גם אני רוצה ביקורת

• פותח הנושא dors
  • פורסם בתאריך

dors

New member
גם אני רוצה ביקורת ../images/Emo3.gif

האתר החדש של פורום בוני אתרים, בכתובת הבאה, ביקורות יתקבלו בברכה: http://users.tapuz.co.il/db תודה

y YuvaL

New member
וגם אני רוצה הרבה דברים.. ../images/Emo3.gif

טוב נו - ביקורת
ממבט ראשון באתר הוא נראה טיפה ריק. נעבור קודם על הטבלאות ואחר כך נראה מה יהיה..
הטבלאות: קודם כל, את הטבלה המרכזית תופסת גובה מסויים - נגיד הגובה שלה הוא X. שים לב שלצידה יש את הבאנר (שממש לא מתאים ונראה כאילו דחפת אותו בכוח לשם) וטבלה מעל הבאנר. עשה שהבאנר (כדאי לשים אותו במקום אחר) והטבלה יהיו ביחד בגובה X של הטבלה המרכזית. בנוסף הייתי עושה כותרת (כמו שעשית בטבלה המרכזית - "חיפוש אחסון בחינם") גם בטבלה של המבזקים - נראה ריק.
"חיפוש אחסון בחינם" - רעיון מעולה!
הטבלה עצמה של האתר נראת גדולה מדיי ושאין לך מספיק תוכן להכניס בכדי למלא אותה, אני ממליץ להוסיף עוד דברים לדף הראשי, למלא אותו יותר.
הצבע הירוק במעבר העכבר לא מתאים.
"חברתי.." תקוע באמצע שום מקום, או שתעשה לו פס עם צבע רקע שונה (אותו גוון רק יותר כהה) או שתשים אותו במקום אחר (בתפריט עצמו אולי?).
החלק העליון נראה ממש ריק, אז הנה - תמקם את הלוגו בצד ימין ואת הבאנר של Webmaster בצד שמאל. חיפוש אחסון בחינם
ביצעתי חיפוש כלשהו -
את הכותרת עצמה "חיפוש אחסון בחינם" לדעתי צריך למקם בצד ימין.
מותר לכתוב "תוצאות" כי מן הסתם אמורים לדעת שהתוצאות מוצגות מלפניך.
הצבע של טבלת הנתונים לא מתאים - הצעה: לקבוע את הצבע הכחול של החלק העליון, בטקסט בצבע לבן.
למה הטבלה כ''כ ארוכה? רק בגלל "שטח איחסון (ב MB) " הייתי ממליץ לעשות משהו ולעשות שהטבלה תיהיה פחות ארוכה, כמה שפחות יותר טוב.
כדאי לעשות משהו שיפריד (קו דק דק שיפריד) בין כל פרטים של אתר אחסון, אפשר להתבלבל. קישורים
מציע לסדר את זה בצורה אחרת - ולא בתור אחד אחרי השני בעמוד. אולי לחלק את זה לטבלאות - שלושה תאים רצופים ואז עוד פעם שלושה, בכל תא תוצג קטגורייה אחרת עם מספר הקישורים הנמצאים בה. - הצגת קישורים
אמ.. אני מציע להוריד את הגלילה ולמשוך את הצגת הקישורים לכל אורך העמוד (כמה שצריך), יראה יותר טוב, ככה זה לא כ''כ נוח.
אתה משאיר המון שטח ריק, שים לב שצבע הכותרת "קיצור כתובת" שונה מהכותרת שהייתה ל"חיפוש אחסון בחינם" (אותה הערה כנ''ל עליה), בנוסף הייתי פורס את הצגת הקישורים על כך השטח שיש לך שם וגם את ההגבלה של ה"הוסף קישורים" - שיעמוד מתי שנגמרת הטבלה. נוספים..
"בתוך הקוד" נחמד מאוד.
נראה שהאתר רק נפתח ואין הרבה תוכן - הייתי מוסיף גם מדריכים שונים (או קישורים אליהם) ואולי עוד דברים שיכולים לעזור.
הערה אחרונה - אני הולך להוסיף את עצמי

dors

New member
תודה, מיד אקרא. רק שאלה אחת,

באיזו רזולוציה ודפדפן נכנסת לאתר? תודה.

Trranger

New member
מכוער ../images/Emo3.gif

סתם, ניתן ביקורת אח"כ... אני קורא כמה דברים שמה עכשיו, בכל מקרה... ב"בתוך הקוד" של GOOP... כתוב "כמובן שיש גם שגיאות של מתחילים (באופן מוזר) כגון אי תחימה במרכאות של ערכים של attributes למשל height=2 במקום (הצורה הנכונה) height="2"." זאת לא שגיאה, ובטוח לא של מתחילים. בHTML מותר לא לתחום ערכים מספריים ב"" יש עוד כמה שטויות שכתבו שמה, אבל זה כבר בביקורת רצינית

spin היחיד

New member
נממ

-למה לעזאזל פריים??? -התמונה לא כל כך קשורה ולא יפה כל כך -את הבאנר של וובמאסטר לא יפה שם בכלל צריך לסדר את זה מההתחלה קצת יותר יפה -קטן מידי לטעמי -המנוע חיפוש יפה מאוד כל הכבוד אבל לא אהבתי את סימני השאלה(אנ קטנוני כן) -WAY THE FUCK FRAME?! בסה"כ זה נחמד מאוד אבל צריך עוד כמה שיפורים

dors

New member
אשמח אם תראה לי,

את השורה בקוד המקור שבה נראה הפריים, תודה
בסימני שאלה - יוחלפו. איזו תמונה לא אהבת? באיזו רזולוציה אתה גולש?

spin היחיד

New member
נממ

נראה כפריים ומכער כפריים התמונה בטבלת החיפוש של השרתי אכסון 800*600

למעלה