ועדיין יעבור את בנט כנראהלדעתי בבחירות הוא יקבל חד ספרתי
דווקא בנט הוא ששותה איתו עם קשית, בלי בנט הוא מקבל 14-15 מנדטים, אם בנט מצטרף בערך חצי מזה. כי כאמור יש להם אותו מאגר בוחרים של אנשי ימין ומרכז שמתנגדים לקואליציה הנוכחית.ועדיין יעבור את בנט כנראה.
בנט בסקרים יכול להגיע בקלות גם ל120 מנדטים. במציאות אם יעבור את אחוז החסימה יצטרך לברך על כך.דווקא בנט הוא ששותה איתו עם קשית, בלי בנט הוא מקבל 14-15 מנדטים, אם בנט מצטרף בערך חצי מזה. כי כאמור יש להם אותו מאגר בוחרים של אנשי ימין ומרכז שמתנגדים לקואליציה הנוכחית.
במציאות העמדות של בוחרי בנט, ליברמן וגנץ דומות, ואין ספק שלבנט יש יותר כריזמה מאשר לגנץ.בנט בסקרים יכול להגיע בקלות גם ל120 מנדטים. במציאות אם יעבור את אחוז החסימה יצטרך לברך על כך.
זה לא משנה. למעשה בדיוק בגלל זה אין לו סיכוי. השמאל יסתכל עליו, יגיד לעצמו 'ואללה יש לי אנשים מהצד שלי עם דעות כאלה, בשביל מה אני צריך אותו (ע"י החלפת צד כביכול)?'. הימין יסתכל עליו ויגיד 'יבגני אמר שדעותיו בדיוק כמו של גנץ, משמע הוא לא בשבילנו'.במציאות העמדות של בוחרי בנט, ליברמן וגנץ דומות, ואין ספק שלבנט יש יותר כריזמה מאשר לגנץ.
אז זה שורש המחלוקת בינינו, שלדעתי 90% מבוחרי גנץ לא חושבים את עצמם לשמלאנים.זה לא משנה. למעשה בדיוק בגלל זה אין לו סיכוי. השמאל יסתכל עליו, יגיד לעצמו 'ואללה יש לי אנשים מהצד שלי עם דעות כאלה, בשביל מה אני צריך אותו (ע"י החלפת צד כביכול)?'. הימין יסתכל עליו ויגיד 'יבגני אמר שדעותיו בדיוק כמו של גנץ, משמע הוא לא בשבילנו'.
מהיכן ישאב קולות? משפחתו ואתה. המזל היחיד שלו הוא שיש לו משפחה גדולה.
לדעתי כן. כלומר אני לא יודע איך הם מחשיבים את עצמם. כידוע יש קבוצה לא מבוטלת של אנשים שמתעקשת להגדיר עצמה מרכז על אף שזולת הם עצמם איש לא רואה אותם כך. אבל תכל'ס עמדותיהם יהיו יותר מיושרות עם עמדות השמאל בדרך כלל. כלומר אם הם יעמידו את העמדות של בנט מול אלה של גנץ, הם ייטו יותר לכיוון גנץ על אוטומט. גם אם לדעתך שני האישים זהים בעמדותיהם.אז זה שורש המחלוקת בינינו, שלדעתי 90% מבוחרי גנץ לא חושבים את עצמם לשמלאנים.
למנוע מלחמת אזרחים זה אסון?
לא נותר לי אלא לצחוק במקום לבכות מהאמירה שלך.למנוע מלחמת אזרחים זה אסון?
צריך להביא דם חדש לכנסת ולהעיף את כל המושחתים והמטומטמים.גנץ ולפיד ,שניהם, זוג מטומטמים
שנכשלים בכל דבר
הבעיה שאין כרגע שום מנהיגים במרכז שמאל
כלומר אם ארבעת הח"כים של מפלגת העבודה ברשימת יאיר גולן, אתה לא מצביע לדמוקרטים?צריך להביא דם חדש לכנסת ולהעיף את כל המושחתים והמטומטמים.
מי ברשימה שלו מהעבודה?כלומר אם ארבעת הח"כים של מפלגת העבודה ברשימת יאיר גולן, אתה לא מצביע לדמוקרטים?
אה נכון מירב מיכאלי נשארת בכנסת הזאת, אבל לא מתמודדת לכנסת הבאה.מי ברשימה שלו מהעבודה?
לזימי , קריב , רייטן ומי הרביעי?
נכון לעכשיו הוא המועמד שלי ובתקווה שיצטרפו אליו אנשים חדשים .
צודקאה נכון מירב מיכאלי נשארת בכנסת הזאת, אבל לא מתמודדת לכנסת הבאה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.