גם פשיסט וגם אלים מילולית .

סתוונית333

Well-known member
נפתלי בנט אמר לסטרוק "עופי לי מהעיניים" לאחר שזו אמרה לו, "איך אתה לא מתבייש? אתה יושב על כיסא ראש הממשלה בפתקים של תושבי ההתיישבות הצעירה".

אתם מחקים אחד לאחד את הממשלה הקודמת.

Permafrost

Well-known member
נפתלי בנט אמר לסטרוק "עופי לי מהעיניים" לאחר שזו אמרה לו, "איך אתה לא מתבייש? אתה יושב על כיסא ראש הממשלה בפתקים של תושבי ההתיישבות הצעירה".

"התישבות צעירה", בטוי חמוד מאין כמוהו ל- "אֶבְקוׂעֵי צפעונים"... :-D

אגב, הרשת הגיבה ב"זעם קדוש" וגעשה על שבנט הגיב כך על הערת סטרוק...

נערך לאחרונה ב:

marabo

Well-known member

ברור, הרי במושגים שלכם התיישבות צעירה זה השתלטות על קרקעות בנגב ובגליל.

קצה11

Well-known member

אם כן זה הכוח הפוליטי עליו נבחר ראש הממשלה שלך

evglev1

Well-known member
מנהל

בדיוק כמו שהמחבלים נקראים "פעילי חמאס" ולאומנים פלסטינים ממוצא יהודי נקראים "שמאל רדיקאלי".

קצה11

Well-known member

ממש לא נורמלי אף פעם ראש ממשלה לא ירד לרמה כזאת
צ'חצ'ח מרעננה

evglev1

Well-known member
מנהל
ממש לא נורמלי אף פעם ראש ממשלה לא ירד לרמה כזאת
צ'חצ'ח מרעננה
דווקא כן, קודמו אמר לאישה חולה שהתלוננה "את לא מעניינת אותי... את משעממת אותי". וגולדה מאיר ז"ל ירדה לרמה של גזענות גלויה ואמרה ש"מי שלא מדבר אידיש לא יהודי".

The Real Big Joe

Well-known member

זה אנושי לאבד ראש מול גסות רוח אישית של פוסטמה שמתיימרת להיות גברת.

evglev1

Well-known member
מנהל
הממשלה הקודמת מעולם לא התנהגה כמו שהנוכחית מתנהגת בכל נושא הקואליציה-אופוזיציה בכנסת. משום בחינה.
גם האופוזיציה הקודמות לא היו אוטמטית נגד כל מה שהממשלה עושה, אפילו יו"ר האופוזיציה כיו"ר אופוזיציה לרבין ז"ל הצביע בעד השלום או ה"שלום" עם ירדן.

evglev1

Well-known member
מנהל

אכן בדיוק כמו "את לא מעניינת אותי את משעממת אותי" של ביבי. ואפילו יותר גרוע כי בנט וסטרוק רצו ביחד בארבע מערכות בחירות שרק באחת מהן היא נכנסה לכנסת. ובנט גם הגן עליה מעלילות הדם של ביבי כאילו היא פועלת נגד חיילים וטען שמשמיצים אותה ובתשדיר של 2015 הם לקחו ביחד את הקרדיט על כך שאחרי חטיפת הנערים עצרו בחזרה את משוחררי עיסקת שליט שבנט טען שהוא כפה זאת על ביבי בהמלצת סטרוק.

סתוונית333

Well-known member
אכן בדיוק כמו "את לא מעניינת אותי את משעממת אותי" של ביבי. ואפילו יותר גרוע כי בנט וסטרוק רצו ביחד בארבע מערכות בחירות שרק באחת מהן היא נכנסה לכנסת. ובנט גם הגן עליה מעלילות הדם של ביבי כאילו היא פועלת נגד חיילים וטען שמשמיצים אותה ובתשדיר של 2015 הם לקחו ביחד את הקרדיט על כך שאחרי חטיפת הנערים עצרו בחזרה את משוחררי עיסקת שליט שבנט טען שהוא כפה זאת על ביבי בהמלצת סטרוק.

בדיוק ,
זה הזכיר לי את נתניהו בקרית שמונה כשהוא זלזל בתושבת העיר מצביעת ליכוד , ולכן כתבתי שהוא מחקה את הממשלה הקודמת.

למעלה