הייתי בשלושה מתוכם
* תפוז - חברה הכי טובה שלי התחתנה שם ביוני 2011. המקום עצמו מהמם לדעתי, טבעי ופתוח - בדיוק מה שאנחנו אוהבים. החתונה היתה מעולה, מאוד נהנינו.
את הקייטרינגים שהציעו אז הם לא אהבו והביאו קייטרינג חיצוני שהיה ממש מצויין - "אבשה". בגדול אני יודעת שהם היו די מרוצים מההתנהלות מולם.
כשאנחנו ביררנו (לגבי ספטמבר 2011) היתה בעיה רצינית עם הרשיון ולפי מה ששמענו היה כבר צו סגירה אבל אני לא בטוחה שזה נכון, בכל מקרה אנחנו החלטנו לוותר.
בכל מקרה הדברים האלו מאוד דינמיים ויכול להיות שבם קיבלו בינתיים היתרים.
החסרון היחידי היה הדרך לשם - 3 ימים לפני החתונה הודיעו להם שהדרך הראשית סגורה בגלל שיפוצים בכביש וחוץ מהעובדה שהיה צריך להתקשר לכל האורחים להסביר להם איך להגיע ולשלוח במייל מפות עדכניות, זה גם דרש מסע 4X4 לא כ"כ סימפטי.
* שרונית - חברה התחתנה שם והופתעתי לטובה. פחות יפה לטעמי מגנים אחרים שראיתי, אבל בהחלט יכול לענות על אופציה של גן פתוח (הבנתי שגם המחיר יותר נמוך).
המנות בקבלת הפנים היו ממש לא לטעמנו, קצת יותר מדי תעשייתיות. כנ"ל לגבי הקינוחים. המנות העיקריות לעומת זאת היו מאוד טעימות.
* קיו - הלכנו לראות את הקיו כשחיפשנו מקומות. בסך הכל יפה שם, מאוד פשוט.
הפריע לנו שבזמנו המקום נראה קצת עייף.. בעיקר הצמחים והרהיטים. עוד דבר היה שהם הציעו לנו את הכי פחות עמדות ביחס למספר האנשים ולנו זה היה מאוד חשוב.
מה שכן - אני חייבת לציין שהם היו מאוד לארג'ים במשא ומתן ומהר מאוד הורידו מחירים, גם בלי שנתאמץ יותר מדי. ורוני, אשת המכירות, היתה פשוט מקסימה! עד כדי כך שהתקשרתי להודות לה באופן אישי גם אחרי שהודענו להם שסגרנו במקום אחר. באמת הרגשנו שהיא עושה מעל ומעבר (באופן חיובי) כדי שנהיה מרוצים.
עוד דבר שאני יכולה להגיד בדיעבד - לפחות בקיץ הקודם מעצבי הבית שלהם היו ג'ינגה. אני לא ממליצה עליהם, אפשר לראות את זה בקרדיטים שלי.
בהצלחה ומזל טוב