בבקשה - מתכון של אמא שלי
הבעיה היא שכל אחד אוהב את המתכון של אמא שלו, כך שאני מקווה שאתם תאהבו את המתכון של אמא שלי כמו שאני אוהבת אותו
כמות ל- כ20 משתתפים בליל הסדר: 3 ק"ג קרפיונים - לבקש שינקו את העור וכל השילדה ואת השאר שיטחנו (אני מבקשת שיטחנו פעמיים) (כדאי לבקש את החלקים הפנימיים ביצים וחלב בשביל הרוטב) את הראש לבקש חתוך לחצי - אם יש מי שיאכל אצלך את הראש טוב, אבל אל תוותרי עליו כי הוא נותן טעם לכל הסיר. לטגן 4 בצלים גדולים חתוכים לקוביות עד שזהוב לעיסה: 3/4 מהבצלים המטוגנים 3 ביצים מלח + פלפל שחור לפי הטעם כפית סוכר 3 כפות פירורי לחם ללא גלוטן או מהתערובת קניידלך של חכם אם העיסה רכה מידי אפשר להוסיף עוד פירורי לחם, אבל לא יותר מידי, שהגפילטפיש יצא רך מכינים על הגז שני סירים : שמים בתוכם מים (בערך חצי סיר) , בצל חי, גזר חתוך לעיגולים וקצת מהבצל המטוגן שנשאר מקודם. מטבלים במעט מלח ופלפל ועוד כפית סוכר. לאחר שהמים רותחים ממלאים את ראשי הדג בתערובת ושמים בסירים, מוסיפים חלקים פנימיים בשביל הטעם ואז מכינים קציצות ומניחים בתוך הסירים. מחכים שירתח שוב ומבשלים כשעה. אחרי שמתקרר שמים בתבנית עם חלק מהנוזלים ועל כל קציצה עיגול גזר. מתנצלת על אורך ההודעה, ומתנצלת על התיאורים למי שלא אוהב דגים ואת כל ההתעסקות (אני מבינה אתכם גם אני שונאת את זה....) אם יש שאלה את יכולה להתקשר. בהצלחה