רימונים בערך יוצא קילו של סוכר ולכמה בקבוקים זה מספיק בשימוש בוודקה בהנחה שאני מוסיף מים ומדלל ל20% אלכוהול?

סער א

New member
תלוי...

בעיקרון צריך לשים קילו פרי לקילו סוכר . אבל אפשר להוסיף קצת סוכר במידה ומשתמשים ברימונים חמוצים . בעיקרון מחמישה רימונים יצא בערך שניים שלושה בקבוקים תלוי בכמות המיץ שבפרי .

TheLittlePrince

New member
אפשר מתכון לליקר אגוזים..בקשה..בקשה

האם הוא יוצא כמו פרנג'ליקו ? מאיפה לך המתכונים ?

סער א

New member
סליחה על הבורות אבל...

אני לא מכיר את הטעם של פרנג'ליקו . אני הכנתי ליקר אגוזים איטלקי , הוא נקרא נוסינו (nocino) הוספתי לינקים לשני אתרים שאני אוהב

TheLittlePrince

New member
ומאיפה השגת אגוזים 'ירוקים' ?

אני מבין שזה ליקר מאגוזי מלך. פרנג'ליקו זה ליקר אגוזים איטלקי בטעם אגוזי לוז. בקבוק בצורת נזיר.

MEIMIS

New member
סער.. קישור בשבילך לפרנג'ליקו..

אחד הליקרים שאני יותר אוהב..

סער א

New member
אגוזים...

בעיקרון זה אמור להיות מאגוזי מלך... אבל , מכיוון שיש לנו עץ פקאן בחצר ויש לי כמויות מטורפות של אגוזים בבית אז החלטתי לנסות . כן יש לזה טעם מאוד אגוזי וטעים . בנסיון שני ערבבתי אגוזי פקאן עם אגוזי מלך ביחד , ויצא ממש מעניין .

TheLittlePrince

New member
ואתה משתמש בהם כשהם ירוקים ?

או שאני יכול לקנות אגוזים ולהשתמש בהם ?

למעלה