גניבת רכב ליסינג ממוסך

מצב
הנושא נעול.

ostauber

New member
גניבת רכב ליסינג ממוסך

גניבת רכב ליסינג ממוסך
הי ניגנב לי רכב הליסינג ממוסך הטיפולים של חברת ניו קופל. ניו קופל לא רוצים לפצות אותי על תכולת הרכב. האם הם צודקים? מה אני יכול לעשות?

שיר ורד

New member
זה לא נוגע לדיני עבודה

גניבת רכב ליסינג ממוסך
הי ניגנב לי רכב הליסינג ממוסך הטיפולים של חברת ניו קופל. ניו קופל לא רוצים לפצות אותי על תכולת הרכב. האם הם צודקים? מה אני יכול לעשות?
זה לא נוגע לדיני עבודה
תנסה קודם כל בפורום חוק ומשפט. תדרוש מהם לתת לך צילום של פוליסת הביטוח - כך שתדע האם יש לך זכות כלשהי לתבוע את חברת הביטוח. בעקרון אתה יכול לתבוע את חברת ניו-קופל על רשלנות בשמירת הרכב ותכולתו, אך מן הסתם הם יטענו שהם שמרו כמיטב יכולתם וכן שהשארת חפצים אישיים ברכב היא על אחריותך ובטח הם גם דאגו לתלות שלט כזה במוסך.

ostauber

New member
המפתחות היו בסוויץ...

זה לא נוגע לדיני עבודה
תנסה קודם כל בפורום חוק ומשפט. תדרוש מהם לתת לך צילום של פוליסת הביטוח - כך שתדע האם יש לך זכות כלשהי לתבוע את חברת הביטוח. בעקרון אתה יכול לתבוע את חברת ניו-קופל על רשלנות בשמירת הרכב ותכולתו, אך מן הסתם הם יטענו שהם שמרו כמיטב יכולתם וכן שהשארת חפצים אישיים ברכב היא על אחריותך ובטח הם גם דאגו לתלות שלט כזה במוסך.
המפתחות היו בסוויץ...
אני לא נתתי את הרכב למוסך - נתתי אותו לניו - קופל שנמצאת בהסכם עם החברה שלי אני לא יכול לתבוע את החברה שלי?

שיר ורד

New member
על סמך מה ?

המפתחות היו בסוויץ...
אני לא נתתי את הרכב למוסך - נתתי אותו לניו - קופל שנמצאת בהסכם עם החברה שלי אני לא יכול לתבוע את החברה שלי?
על סמך מה ?
נראה לי שהיחידים שניתן לתבוע אותם זה המוסך וחברת הביטוח שלו. הם נהגו ברשלנות בהשאירם מפתחות בסויץ , ללא השגחה.

שיר ורד

New member
נ.ב

המפתחות היו בסוויץ...
נ.ב
תנסה לברר האם ניו קופל או חברת היבטוח שלה הולכים לתבוע את המוסך /חברת הביטוח שלו. במידה והם יתבעו ויזכו תוכל להסתמך על פסק הדין שלהם כהוכחה לרשלנות המוסך.

מצב
הנושא נעול.
למעלה