גנץ הוא אסון לאומי שמשחק ב"ממלכתיות " . לדעתי בבחירות הוא יקבל חד ספרתי

evglev1

Well-known member
מנהל
ועדיין יעבור את בנט כנראה :).
דווקא בנט הוא ששותה איתו עם קשית, בלי בנט הוא מקבל 14-15 מנדטים, אם בנט מצטרף בערך חצי מזה. כי כאמור יש להם אותו מאגר בוחרים של אנשי ימין ומרכז שמתנגדים לקואליציה הנוכחית.

Harrington

Well-known member
מנהל
דווקא בנט הוא ששותה איתו עם קשית, בלי בנט הוא מקבל 14-15 מנדטים, אם בנט מצטרף בערך חצי מזה. כי כאמור יש להם אותו מאגר בוחרים של אנשי ימין ומרכז שמתנגדים לקואליציה הנוכחית.
בנט בסקרים יכול להגיע בקלות גם ל120 מנדטים. במציאות אם יעבור את אחוז החסימה יצטרך לברך על כך.

evglev1

Well-known member
מנהל
בנט בסקרים יכול להגיע בקלות גם ל120 מנדטים. במציאות אם יעבור את אחוז החסימה יצטרך לברך על כך.
במציאות העמדות של בוחרי בנט, ליברמן וגנץ דומות, ואין ספק שלבנט יש יותר כריזמה מאשר לגנץ.

Harrington

Well-known member
מנהל
במציאות העמדות של בוחרי בנט, ליברמן וגנץ דומות, ואין ספק שלבנט יש יותר כריזמה מאשר לגנץ.
זה לא משנה. למעשה בדיוק בגלל זה אין לו סיכוי. השמאל יסתכל עליו, יגיד לעצמו 'ואללה יש לי אנשים מהצד שלי עם דעות כאלה, בשביל מה אני צריך אותו (ע"י החלפת צד כביכול)?'. הימין יסתכל עליו ויגיד 'יבגני אמר שדעותיו בדיוק כמו של גנץ, משמע הוא לא בשבילנו'.

מהיכן ישאב קולות? משפחתו ואתה. המזל היחיד שלו הוא שיש לו משפחה גדולה.

evglev1

Well-known member
מנהל
זה לא משנה. למעשה בדיוק בגלל זה אין לו סיכוי. השמאל יסתכל עליו, יגיד לעצמו 'ואללה יש לי אנשים מהצד שלי עם דעות כאלה, בשביל מה אני צריך אותו (ע"י החלפת צד כביכול)?'. הימין יסתכל עליו ויגיד 'יבגני אמר שדעותיו בדיוק כמו של גנץ, משמע הוא לא בשבילנו'.

מהיכן ישאב קולות? משפחתו ואתה. המזל היחיד שלו הוא שיש לו משפחה גדולה.
אז זה שורש המחלוקת בינינו, שלדעתי 90% מבוחרי גנץ לא חושבים את עצמם לשמלאנים.

Harrington

Well-known member
מנהל
אז זה שורש המחלוקת בינינו, שלדעתי 90% מבוחרי גנץ לא חושבים את עצמם לשמלאנים.
לדעתי כן. כלומר אני לא יודע איך הם מחשיבים את עצמם. כידוע יש קבוצה לא מבוטלת של אנשים שמתעקשת להגדיר עצמה מרכז על אף שזולת הם עצמם איש לא רואה אותם כך. אבל תכל'ס עמדותיהם יהיו יותר מיושרות עם עמדות השמאל בדרך כלל. כלומר אם הם יעמידו את העמדות של בנט מול אלה של גנץ, הם ייטו יותר לכיוון גנץ על אוטומט. גם אם לדעתך שני האישים זהים בעמדותיהם.

כך או אחרת, אני בכלל לא בטוח שלגנץ יש פול כל כך גדול של בוחרים. כפי שחברנו היקר @Cranio כתב כאן למעלה, לא מן הנמנע שהוא בעצמו נמצא במעמד חד-ספרתי כיום (לא יודע מה הסקרים מנבאים לו, אבל אתה יודע מה דעתי עליהם). אמנם אני חייב להודות שגם בעבר חזיתי לגנץ מעט מאוד מנדטים ודווקא אז הוא קיבל יחסית הרבה להפתעתי. אבל יש גבול כמה הקטע הזה יכול לעבוד לו :).

lemner40

Well-known member
גנץ ולפיד ,שניהם, זוג מטומטמים
שנכשלים בכל דבר
הבעיה שאין כרגע שום מנהיגים במרכז שמאל

Cranio

Well-known member
כלומר אם ארבעת הח"כים של מפלגת העבודה ברשימת יאיר גולן, אתה לא מצביע לדמוקרטים?
מי ברשימה שלו מהעבודה?
לזימי , קריב , רייטן ומי הרביעי?

נכון לעכשיו הוא המועמד שלי ובתקווה שיצטרפו אליו אנשים חדשים .

evglev1

Well-known member
מנהל
מי ברשימה שלו מהעבודה?
לזימי , קריב , רייטן ומי הרביעי?

נכון לעכשיו הוא המועמד שלי ובתקווה שיצטרפו אליו אנשים חדשים .
אה נכון מירב מיכאלי נשארת בכנסת הזאת, אבל לא מתמודדת לכנסת הבאה.

Cranio

Well-known member
גנץ והרצוג , לכאורה, הם או שתולים של הצורר ,
או נסחטים על ידו
או משוחדים.
או כל השלושה לכאורה.

למעלה