גם אוטובוסים נוסעים באדום !

מצב
הנושא נעול.

ozzlove

New member

מה גם.. זה ידוע שהם חולירות

כמו נהגי מוניות כל היום על הכבישים זה דופק להם את השכל הלוואי שבסוף יתפוס אותו איזה שוטר יקבל שלילה לכל החיים ייפטרו אותו מעבודה לא יהיה לו כסף והוא ימות

abarth

New member
קודם כל, תירגע. דבר שני,

כמו נהגי מוניות כל היום על הכבישים זה דופק להם את השכל הלוואי שבסוף יתפוס אותו איזה שוטר יקבל שלילה לכל החיים ייפטרו אותו מעבודה לא יהיה לו כסף והוא ימות
קודם כל, תירגע. דבר שני,
תחשוב שניה: לא קל להיות נהג אוטובוס, מכל הבחינות. לכן, תגלה קצת יותר התחשבות בהם בכבישים, ותעזור להם לשמור על השפיות, שתשמור על החיים שלך. דבר שלישי: כשנהג אוטובוס מגיע לצומת באור כתום, יש לו גם שיקול שלא חשבת עליו כנראה, שאם הוא בולם חזק ופתאומי, אנשים יעופו ויפצעו בתוך האוטובוס. ודבר אחרון: אתה לא יכול לדעת בבירור מהתמונה שהוא נסע באדום. יש רמזורים שמתחלפים בו זמנית, כלומר יש חפיפה של האור הכתום משני צידי הצומת. ויפה שעה אחת קודם.

aas111

New member
נכון

קודם כל, תירגע. דבר שני,
תחשוב שניה: לא קל להיות נהג אוטובוס, מכל הבחינות. לכן, תגלה קצת יותר התחשבות בהם בכבישים, ותעזור להם לשמור על השפיות, שתשמור על החיים שלך. דבר שלישי: כשנהג אוטובוס מגיע לצומת באור כתום, יש לו גם שיקול שלא חשבת עליו כנראה, שאם הוא בולם חזק ופתאומי, אנשים יעופו ויפצעו בתוך האוטובוס. ודבר אחרון: אתה לא יכול לדעת בבירור מהתמונה שהוא נסע באדום. יש רמזורים שמתחלפים בו זמנית, כלומר יש חפיפה של האור הכתום משני צידי הצומת. ויפה שעה אחת קודם.
נכון
אם הוא עבר באור כתום יש לו זכות להמשיך הלאה .אבל ככל כראה שהפריע לו איזה משאית וחייב לסיים את המסלול רוב נהגים שומרים על החוק כדי לשמור על חיי נוסעים

איליה.

New member
אין רמזורים כאלה בארץ.

קודם כל, תירגע. דבר שני,
אין רמזורים כאלה בארץ.
אין רמזורים שבהם יש חפיפה של אור צהוב בשני כיווני נסיעה שנחתכים. תמיד יש פרק זמן קצר שבו האור הוא אדום לבאים מכל הכיוונים.

fireman

New member
לא קיים דבר כזה

קודם כל, תירגע. דבר שני,
לא קיים דבר כזה
רמזורים הפועלים בחפיפה של צבע צהוב. כיוון אחד נסגר כלומר אור אדום, 0.5 שניה דיליי (השהייה) ואז פתיחה של כיוון אחר כלומר מאדום לאדום וצהוב ואז לירוק. הרמזור היחידי שפועל בחפיפה הוא רמזור הולכי רגל ורמזור תנועה שכאשר אור אדום נדלק ברמזור תנועה רמזור הולכי רגל הופך לירוק בדיוק באותו רגע.

ארזS

New member
הלו ביזו-ככה מקללים בערב ראש השנה ?

תתבייש לך !!! ולמרות שאתה מקלל, אני דווקא מברך אותך שתהיה לך שנה טובה ושיהיה לך קצת יותר שכל לא לקלל.

באמת נאחל לכולנו שנה טובה

תתבייש לך !!! ולמרות שאתה מקלל, אני דווקא מברך אותך שתהיה לך שנה טובה ושיהיה לך קצת יותר שכל לא לקלל.
כמובן שיש חוקים החלים על כל משתמשי הכבישים - מהולכי רגל, דרך רוכבי אופניים, אופנועים וסוסים ומובילי בהמות ועד נהגי רכב קל וכבד.נקווה שכווולם יתרגלו לכבד את חוקי התנועה - כך יהיה טוב יותר לכולנו. בעניין בלימות-פתע וסיבובים חדים: לפי התרשמותי והשוואה עם ארצות אחרות - לא נראה לי שנהגי אוטובוסים בארץ מצטיינים בהתחשבות בנוסעים...הלוואי שאתבדה!

aas111

New member
נל"ש צל"ש הנ"ל כנ"ל

כמובן שיש חוקים החלים על כל משתמשי הכבישים - מהולכי רגל, דרך רוכבי אופניים, אופנועים וסוסים ומובילי בהמות ועד נהגי רכב קל וכבד.נקווה שכווולם יתרגלו לכבד את חוקי התנועה - כך יהיה טוב יותר לכולנו. בעניין בלימות-פתע וסיבובים חדים: לפי התרשמותי והשוואה עם ארצות אחרות - לא נראה לי שנהגי אוטובוסים בארץ מצטיינים בהתחשבות בנוסעים...הלוואי שאתבדה!
נל"ש צל"ש הנ"ל כנ"ל

ליילנד

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif שנת ברכות ללא קללות../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שנת ברכות ללא קללות

ozzlove

New member
אתה בא ללמד אותי !?!?! אני מכיר

אבל האדום הוא לא לאוטובוס
תשים לב שהרמזורים האדומים הם לכיוונים הנגדיים...
אתה בא ללמד אותי !?!?! אני מכיר
את הצומת הזאת מצויין , הנהג כנראה נכנס בצהוב, ואז באדום אפשר לראות אותו בצומת , מה שמוכיח שהוא באדום זה שלרכבים שרוצים לנסוע ישר כבר יש ירוק והוא רק באמצע הסיבוב...

מצב
הנושא נעול.
למעלה