גלישת חולות

natyh

New member
גלישת חולות

מי מכיר אתרי גלישת חולות ? מחירים ציוד מיקום ועוד . השירשור על נמיביה סיקרן אותי . תודה

sandboarding

אני אישית לא עשיתי סאנדבורדינג בנמיביה. אני טעמתי מהעניין באופן עצמאי בדרום אפריקה בחופי העיר איסט לונדון. פשוט לקחנו את הבורדים מהאכסניה וירדנו לחוף. לגבי מחירים, מקום נגישות וכו, אני חושבת שכדאי לעשות בגוגל SANDBOARDING ן-NAMIBIA ולמצוא את האינפורמציה. בכל אופן זה כיף אמיתי. אני יודעת שכשעושים את זה בדיונות הרציניות זה הולך עם טרקטורונים כדי שלא לבזבז את כל היום בטיפוס על הדיונות. שוב סליחה על איכות התמונות.

natyh

New member
אחלה תמונה

עשינו סקי חולות כזה בווקהצינה ליד איקא בפירו כאן ב 1994 צילמתי בווידיאו ויצא מדהים . הבעיה היחידה פירו רחוקה . מצאתי כבר משהו בגוגל בדרום אפריקה ונמיביה פה ואני מתעניין בעוד , המטרה כמובן היא לחפש דיונות ארוכות שניתן למצוא בסיס קרוב אליהן או מאורגן חלקית. אז מי שמכיר ויכול להרחיב קצת יבורך . ונראה לי אור שהודות לשירשור שלך אמצע את עצמי בנמיביה או דרום אפריקה בקייץ כלומר בחורף הבא הקייץ שלהם .

אחלה

אגב הנה אתר שאני מצאתי http://www.walvisbay.com.na/dune7_sandboarding.htm זה בוולויס ביי שהבנתי שזה מן עיירה כזו להסתלבטות (הסתלטבות בנמביה - לך תדע) יש שם טרקטרונים קטנים ב120 דולר נמיבי לחצי שעה ואפשר ליותר זמן ויש שם תסנובורדים וזה- נראה נחמד אור

natyh

New member
כמה זה בדולרים אמריקניים ?

והנה משהו מוטרף שמצאתי ומן הסתם אעשה כאן בסוזלי הם טוענים שאלה הדיונות הגבוהות ביותר . בכלל הנמיב ידוע כאחד המדבריות היבשים ביותר עם רוחות מטורפות וזה בדיוק אבל בדיוק מה שחיפשתי . נתי

אבל הבנתי ששם

אסור את כל הספורט הזה - זו שמורה ושלם אני מתכננת להגיע

איזה חמודים

יש לי חלום ישן של ללטף פינגווין (או לביית אחד שיהיה לי פה) אבל הבנתי שזה אסור כי הם חיות רעות....
אור

natyh

New member
השם של החתול שלי

הוא פנגווין וכן הוא חיה רעה ... ואאאו התחלתי להיסחף פה ... ולענינינו קווין כבר לא בעסק הם מכרו את הטרקטורונים שלהם והרי המספר החדש : 00-264-81-1276005 264 נמיביה 81 אזור חיוג מקומי והיתר זה המספר כרגע הם לא ענו וביקשו להשאיר הודעה אז תשתמשו בזה בדרך . השמורה מאד קרובה אליהם והכל מתאים בדיוק מבחינה אירגונית . תיהנו תחרשו וחיזרו עם חוויות , אני מתכונן להיעזר בכל טיפ שיהיה לכם לתת . נתי

ולגולשים

דרום אפריקה היא אחד המקומות המעולים בעולם לגלישת גלים. כל ההוואי באכסניות מסתובב סביב זה. התמונה המצורפת היא של החוף הכי מפורסם, זהו הסופר טיוב, תחרות הגלישה השנתית של חברת " בילבונג" למי שמכיר (מהבגדים) מתקיימת שם בכל יולי. חבל שהתמונה לא יכולה להמחיש את עוצמת הגלים. עוד דבר מדהים שם הוא הדולפינים, הם שוחים עם הגולשים ומלווים אותם בגלים.

הפתעה

הפתעה מחכה לכולם בנמיביה. אחרי יום ארוך ומאובק במדבר, מגיעים לקאמפ-סייט בכל שמורה ולמרבה השמחה, יש בכל מקום ברכה!!! כל מילה מיותרת.

אחרונה ומצחיקה

אם הזכרתי את הוואי הגולשים, זו דוגמה. הבחור שבתוך התיק של הגלשן הוא דני, חבר שהכרתי בג'פריז ביי ומאז ועד היום אנחנו בקשר.

למעלה