גם אני נוסעת לארץ.....

גם אני נוסעת לארץ......./images/Emo13.gif

אז זהו, כנראה שעוד שבוע אני נוסעת לארץ.... מה להביא חזרה מהארץ? יש הצעות? דברים שאסור לשכוח... רשימות יתקבלו בברכה. אפרת

judyr

New member
במבה.... של אוסם ולא החיקוי....

ושוקולד השחר וזהו.... בינתיים

מורןLA

New member
סמרטוט ריצפה וציפה של שמיכה

ולא לשכוח לאכול הרבה ארטיקים...

Idit-Kansas

New member
ציפה-כי סט המצעים כאן לא כולל

ציפה והרבה יותר קל וזול לקנות אותן בארץ.

IRISP

New member
שאלה נוספת בנושא הציפה

הי למרות שנשמע מגוחך לנהל את השיחה על ציפה, אם כבר אז כבר. האם את מוצאת שאיכות הציפות בארץ יותר טוב? אני חושבת שכן(כיתן למשל). האם בכלל ניתן למצוא כיתן בארהב? למרות שזה נשמע מגוחך, כבר המון זמן אני מחפשת ציפה לשמיכה באיכות טובה ומתאכזבת כל פעם מחדש. שיהיה ערב טוב וחם

lila1

New member
במייסיס יש בדרך כלל מצעים לא רעים../images/Emo100.gif

רק יקרים בדרך כלל. אני מתכוונת לנצל את הסייל של מחר לצורך העניין.מקווה שתהיה הצלחה.

יובית

New member
ציפה לשמיכה אפשר לימצוא ב-IKEA

במיבחר דגמים......כמו בארץ ובזוללללל, מה שהכי חשוב

IRISP

New member
תודה על המידע

יובית תודה, יש אייקיאה לא רחוק ממני, חסכת לי לסחוב עוד דברים מהארץ. תודה ויום טוב. עירית

nir2323

New member
אפרת- רק לפני הטיסה תבדקי שהגרביים

נקיות ובצבע תואם ! למה ? כי מאתמול לפני העליה למטוס מורידים נעליים, ומעבירים גם אותם בשיקוף. מדוע? או, אז הפעם אני לא אספר, עדיין זוכר מה קרה בפעם הקודמת, שרשמתי כאן על "תקריות במטוסים" , לאנשים לפני טיסה.

lila1

New member
אני כרגיל סחבתי ספרים, ספרי בישול ../images/Emo63.gif

ניר אפיה שמשום מה לא מצאתי פה, דיסקים
וכמו בכל נסיעה - בגדים. אין כמו הבגדים בארץ ולא ישכנעו אותי כל הגאפים למינהם, אני תמיד חוזרת עם מזוודות מלאות
.

Gefen

New member
אבקות מרק של קנור.. ../images/Emo71.gif

בטעמים שונים.. תבלינים מהשוק עם ניחוח של הבית.. שוקולדים של עלית- פרה ופסק זמן קטנים .... וכמובן - כמו שאמרה lila..ספרי בישול!! בביקור שלי בארץ הצטיידתי כהוגן...שווה כל שקל אם קונים את הספרים הנכונים. אפרת אני ממליצה על "עושים שוק" של גיל חובב - כל מתכון גרף המון מחמאות וגרם לליקוק הרבה אצבעות.. גפן

תאריכים

בעיקרון 28/12 עד ה- 15/1. בפועל, עוד צריך לראות האם OVER NIGHT הוא באמת עובד או שזה רק המצאה של סוכני נסיעות שרוצים למכור לך כרטיסים ברגע האחרון בקצה השני של היבשת
ואגב, יניב - תודה, תודה על הטלפון של שלומית סוכנת הנסיעות, היא מצויינת, חמודה ויעילה. אפרת.

lila1

New member
עושים שוק לקח, גם אצלי, למרות שרובו

מופיע גם ברשת. אגב מה ניסית ממנו וזכה למחמאות?

Gefen

New member
lila את שואלת ברצינות..?

כל מה שניסיתי..הכל ללא יוצא מן הכלל..פשוט הצלחה מסחררת.. והמומלצים שניסיתי עד כה הם: עוגת הקפה שלי + עוגת גזר שתיהן מעולות.. עוף מרוקאי בזיתים ולימון..חבל"ז... סטייק סלמון אפוי בהדרים ודבש...ועוד... בינתיים אין נפילות אצל גיל חובב. ונכון שרובו ברשת אבל..זה לא אותו דבר..נכון? גפן

IRISP

New member
מתכון בבקשה

הי גפן חיפשתי באתר של גיל חובב את המתכון של עוף מרוקאי בזיתים ולימון ולא מצאתי. אני מאוד מאוד מעוניינת במתכון, האם תוכלי לשלוח לי אותו? נשמע שאת ממש מרוצה מאיך שזה יצא. תודה מראש. דרך אגב, האם קיבלת את ההודעה על מרק קנור, חפשי את האבקות בסופר המקומי שלך. איפה את גרה? יום טוב ונעים עירית

Gefen

New member
עירית...אז זה השם..../images/Emo9.gif

תראי מה עשינו לשרשור הזה..... כולו קיבל טעם של אבקת מרק של קנור..
לגבי המתכון - אחלה של מתכון ממש ממש טעים אבל.. אני רצה למיטה אין לי כוח להקליד עכשיו וזה די מורכב אז תתאפקי עד מחר טוב?? מבטיחה לכתוב לך אותו כאן..כנסי וחפשי מחר בשרשור להודעה הזאת... לילה טוב בפעם השניה... גפן

lila1

New member
ברור שברצינות../images/Emo71.gif

ואיזה כיף, כי אני ניסיתי דברים אחרים לגמרי, אז נתת לי עכשיו עוד מלא רעיונות. ובעניין הרשת- יש לי עשרות (ואני לא מגזימה) ספרי בישול, אני אוהבת לקרוא בהם. אבל לבשל, בזמן האחרון אני מעדיפה מהרשת.

למעלה