גם הליכוד אופציה, התשב תחת נתניהו?

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
עינב צנגאוקר, אמו של שורד השבי מתן צנגאוקר, הכריזה שהיא מתכוונת לרוץ בבחירות הקרובות בריאיון לאופירה אסייג בקשת 12: "אני מקבלת הצעות מכולם. הליכוד? כל השחקנים הפוליטיים הם אופציה"

לא למדה מהמקרה של נעם שליט?
לדעתי עינב טועה בכיוון שלה.
מה דעתכם על הריצה של עינב לפוליטיקה?

Harrington

Well-known member
מנהל
עינב צנגאוקר, אמו של שורד השבי מתן צנגאוקר, הכריזה שהיא מתכוונת לרוץ בבחירות הקרובות בריאיון לאופירה אסייג בקשת 12: "אני מקבלת הצעות מכולם. הליכוד? כל השחקנים הפוליטיים הם אופציה"

היא בפוליטיקה מזמן. עד היום היה לה תירוץ כביכול. כעת זה מעט שונה. מטיל ספק באפשרות שתתברג בליכוד. לא רואה את זה קורה לפי שעה. לפי התבטאויותיה היא במסע דיג לקבל מקום במפלגה שלא עורכת פריימריז. אולי תקבל הצעה שהרי לא חסרות מפלגות כאלה.

משתפרת1

Well-known member

לדעתי חסר לה אור הזרקורים. היא מתגעגעת למצלמות.
כל הזמן היא לחמה להחזרת הבן שלה ושאר החטופים בדרך מאד מוחצנת שהיא חשבה כנכונה. כעת היא מדברת על החלפת כל מי שהיה שותף לאחריות על בטחון המדינה. אם כך- היא מדברת על החלפת נתניהו, שרי הקבינט ובעצם כל שרי הממשלה ועל החלפת הגורמים הבטחוניים האחראים (שחלק מהם כבר פרש, אך יש רבים שממשיכים ואף קודמו בתפקידיהם). עם אג'נדה כזו אין דרך שתשתלב בליכוד.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
לדעתי חסר לה אור הזרקורים. היא מתגעגעת למצלמות.
כל הזמן היא לחמה להחזרת הבן שלה ושאר החטופים בדרך מאד מוחצנת שהיא חשבה כנכונה. כעת היא מדברת על החלפת כל מי שהיה שותף לאחריות על בטחון המדינה. אם כך- היא מדברת על החלפת נתניהו, שרי הקבינט ובעצם כל שרי הממשלה ועל החלפת הגורמים הבטחוניים האחראים (שחלק מהם כבר פרש, אך יש רבים שממשיכים ואף קודמו בתפקידיהם). עם אג'נדה כזו אין דרך שתשתלב בליכוד.
|כן|"עם אג'נדה כזו אין דרך שתשתלב בליכוד"

למעלה