ג'סטון

ג'סטון ../images/Emo193.gif

יש לי שאלה ג'סטון (תוך שרירית) רק בישבן? אני ממש מפחדת המחט ענקית ...., על האריזה כתוב שיש להמיסו לפני שימוש ע"י חימום איך מחממם? מתנצלת על הבורות שבוע טוב לכולנו....

נועם@בת

New member
הכי כדאי לישבן, אפשר גם לירך

אם כי אני אישית לא הייתי ממליצה. אפשר לחמם את האמפולה בחזיה, אפשר בין כפות הידיים, ואפשר במים חמימים. הנוזל השמנוני מוזרק טוב יותר כשהוא מתחמם. אחרי ההזרקה כדאי לעסות היטב היטב את מקום הדקירה. אם יש לך מכשיר עיסוי חשמלי, תפעילי אותו למשך 10 דקות. המלצות נוספות על הזרקת גסטון תוכלי לקרוא במאמרי הפורום, בשאלות הנפוצות, ובמאמרים של פורום תרומת ביציות.

אדווה 19

New member
גסטון

היי, בטיפול הקודם שעברתי קיבלתי תמיכה של גסטון, רצוי להזריק בטוסיק, אבל בפרוש אפשר להזריק גם בירך, אין לך מה לפחד מהמחט, היא נראית רע, עבה וארוכה, אבל היא בפרוש לא כואבת יותר משאר הזריקות שקיבלת עד היום - מבטיחה לך - מניסיון. החומר עצמו אינו שורף, אולי טיפטיפונת, בטח לא ברמה של הדקפפטיל (אם יצא לך להזריק פעם), וכמו שאמרו לך ניתן לחמם את החומר מעט אם תחליקי את האמפולה בין כפות הידים ותשפשפי אותה, בגלל השומניות של החומר זה עדיף שזה מעט חמים. אני קיבלתי תמיכה של זריקה מתוך בחירה, כיוון שבשני הטיפולים הראשונים שלי קיבלתי תמיכה של נרות שיש להחדיר לנרתיק, אחר כך צריך היה לשכב לפחות 20 דקות, ואני לא בדיוק אדם נינוח, הייתי מטפסת על הקירות מעצבים, ועוד אחרי שהייתי קמה, כל החומר היה נוזל החוצה לתחתונית, והוא היה דביק בצורה מזעזעת, הייתי משתגעת מזה, אז ביקשתי מיוזמתי תמיכה בצורת זריקה, פשוט מזריקים וממשיכים עם החיים. לגבי הכאבים לאחר הזריקה - השד לא כל כך נורא, היתה לי חברה שסיפרה לי שלאחר כל הזרקה היא לא היתה יכולה לשבת על הטוסיק מרוב שהחומר היה מתקשה, ויוצר כמו כדור כואב ושורף, אבל יקירתי, הכל אינדבידואלי, לי בכלל לא כאב אחרי ההזרקה, המקום היה טיפונת רגיש, אבל זה הכל, ישבתי, ועשיתי הכל, וממש לא היה נורא. אז קחי בקלות, אל תחששי, ומבטיחה לך שיהיה בסדר. מאחלת לך הצלחה רבה בטיפול המנצח. אדווה

אפשר להכניס למים חמימים

את האמפולה הראשונה הזריקה לי אחות ששמה אותה בתוך מים חמים (לא רותחים) מה שמפשט את התהליך.. שיהיה בהצלחה.

הכי בטוח זה בישבן../images/Emo140.gif

זה חומר מאוד שומני ולכן לא מומלץ להזריק בירך בכלל. את יכולה לחמם בכוס מים עם מים פושרים חמימים- לא רותחים ואני ממליצה לך לא להתאמץ יותר מדי בחימום האיזור אחרי הזריקה כי זה לא ממש עוזר . לי עזר לשים כרוב -לאחר שאת נותנת לו מכות עדינות את יכולה לשים אותו על האזור ולהישאר כמה שאת רוצה הוא סופח את הנוזלים ומקל על כאבים או שתקחי פד גזה עם קצת חיטוי ומים חמים ותדביקי עם פלסטר , אני לצערי עשיתי את זה במשך שבועיים והטוסיק שלי היה כחול וזה היה פעם יחידה שהחזירו לי מוקפאים בכל מקרה החלטתי שאם שוב אצתרך אני אקח נרות בימים של אחרי ההחזרה כי אני גם ככה בבית ורק כשאחזור לעבודה אקח את הזריקות כי שבועיים זה ממש סיוט .מקווה שלך יהיה יותר קל ושיקלט לך שלפחות זה יהיה שווה את זה . המון הצלחה.

כמו שנועם כתבה - חשוב לעסות את המקום אחרי

מחממים קצת את האמפולה לפני ההזרקה בידיים. קחי נשימה עמוקה, תרפי את השריר ותראי שהגודל של המחט בכלל לא חשוב. ואפשר להשתמש גם במחט ירוקה שהיא קצת פחות גדולה. הזרקתי את הגסטון במשך הרבה זמן, ואם הייתי צריכה שוב תמיכה - הייתי מזריקה שוב גסטון. זה מפחיד, יש עליו סיפורים מפחידים - אבל בסופו של גבר - השד לא כ"כ נורא. אגב - אני דווקא לא ממליצה בירך, בעיקר אם את רזה.

למעלה