גן אירועים

lala088

New member
גן אירועים

שלום לכל המתחתנות והמתחתנים!

אני ממש בהתחלה של תכנון האירוע ואחרי שיטוט ארוך בין גנים הגיעו מס' גנים לקו הגמר. אשמח להמלצות או חוות דעת כלשהן על הגנים האלה:
- תפוז
- שרונית
- הקיו
-דרך הטבע
תודה

שרונית

הייתי שם בחתונה לא מזמן, היה מדהים.
גם האפטר פארטי היה כיף

בהצלחה.

bluestvixen

New member
אני התחתנתי ב-Q לפני שנתיים

ויש לי רק מילים חמות לומר. האוכל מעולה, היחס היה נהדר והמקום עצמו מהמם.

simplicity83

New member
הייתי בשלושה מתוכם

* תפוז - חברה הכי טובה שלי התחתנה שם ביוני 2011. המקום עצמו מהמם לדעתי, טבעי ופתוח - בדיוק מה שאנחנו אוהבים. החתונה היתה מעולה, מאוד נהנינו.
את הקייטרינגים שהציעו אז הם לא אהבו והביאו קייטרינג חיצוני שהיה ממש מצויין - "אבשה". בגדול אני יודעת שהם היו די מרוצים מההתנהלות מולם.
כשאנחנו ביררנו (לגבי ספטמבר 2011) היתה בעיה רצינית עם הרשיון ולפי מה ששמענו היה כבר צו סגירה אבל אני לא בטוחה שזה נכון, בכל מקרה אנחנו החלטנו לוותר.
בכל מקרה הדברים האלו מאוד דינמיים ויכול להיות שבם קיבלו בינתיים היתרים.
החסרון היחידי היה הדרך לשם - 3 ימים לפני החתונה הודיעו להם שהדרך הראשית סגורה בגלל שיפוצים בכביש וחוץ מהעובדה שהיה צריך להתקשר לכל האורחים להסביר להם איך להגיע ולשלוח במייל מפות עדכניות, זה גם דרש מסע 4X4 לא כ"כ סימפטי.

* שרונית - חברה התחתנה שם והופתעתי לטובה. פחות יפה לטעמי מגנים אחרים שראיתי, אבל בהחלט יכול לענות על אופציה של גן פתוח (הבנתי שגם המחיר יותר נמוך).
המנות בקבלת הפנים היו ממש לא לטעמנו, קצת יותר מדי תעשייתיות. כנ"ל לגבי הקינוחים. המנות העיקריות לעומת זאת היו מאוד טעימות.

* קיו - הלכנו לראות את הקיו כשחיפשנו מקומות. בסך הכל יפה שם, מאוד פשוט.
הפריע לנו שבזמנו המקום נראה קצת עייף.. בעיקר הצמחים והרהיטים. עוד דבר היה שהם הציעו לנו את הכי פחות עמדות ביחס למספר האנשים ולנו זה היה מאוד חשוב.
מה שכן - אני חייבת לציין שהם היו מאוד לארג'ים במשא ומתן ומהר מאוד הורידו מחירים, גם בלי שנתאמץ יותר מדי. ורוני, אשת המכירות, היתה פשוט מקסימה! עד כדי כך שהתקשרתי להודות לה באופן אישי גם אחרי שהודענו להם שסגרנו במקום אחר. באמת הרגשנו שהיא עושה מעל ומעבר (באופן חיובי) כדי שנהיה מרוצים.
עוד דבר שאני יכולה להגיד בדיעבד - לפחות בקיץ הקודם מעצבי הבית שלהם היו ג'ינגה. אני לא ממליצה עליהם, אפשר לראות את זה בקרדיטים שלי.

בהצלחה ומזל טוב :)

סגרתי בדרך הטבע

אחרי שתפוז היה החלום שלי כבר משהו כמו 6 שנים להתחתן שם...
הגעתי, ראיתי, התאהבתי שוב, אנה הייתה מקסימה נורא, התגמשה איתנו במחיר בטירוף ממש, אממה- זה עדיין היה לנו יקר
ואחד הדברים שהורידו לי את היחס לגבם זה הגישה לשם... בלתי אפשרית למי שאין רכב, וגם למי שיש, הוא מגיע בתחושה לא טובה (בעיקר למבוגרים וכאלה), פשוט דרך חתחתים, כשאני מגיעה לחתונות במקומות כאלה אני חושבת לעצמי "נגמרו האולמות???"

