מה גם.. זה ידוע שהם חולירותגם אוטובוסים נוסעים באדום !
קודם כל, תירגע. דבר שני,מה גם.. זה ידוע שהם חולירות
כמו נהגי מוניות כל היום על הכבישים זה דופק להם את השכל הלוואי שבסוף יתפוס אותו איזה שוטר יקבל שלילה לכל החיים ייפטרו אותו מעבודה לא יהיה לו כסף והוא ימות
נכוןקודם כל, תירגע. דבר שני,
תחשוב שניה: לא קל להיות נהג אוטובוס, מכל הבחינות. לכן, תגלה קצת יותר התחשבות בהם בכבישים, ותעזור להם לשמור על השפיות, שתשמור על החיים שלך. דבר שלישי: כשנהג אוטובוס מגיע לצומת באור כתום, יש לו גם שיקול שלא חשבת עליו כנראה, שאם הוא בולם חזק ופתאומי, אנשים יעופו ויפצעו בתוך האוטובוס. ודבר אחרון: אתה לא יכול לדעת בבירור מהתמונה שהוא נסע באדום. יש רמזורים שמתחלפים בו זמנית, כלומר יש חפיפה של האור הכתום משני צידי הצומת. ויפה שעה אחת קודם.
אין רמזורים כאלה בארץ.קודם כל, תירגע. דבר שני,
תחשוב שניה: לא קל להיות נהג אוטובוס, מכל הבחינות. לכן, תגלה קצת יותר התחשבות בהם בכבישים, ותעזור להם לשמור על השפיות, שתשמור על החיים שלך. דבר שלישי: כשנהג אוטובוס מגיע לצומת באור כתום, יש לו גם שיקול שלא חשבת עליו כנראה, שאם הוא בולם חזק ופתאומי, אנשים יעופו ויפצעו בתוך האוטובוס. ודבר אחרון: אתה לא יכול לדעת בבירור מהתמונה שהוא נסע באדום. יש רמזורים שמתחלפים בו זמנית, כלומר יש חפיפה של האור הכתום משני צידי הצומת. ויפה שעה אחת קודם.
לא קיים דבר כזהקודם כל, תירגע. דבר שני,
הלו ביזו-ככה מקללים בערב ראש השנה ?מה גם.. זה ידוע שהם חולירות
כמו נהגי מוניות כל היום על הכבישים זה דופק להם את השכל הלוואי שבסוף יתפוס אותו איזה שוטר יקבל שלילה לכל החיים ייפטרו אותו מעבודה לא יהיה לו כסף והוא ימות
באמת נאחל לכולנו שנה טובההלו ביזו-ככה מקללים בערב ראש השנה ?
תתבייש לך !!! ולמרות שאתה מקלל, אני דווקא מברך אותך שתהיה לך שנה טובה ושיהיה לך קצת יותר שכל לא לקלל.
נל"ש צל"ש הנ"ל כנ"לבאמת נאחל לכולנו שנה טובה
כמובן שיש חוקים החלים על כל משתמשי הכבישים - מהולכי רגל, דרך רוכבי אופניים, אופנועים וסוסים ומובילי בהמות ועד נהגי רכב קל וכבד.נקווה שכווולם יתרגלו לכבד את חוקי התנועה - כך יהיה טוב יותר לכולנו. בעניין בלימות-פתע וסיבובים חדים: לפי התרשמותי והשוואה עם ארצות אחרות - לא נראה לי שנהגי אוטובוסים בארץ מצטיינים בהתחשבות בנוסעים...הלוואי שאתבדה!
הלו ביזו-ככה מקללים בערב ראש השנה ?
תתבייש לך !!! ולמרות שאתה מקלל, אני דווקא מברך אותך שתהיה לך שנה טובה ושיהיה לך קצת יותר שכל לא לקלל.
כול הכבוד לאגד ומפעלי שובעגם אוטובוסים נוסעים באדום !
אבל האדום הוא לא לאוטובוסגם אוטובוסים נוסעים באדום !
אתה בא ללמד אותי !?!?! אני מכיראבל האדום הוא לא לאוטובוס
תשים לב שהרמזורים האדומים הם לכיוונים הנגדיים...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.