גקוזי בסוף (לא יאמן)ההריון?

7נתי7

New member
גקוזי בסוף (לא יאמן)ההריון?

בא לי להפתיע את בעלי בסופ"ש אחרון ביחד לבד בשבוע הבא. מותר גקוזי עכשיו? עד עכשיו נמנעתי וממש בא לי הרפיית שרירים ומתח. מקומות מומלצים יתקבלו בברכה נתי,שבוע 36 ולא מאמינה

לפי דעתי מותר../images/Emo8.gif

אם מותר אמבטיה חמה אז מה כבר משנה - אמבטיה או ג'קוזי. איזה רעיון גדול - סוף שבוע רומנטי האחרון בכמה שנים הקרובות!
מה שכן - באמת, נתוש, תשתדלו לא להתרחק מהבית ומבית חולים יותר מידי
, עדיף להיות בצד הבטוח בשבועות שלנו.

יש בקיבוץ אורטל שברמת הגולן אחלה

צימרים ... קצת יקרים אבל ברמה מאוד גבוהה והז'קוזי מעולה !!!אם תרצי עוד פרטים שלחי לי מסר ...בכל מקרה יש לך את האתר של weekend שיש בו המון פרטים כולל תמונות ומחירים . תהנו !!!

נשמע רעיון לא רע, גם אני רוצה ../images/Emo8.gif

אוי כל כך מתאים לי עכשיו איזה ג'קוזי רחני ומלא נרות, ולא יזיק איזה עיסוי טוב לכל הגוף
נתי אני לא יכולה להמליץ על מקום ספציפי, אבל כפי הידוע לך הצפון מפוצץ בצימרים מקסימים , יש בגמלא , אמירים, יסוד המעלה .ר"פ יש פורום של צימרים ועם ביקורות על צימרים ומסעדות באזור שיהיה בכיף

חבובי

New member
בחודש 9 לא מומלץ להכנס למים ציבורים

(ז"א בריכה, ים, מקווה) בגלל שהם מקום מצבור של חידקים. המדריכה בקורס אמרה לנו שגם ג'קוזי לא מומלץ, בייחוד בצימרים, שבדר"כ לא מתחזקים את הג'קוזי באופן מיוחד.... אני הייתי נמנעת... ואם כבר יש לך התחלה של פתיחה, אז בכלל... אפשר להתפנק גם בלי ג'קוזי, ולדעתי לא שווה לקחת את הסיכון. בכל מקרה - העיקר שתהנו!!!

7נתי7

New member
מביאה איתי אקונומיקה תמיד למקומות

שכאלו. פתיחה??עדיין לא. הבית לא מוכן לגמרי ואין לו אישור יציאה בינתיים....... לפחות עוד שבועיים אני מבקשת

מה דעתכם על אילת

מלון אגמים נחמד. יש אפשרות לקבל מסג' מפנק עם ג'קוזי ושמפניה לפני. ואת ובעלך תבלו שעתיים נהדרות בפינוק. וזה מניסיון. לפני שנתיים בעלי ואני היינו שם ליום הנישואים ולקחנו את החבילה הזאת ויצאנו משם כמו סמרטוטים אחרי המסג'. רצוי להזמין מראש בטלפון כי המחיר זול יותר ובטוח שיהיה לכם מקום במיוחד עם זה סוף שבוע. בד"כ מלא מאוד שם.

שושא

New member
הי נתי

אהההלןנו עוד מעט זה קורה לכי תנפשי אבל לא הייתי ממליצה ג'קוזי אלא אם בית חולם ליולדות בסביבה כי לפי מה שאמרו לי זה מזרז את הלידה אז תחשבי על זה ....ובהצלחה

7נתי7

New member
אילת רחוקה לי מידי,אבדוק את קרבת

בית היולדות....... אזכור את אגמים לאחרי הלידה. נשמע טוב.

למעלה