גם אני ילדתי

גם אני ילדתי

לידה ראשונה- לידת בית במים. לאחר 3 ימים של צירים, ילדתי בבריכה מתנפחת בסלון ביתי. ללידה הגיעו 2 מילדות שנכחו בלידה. הן ובדקו דופק במכשיר הדופלר אבל מעבר לזה הכל התרחש באופן טבעי לחלוטין בלי התערבויות כלשהן. הצירים היו קשים אבל באמצעות טכניקות שלמדתי הצלחתי לשלוט בכאב. 5 שעות לפני הלידה נכנסתי לבריכה והמים שם הרגיעו אותי ונתנו לי כוחות להמשיך. בשלב מסוים הרגשתי צורך לקקי והמילדת שאלה אם אני רוצה ללחוץ. הבנתי שהגעתי לצירי הלחץ, ליויתי את הראש עם היד לאורך כל הצירים כשאני דוחפת רק כשהגוף רוצה ללחוץ. כעבור שעתיים וחצי של אושר עילאי התנוקת משכתי את התנוקת החוצה. זהו, מוצפת אהבה אינסופית, בלי קרעים ותופעות לוואי...

יוהו ... מזל טוב יקירה../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

קראתי גם בפורום השני ... אייי איך שהגוף שלנו יודע ללדת לבד אם רק מקשיבים לו ונותנים לו ... גמני רציתי ללדת במים אבל לא הספקתי
צירפתי קישור גם בפורום השני. המון המון
שיהיה לכם אושר בריאות ושמחה

ראיתי...מזל טוב גם לך

יצא לנו הפקק הרירי באותו היום נדמה לי, רק שלי לקח קצת יותר זמן עד שהיא יצאה.

מזל-טוב מזל-טוב ../images/Emo65.gif

כל הכבוד לכן שתהנו ממנה
שעתיים וחצי של צירי לחץ? חשבתי שרק אני עברתי את זה בגלל מיילדת מלחיצה

לחצתי חלש כל פעם

ונשמתי תוך כדי, כך הצלחתי למשור על הפרינאום- הראש הציץ וחזר. נורא נהיניתי מהשלב הזה אז לא היתה לי בעיה להמשיך עוד קצת. בשלב מסויים עבר לי בראש שאולי היא יותר מידי זמן בתעלה ולחצתי יותר ארוך בלי לנשום באמצע. הכל קרה באוירה שלווה במים, בכלל לא כאב.

אל12

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב!

איזו חוויה נפלאה! הלוואי על כולנו ללדת בהנאה כזו!

מיכה32

New member
יפנית המון המון המון מזל טוב../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

איזה כיף לשמוע ממך ולשמוע שהייתה לך לידה טובה, בימים האחרונים חשבתי עלייך המון... אני מאחלת לך ולבובה החדשה את כל האושר והאהבה בעולם
והמון המון מזל טוב
שולחת לך ולבובה מיליוני
ו

למעלה