גם חלב חמוץ לא מזיק...

גם חלב חמוץ לא מזיק...

...מעניין אם חל שינוי פתאומי בריח הגוף שלו או שכך זה היה מאז ומתמיד..? האם את מאוהבת בו ורק הריח מפריע...?(אני מאמין שלא...) יש כאן בעיה מאוד בסיסית, אם אין משיכה פיסית על כל גווניה וניחוחותיה אז כנראה שמדובר בחוסר התאמה... אי אפשר לנהל מערכת יחסים בריאה עם אדם שאי אפשר לחבק, להסניף ולהתרפק על ניחוחותיו בידיעה שאת אכן במקום הנכון... יש ריחות גוף שמישתנים עם הזמן וכמובן שזה תלוי במצב הנפשי, יש ריחות שניתן לטשטש באמצעים מלאכותים(לא מומלץ הריח הטיבעי הוא האמת החריפה), לפעמים בגלל אכילת ירק כזה או אחר הגוף מקבל כל מיני ניחוחות מוזרים ואפילו דוחים(כמו אספרגוס...גם אמבה מסריחה לא קטנה...), אפשר לנסות לחקור את הרגלי האכילה של בעלך אולי תמצאי שם את התשובה... ויכול להיות שריחו הבסיסי והבילתי ניתן לשינוי של בעלך פשוט דוחה אותך. לפי דעתי מצב כזה מעיד על חוסר התאמה אפילו אם הוא בחור טוב, בשורה התחתונה הוא לא מסוגל למלא את צרכיך הבסיסים... אז נגיד שאת יושבת במסעדה ומגישים לך אוכל שנראה טרי ומגרה(ויש אומרים שהוא בריא מתחשב בשומנים ותומך בגיזרתך...:))ואת גובעת ברעב... ביד אחת הסכין בשניה המזלג ואת מתנפלת על הארוחה, אך רגע לפני שאת מכניסה לפה משהו בריח מפריע לך, משהו מריח לא טוב, אבל אולי את מגזימה ואולי זה לא זה ואת כל כך רעבה, שוב את מנסה להכניס לפה וחוש הריח המרגיז הזה פשוט לא נותן לך לאכול... הוא שוב מתריע על סוג של ריקבון בקצה המזלג ואז את צריכה לבחור, להחליף או לבלוע בשקט כי לא נעים לעשות עיניין ולחטוף כאב בטן או להקיא... מגיע לך את הטוב ביותר והריחני ביותר, גם חלב חמוץ במקרר לא מזיק בכלל ובכל זאת לא נשתה ממנו לעולם(מה שכן אולי נהפוך אותו לחלב...:)), הגיע הזמן לחפש את הפרה ולחלוב בידים או פשוט לשים לב לתאריך על שקית החלב... באהבה ובניחוחות הדרים, רואה בכוכבים.

לרואה בכוכבים...

``מערכת יחסים בריאה עם אדם שאפשר לחבק, להסניף ולהתרפק על ניחוחותיו בידיעה שאני אכן במקום הנכון`` - תגיד, יש דבר כזה במציאות? בגילי - כבר נראה לי, שזה משהו שמאכילים אותנו בסרטים, כשהאמת היא שזה לעיתים נדירות מצליח לאנשים ככה... כל מה שאני רואה מסביב אינו ככה... החיים במחיצת בני זוג הם מסכת של התמודדויות... לא גן עדן. לא פיקניק. אז, או שאני צודקת ואתה צעיר... או שהינך בר מזל והצליח לך... ;-)

למעלה