בסופו של דבר הלכתי לדרך הטבע, האמת שעוד לפני שויתרתי על תפוז. הגעתי לשם הכי אנטי, כשדיברתי עם איתי המנהל בטלפון הוא היה נשמע לי ממש מוזר ולא נחמד, בפגישה עצמה (בטח בגלל שהייתי אנטי) הרגשתי ממנו תוקפנות וחוסר רצון לסגור עסקה...
ואז ישבתי עם עצמי יום יומיים וקראתי ביקורות
החלטנו לסגור עם דרך הטבע,
ובמעמד הסגירה הכל הלך בצורה כל כך נפלאה, איתי היה ממש נחמד, והבנתי שכל ההתנהגות שלו היא בדיוק כמו בביקורות- הוא פשוט לא איש מכירות, הוא בנאדם אמיתי- הוא ממש בא לקראתנו במחיר וצ'יפר אותנו, ובמחשבה שנייה דרך הטבע יותר מתאים לי מתפוז. גם הגישה אליו היא ממש נוחה וצעירים שירצו נגיד להגיע במונית זה יהיה יחסית ממש פשוט ביחס לתפוז. המקום עצמו יותר אינטימי מתפוז לדעתי, ואני מקווה שעשיתי את הבחירה הנכונה :)

רישיונות עסק

תוספת קטנה- לשניהם אין
לתפוז אין כי זו אדמה שמיועדת לחלקאות, והם עובדים כבר לפחות 7-8 שנים מאז שהם הפכו לגן אירועים. בימים אלה בקשתם לרישיון עסק נידונה בבימ"ש ואנה אמרה לי שגם אם יחליטו לסגור אותם, בגלל שזה לא מחוסר בטיחות אלא ייעוד קרקע הם ישארו בשטח לפחות עוד שנה או משהו כזה.

לדרך הטבע גם אין, אבל הם עדיין עובדים כבר 20 שנה... השטח שייך לבעלות משפחתית ויש להם את כל האישורים הנדרשים לפעול, אבל אין להם אישור להיות "גן אירועים" או משהו כזה. איתי קצת התחמק בלחשוף את זה, אבל בגלל שמבחן הזמן עובד, קיוויתי שחוק מרפי לא יפול עלי :)

Tara Yashar

New member
שרונית והQ

החתונה הכי כיפית שהייתי בה בחיי הייתה בשרונית. מקום מדהים, צנוע, כפרי ויוקרתי גם יחד. מקסים שם ואני מאווד אהבתי. הבריכה מעולה ויצרה אפטר מהמם ואווירה קלילה וצעירה. כמובן שזה תלוי גם בזוג, אבל המקום מדהים. לגבי האוכל אני לא זוכרת כי לא אכלנו מרוב ריקודים וטירוף.

לגבי הקיו אני חושבת שזה ממש תלוי בטעם שלך. אני אוהבת אותו, הוא יפה מאוד אבל משהו באווירה של השרונית מנצח.
ד"א, אני הייתי בקיו בתחילת אוקטובר והאוכל היה מאוווד לא טעים (קייטרינג טעם וצבע- שבדרך כלל הוא אחד הקייטרינגים הטובים). בחתונה שלי גם יהיה את טעם וצבע, ואחרי החתונה בQ עשינו איתם בירור מעמיק וטעימות מקדימות- איך זה יכול להיות שהאוכל היה כל כך לא טעים. הם הודו שזה פאשלה חד פעמית אבל אני לא יודעת מה הנסיבות בסופו של דבר.... חשוב לברר!

הייתי אורחת בחתונה ב"תפוז"

המקום מהמם ! האוכל היה טעים והגן פשוט מקסים.
מאוד אהבתי גם את ההפרדה בין השולחנות לרחבה, לא היה רעש והיה ניתן לשבת ולדבר.
מה שפחות אהבתי, זה שביל הגישה.
מעל 2 ק"מ של שביל עפר, הרכב שלי (שהוא לא 4X4) כמעט התפגר !!!

lala088

New member
תודה רבה לכולן על התגובות המפורטות.

ההתלבטות נמשכת...

vivi87

New member
ממליצה על שרונית...אבל שמעתי

שהרחבה קצת קטנה אז תלוי כמה אנשים יהיו בחתונה...
מה עם מיי-גן? בדקתם?
אני מתחתנת שם בסוף מאי.. אחלה מקום..

lala088

New member
מיי גן

אני רואה שהבריכה שם ממש גדולה ומרכזית. זה ללא הכי הקטע שלנו, למרות שיש גם בשרונית, אפשר להתעלם ממנה.
איך המחירים במיי גן? מי הקייטרינג?

vivi87

New member
הבריכה שם אמנם גדולה...

אבל היא לא מפריעה ממש..אני לא בטוחה שאכנס אליה בכלל...
המחירים סבירים יחסית ותלויים ביום עצמו.. יום רגיל במשך השבוע מחיר אחר ויום חמישי מחיר אחר...
אני מתחתנת בחמישי...
הקייטרינג הוא קסם הכרמל, שמעתי שהם מצויינים. אוטוטו יש לנו טעימות אז אני יעדכן...
ואם לא יתאים לנו יש לנו אפשרות להביא קייטרינג אחר...
אם אתה רוצה אני אתן לך את הטלפון של אורן המנהל שם.

בהצלחה ומזל טוב!!

למעלה