גנים רעים

darkstar

New member
גנים רעים

קוראים לי אודי ואני מאמן בחדר כושר אני רזה ונראה לא רע בכלל ופעם הייתי ממש שמן . עכשיו אני רזה רק בגלל שאני מתאמן ואוכל כמו ציפור ממש 1800 - 2000 קלוריות ליום שזה לא יותר מידי לאדם שהוא 1.80 עם 74 ק"ג אבל עדיין אני רוצה לפתח ריבועים ולא מצליח כי ממש כל דבר קטן שאני אוכל משפיע. יש לציין שאני יודע איך לאכול ואני אוכל נכון ואף על פי זאת יש לי שכבת שומן על הבטן בת קילו קילו וחצי שפשוט לא רוצה לרדת אני נאבק בה הרבה זמן והיא מסרבת! בקיצור רציתי לדעת מה לדעתכם צריך לעשות? אולי חומר שמאיץ חילוף חומרים?

שום חומרים ..

פשוט חבל על הכסף ! בסוף כל אימון אנאירובי (חדר כושר) תוסיף אימון אירובי של עד 45 דקות וששני האימונים ביחד לא יעברו את השעה וחצי ! ורק שתדע , ריבועים זה בעיקר ענין של גנטיקה !

darkstar

New member
אני עושה גם אירובי

כמו שציינת ואני יודע שריבועים זה עניין של גנטיקה פשוט יש ממש טיפה שומן שאני מת להוריד זה פשוט לא הולך!

"קוביות"

כמה זה טיפה שומן ? איזה אימונים אירוביים אתה מבצע ? מה תדירות האימונים האירוביים השבועית שלך ? כמה זמן אתה כבר מבצע אותם ? מתי לאחרונה החלפת תוכנית ?

darkstar

New member
אז ככה

טיפה שומן כבר אמרתי זה בערך קילו קילו וחצי לא יותר אירובי אני עושה 3-4 פעמים בשבוע 30 דקות כל פעם חלק הליכה חלק ריצה אני מבצע את זה כבר 3.5 חדשים והחלפתי תוכנית לפני שבוע

אירובי

עליך להגביר את הפעילות האירובית, נסה את התוכנית הבאה: 3-4 פעמים בשבוע. חימום 3-4 דקות - ריצה קלה 12 דקות ריצה נטו של אינטרוולים כלומר 2 דקות ריצה בעצימות מרבית ו-3 דקות ריצה בקצב 10. Cool Down - 5 דקות הקפד לשמור על אותה תוכנית תזונה ובמקביל ניתן לעבוד עם משקולות בחדר הכושר.

למעלה