גם הלילה שני שידורים (שבת/ראשון)

גם הלילה שני שידורים (שבת/ראשון)

ב 22:30 לוס אנג'לס קליפרס מארחת בסטייפלס סנטר את סאן אנטוניו ספרס למשחק מס' 3 [שידור ישיר ב-5+ לייב לאלה שרוצים לזפזפ בין ליגת האלופות לNBA]

5:30 לוס אנג'לס לייקרס מארחת באותו סטייפלס סנטר את אוקלהומה סיטי תאנדר למשחק מס' 4 [שידור ESPN למי שמעוניין]

lb22

New member
עבודה קשה יש לעובדי הסטייפלס סנטר ...

להפוך ב3 שעות את האולם מהבית של הקליפרס קרי צדי פרקט אדומים , עיגול אמצע קליפרסי ורחבות אדומות .....
לפרקט בצבעי הלייקרס.... :)

Executioner

New member
זה כלום בשבילם

ב17 שיחקו שם הקינגס (הוקי) ב18 הלייקרס היום הקליפרס והלייקרס ומחר הקליפרס והקינגס.

הקליפרס מתחילים טוב יותר

הספרס לא פוגעים בהתקפה, ולא ממש שומרים. חוץ מבאטלר לכולם כבר יש נקודות בחמישיה של הקליפרס. 13-7 ללוס אנג'לס.

הספרס לא הגיעו למשחק

פופוביץ' מכניס את ג'ינובילי בשביל להביא את השינוי, אבל כלום לא עובד היום בהתקפה של הספרס. 2 נקודות מייד אחרי הפסק זמן, אבל אחרי זה הספרס נתקעים על 9. הם מגיעים למצבים טובים, אבל פשוט לא פוגעים. בצד השני גריפין מראה שיש לו יותר מרק קפיצים, ועושה נקודות יפות בצבע. גם האלי הופ אחד לא פוגע. 23-9 לקליפרס. פופוביץ' לא מתרגש וזורק את החמישיה לספסל שינוחו.

33-11 בסיום הרבע הראשון

הספרס מאבדים כדורים בלי בושה. 7 שניות לסיום הרבע, סטיבן ג'קסון מוסר כדור לא ברור למי בחצי של הקליפרס, באטלר היחיד באיזור לוקח ונותן אסיסט למו וויליאמס.
זה לא שכלום לא עובד, הם לא נראים כמו קבוצת כדורסל כרגע.

בצד השני גריפין עושה בית ספר לכל מי ששומר עליו. 7 מ8 מהשדה, בדרך כלל מגיע לנקודה שלו ליד הטבעת וקולע משם, אבל הסל האחרון היה פייד אווי בסגנון דאנקן עם הקרש מ4 מטר.

אלא אם כן הספרס מנסים לסדר לעצמם אתגר, לא ברור לי מה קרה להם.

פופביץ' בראיון גדול בין הרבעים

מה קרה?
הם שיחקו נהדר.
מה השתבש לכם?
בערך 14 דברים.

תודה רבה.

מאנו ממשיך למסור כדורים ישר לקליפרס, אבל הספרס התחילו לעשות דאבלים על גריפין. מאנו נפל לא טוב על יד ימין, נקווה שזה לא יפריע לו.

הספרס משחקים כמו בחורות

סטיבן ג'קסון בפוסט אפ על ניק יאנג, חוטף מכה קטנה, הכדור בורח לו, והוא עסוק בלבכות לשופטים במקום לרוץ להגנה.

הם מתחילים להראות סימנים של משחק, הגנה חזקה יותר, דאבל טים על גריפין. יש לי הרגשה שהמשחק הזה יגמר מהר, ופופוביץ' ישמור כוחות למחר.

40-19 לקליפרס.

דאנקן נכנס לעניינים

4 נקודות ב2 התקפות. משחק ההתקפה של הספרס מתחיל להשתחרר. משהו מאוד מוזר, כל הזריקות שלהם שטוחות ופוגעות בחלק הקדמי של הטבעת. אולי הם סתם לא רגילים לשחק כל כך מוקדם בבוקר?

ניק יאנג ואריק בלדסו עושים נקודות יפות. 44-26 לקליפרס. הספרס חייבים ליצר איזה ריצה ולהוריד את ההפרש. בינתיים בגלל ההפרש, גריפין ופול נחים, ויוכלו להגיע לחצי השני רעננים.

גריפין פשוט בלתי עציר

18 נקודות כבר יש לו, ופול עם 8 אסיסטים. שלשה של ג'ינובילי ו2 נקודות של דאנקן במעבר מורידים את היתרון ל15, עוד 2:49 לסוף הרבע השני.

מחצית ורק 10 לקליפרס

הספרס מתחילים לשחק מלוכלך, שולחים את דיאנדרה ג'ורדן לקו העונשין (6 מ20 בפלייאוף). בפעם הראשונה הוא מחטיא פעמיים, ושלשה של דיאו מורידה את ההפרש ל8 בלבד, אחרי שהיה דו ספרתי הרבה זמן. הקליפרס עולים להתקפה, דיאו מגיע לאחוז בג'ורדן, פול רואה את זה וזורק מייד כדי לקבל פאול עם הזריקה, אבל הוא מחטיא, והשופטים לא שורקים, פארקר מוריד ל7 מהקו, ומו וויליאמס מציל משהו מהיתרון עם שלשה.

לפחות יהיה מרתק בחצי השני.

