ואתה עדיין בטוח שאתה גאון שיותר חכם מאיינשטיין וביל גייטס?
מי אתה שתערער על גאונותוואתה עדיין בטוח שאתה גאון שיותר חכם מאיינשטיין וביל גייטס?
בזאת מצאנו את הסוגד האמיתי שלו בערימת שחתמי אתה שתערער על גאונותו
יבחוש בן שלולית שכמוך
של נעליך מעל רגליך
ומלא את פיך דבש
כשאתה מדבר על שמש העמים .
זאת זכות להיות מחסידי שמש העמים תבזאת מצאנו את הסוגד האמיתי שלו בערימת שחת![]()
הסגידה זה בגלל שהוא רוצה לקנות ולשקם את האי של אפשטיין?זאת זכות להיות מחסידי שמש העמים ת
כבר קנו ושיקמו את האי של אפשטיין.הסגידה זה בגלל שהוא רוצה לקנות ולשקם את האי של אפשטיין?
חמודכבר קנו ושיקמו את האי של אפשטיין.
אני מתכוון לקנות אי אחר.
זה האי הכי מתאים וסביר, שהוא הכי קרוב לישראל.
זה אי יווני.
קוראים לו אספרוניסי.
הנה תמונה:
צפה בקובץ המצורף 149252
במרחק של כמה שעות במסוק.
יש לך אח?אמור לעלות, אם זיכרוני אינו מטעה אותי, בערך בין 5 ל-8 מיליון אירו, אבל זה נתח גדול ומשמעותי מידי מהכסף של המשפחה, ובטח ובטח מהירושה, שממילא צריכה להתחלק לשניים,
בשלב מסויים תצטרך לסיים את התואראז כדי לקנות את האי בנתח קצת יותר הגיוני מתוך ההון הכולל, כנראה אצטרך להתעשר בעצמי ובלי קשר להורים, אבל זה בסדר, זה תמיד היה בתכנון.
יש אי פרטי שאני רוצה ועולה כ-5 עד 8 מיליון אירו.זאת זכות להיות מחסידי שמש העמים ת
גם ביל גייטס לא סיים את התואר.ואתה עדיין בטוח שאתה גאון שיותר חכם מאיינשטיין וביל גייטס?
יש גם מסלול פנסיונרים באוניברסיטה בדיור המוגן. אז לא צריך למהר.תנסה מועד ד'...
או תנסה שנה הבאה.קורס הבא.
עדיף לעבור בהצטיינות בפעם הראשונהיש גם מסלול פנסיונרים באוניברסיטה בדיור המוגן. אז לא צריך למהר.
לא רק קורסי בסיס, כל קורס מעל "גיל" 7.עדיף לעבור בהצטיינות בפעם הראשונה
בפתוחה יש מגבלה של 7 שנים לסיום התואר
אחרי זה קורסי בסיס מתחילים להימחק וצריך לעשות שוב
אם לא מדובר בקורסי בסיס, ניתן פשוט לעשות הרבה קורסיםלא רק קורסי בסיס, כל קורס מעל "גיל" 7.
לפחות, אין שם מגבלה של גמר תוארכי באוניברסיטה אחרת מעיפים מהתואר לאחר זמן זה ותואר תלת שנתי זה 5 שנים ולא 7.
בסדר, יצטרך לעשות קורסים אחרים במקום בכדי להשיג את מס' הנק' הנידרש לתואר, דבר אשר יעכב לו את סיום התואר.אם לא מדובר בקורסי בסיס, ניתן פשוט לעשות הרבה קורסים
אבל בלי קורסי בסיס, לא ניתן להשלים תואר
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.