גם אני מחפש...

גם אני מחפש...

קצת קשה לכתוב הודעה בפורום שכזה בלי להגרר לקלישות. אבל מה לעשות, גם אני מחפש אהבה וכשאתה עושה את זה דרך האינטנרנט אתה חייב למסור אינפורמציה לגבי עצמך (למרות שזה דומה לרשימת קניות במכולת)... אז אלו הם הרכיבים שלי (היוצרים אותי): בן 28, גר באיזור המרכז, גובה -1.75,רזה... אוי, זה נשמע נורא... אני חובב מוסיקה, ספרות, קולנוע ומאוד אוהב לטייל. אני מחפש מישהי שהרומנטיקה היא חלק אינטגרלי מאישיותה (יכול להיות כזה דבר? "רומנטית" כתכונת אופי?), מישהי שיכולה לבכות מול שקיעה יפה, שאוהבת בעלי חיים ו-ה-כ-י ח-ש-ו-ב !!! שהיה לה חוש הומור!!! אם מישהי כזו באמת קיימת, ותכתוב לי (לתיבת המסרים) אעשה כל שביכולתי ואתן את כל כולי כדי לכבוש את ליבה.

כדי שתמשיכי לחייך

אני מצרף תמונה נוספת...

תודה רבה...

אך לצערי אף אחת לא כתבה לי... אני עדיין דלפון באהבה... האמת היא שהדבר הקשה ביותר בלהיות רווק, ללא אהבה, הוא לראות את כל הזוגות המאוהבים מסביב... האם זו קנאה או רק העצמה של תחושת הבדידות?

Shir Rose

New member
איש הכמעט היקר..

אפשר לדעת מה זה מרכז אצלך? ואפשר תמונה גם?

שלום שיר

"מרכז" בשבילי, כבעל רכב פרטי, זה כל מקום שאינו צפוני מדי (חיפה, טבריה) או דרומי מדי (באר-שבע, אילת). אם את רוצה לדעת מהו מקום מגורי הספציפי,כמו גם לקבל את תמונתי ופרטים נוספים, כתבי לי לתיבת המסרים. אינני מעוניין לחשוף בפני כל גולשי הפורום את פרטי האישיים. בתקווה שתביני...
)

למעלה