גריפין עם 10 מ13 מהשדה ל20 נקודות, ולא ברור לי למה הספרס לא עושים עליו פאולים בכלל. מו ווליאמס עם 9, ויאנג ופוי עם 7 כ"א. פול עם 8 אסיסטים, אבל רק 1 מ5 מהשדה. הקליפרס קולעים ב57%.

פארקר מוביל את הספרס עם 11 ו5 אסיסטים, דאנקן עם 8 ו6 ריבאונדים, מאנו עם 7 מהספסל.

Puskas

New member
היה צפוי שהספרס יחזרו

בסופו של דבר מדובר בקבוצה עדיפה על הקליפרס ואני לא חושב ששני המשחקים הראשונים היו מקריים.
הבדלי הרמות הם אכן גבוהים למדי.
רבע שלישי אני מאמין שהספרס יסגרו את המינוס לגמרי ורבע רביעי יהיה קרב מעניין.

הספרס ממשיכים לקזז ל7

פתיחת הרבע השלישי, קצת רועדת, אבל אז נקודות של דאנקן ושלשה של קוואי להוריד ל7. בתד השני כריס פול מראה סימני חיים עם סל מעל דאנקן, וגריפין ממשיך לעשות את מה שהוא עושה כבר כל המשחק. יש לו 22 נקודות ו10 ריבאונדים.

מרגיש לי קצת כמו משחק עונה רגילה, ולא משחק פלייאוף. נקווה שהאינטנסיביות תגיע בהמשך. מי החליט לשחק ב12:30 בצהריים?

יתרון ראשון לספרס 6 דקות לסוף השלישי

8:30 דקות לסוף הרבע השני, התוצאה הייתה 40-16 לקליפרס, והספרס נראו כמו קבוצת WNBA. 6 דקות לסיום הרבע השלישי דאנקן מעלה את הספרס ליתרון 59-57 בסל אופייני. 43-17 הריצה של הספרס, 16-4 ברבע השלישי, ו14-0 ריצה עכשווית. הקליפרס לא מסוגלים לקנות סל, לא בהטבעה (ג'ורדן מחטיא), לא במתפרצת (פול וויליאמס), לא גריפין, ולא אף אחד. גם הספרס לא מבריקים, והמשחק מאוד מבולגן מאז השיוויון. 5 דקות לסיום השלישי, האם סאן אנטוניו תברח, או שיהיה לנו משחק צמוד?

הספרס כבר הגיעו ליתרון דו ספרתי

אחרי ריצת 24-0, כשהקליפרס מחטיאים 13 זריקות רצוף. מו וויליאמס שובר את הבצורת, ופול מייד חוטף ועושה עוד שתיים. זה מביא שינוי במומנטום, כשגם סאן אנטוניו מתקשה לקלוע ב2 הדקות האחרונות, והתוצאה 69-61 בסיום הרבע, לספרס.

אני חושד קשות שסל אחד פשוט לא מכוון כמו שצריך (גבוה נמוך, טבעת שבורה, משהו בסגנון). הכדור פשוט לא נכנס בסל הזה. כמו שהספרס נראו ברבע הראשון (בשני התרגלו), הקליפרס נראו בשלישי.

נראה לי שסאן אנטוניו יסגרו את המשחק בתחילת הרביעי, נראה אם לקליפרס יש מה להציע.

6 דקות לסיום 12 לספרס

הקליפרס לא מצליחים לעצור את הספרס, וליצור מומנטום כדי לחזור למשחק. אני הלכתי לראות את דרוגבה, אבל שום דבר לא השתנה.

הספרס על סף נצחון

13 נקודות יתרון 3:21 לסיום, ולא נראה שהקליפרס הולכים לעשות קאמבק. אם יש להם מחשבות על זה, הספרס מייד שולחים את אוונס לעונשין.

ההתקפה של הספרס פשוט יפה, הנעת כדור מדהימה, ומוצאים את השחקן החופשי מתחת לסל פעם אחר פעם. 27 אסיסטים, מתוך 35 סלי שדה. נתון מדהים לדעתי.

דאנקן שומר על גריפין ברבע הזה, וגריפין לא ממש מצליח לעשות שום דבר. חטף מדאנקן גג ענק לפני שתי דקות. אין ספק שגם בגיל 36 טים דאנקן שחקן יותר טוב מכל הליצנים האלה שדורשים חוזי מקסימום (אמארי, דוויט, בוש).

הספרס שולחים את אוונס לקו

כדי למנוע קאמבק, וזה רק שם את הקאמבק של הקליפרס במשחק הראשון מול ממפיס בפרופורציה אחרת. כמה טפשים החברה בממפיס? רג'י אוונס היה הגורם המרכזי בקאמבק, למה לא שלחו אותו לקו?

הספרס ב3-0

נצחו רק ב"10", זה נראה צמוד יותר מהמשחקים הקודמים, אבל למעשה זה 34, כיוון שהספרס לא הגיעו לרבע הראשון, והקליפרס הובילו ב24 8:30 דקות לסיום הרבע השני.

פארקר הוביל אותם עם 23 ו10 אסיסטים, דאנקן עם 19, 13 ריב', 4 אס' ו3 חס', לאונרד עזר עם 14, וג'ינובילי עם 13.

בצד השני גריפין עם 28 ו16, אבל רק 6 במחצית השניה, מו וויליאמס עם 19, ופול עם 12 ו11 אס'.

הספרס שולחים את אוונס לקו

כדי למנוע קאמבק, וזה רק שם את הקאמבק של הקליפרס במשחק הראשון מול ממפיס בפרופורציה אחרת. כמה טפשים החברה בממפיס? רג'י אוונס היה הגורם המרכזי בקאמבק, למה לא שלחו אותו לקו?

למעלה