גם אני ........

Asterix

New member
גם אני ........

היום, אני נוסע להנהתי ברחוב אבן-גבירול, עקב בעיית מזומנים אני עוצר בצד הכביש ליד המדרכה, אפילו לא דאבל-פארקינג, כמו שבדרך כלל עושים, אני מעיף מבט במראה, ורואה נהג מונית מגיע במהירות ומתקרב לכיווני, עוד לפני שהספקתי להגיב, המראה שלו פגעה לי במראה והבן זונה ( @#$%@# ) לא עוצר בכלל לבדוק מה קרה .... אחרי כמה נשימות אני מזיז את עצמי מהרכב, ורואה שהמראה שלו התנפצה לרסיסים, ולמראה של הניסן אלמרה שאני נהגתי בה, לא קרה כלום עכשיו גם אני יכול להגיד שהורדתי מראה לנהג מונית

Asterix

New member
זה בסדר, במקור אני לא מקומי ..

וגם יש לי אישור שאני "דיסקלט"

yaloner

New member
עני בהופן עישי

החלתטי לסגל לאצמי סגנון קטיבה חדש לחבוד מר ד. נגוע. עני חושב שהו נורה נורה יסמח.

../images/Emo12.gifלא ברור...

"עקב בעיית מזומנים אני עוצר בצד הכביש ליד המדרכה, אפילו לא דאבל-פארקינג, כמו שבדרך כלל עושים, אני מעיף מבט במראה, ורואה נהג מונית מגיע במהירות ומתקרב לכיווני, עוד לפני שהספקתי להגיב, המראה שלו פגעה לי במראה והבן זונה ( @#$%@# ) לא עוצר בכלל לבדוק מה קרה .... אחרי כמה נשימות אני מזיז את עצמי מהרכב, ורואה שהמראה שלו התנפצה לרסיסים, ולמראה של הניסן אלמרה שאני נהגתי בה, לא קרה כלום עכשיו גם אני יכול להגיד שהורדתי מראה לנהג מונית ה Gערס (שנת 95) למכירה ... (במסרים, כן?)" זה נראה לך ציטוט של מישהו "לא מקומי"??? בענין ה"דיסלקט" - אתה לא!!! איירין - איך מתקדם הקמפיין? קראתי ב- ice.co.il שלא משהו...אולי להחליף קופי???

Irenie

New member
וואלה, נתאים את עצמנו לפורום

אופנועים. מי שם ג'אנט וצמיגים שמתאימים לסופרמוטו שעוד אפשר לזהות שהם היו פעם לא חלקים על זה שדיבור נגוע ואתיקה הם אותו אחד? אין פה outsourcing, זה הכל 100 טבעי. הבצפר, מאחוריך.

xfwind

New member
כל דיירי הפרדס סובלים מ-

....בעיית מזומנים..........

למעלה