גליל ניצחו את הפועל ירושלים

McDVD

New member
גליל ניצחו את הפועל ירושלים

גליל עליון ניצחה את הפועל ירושלים 84-86!!!.קודם כל איחוליי לגיל.הגיע לגליל עליון לנצח.משחק גדול של הגליל ומשחק לא טוב של י-ם.שמעו לגליל יש זר בוסמן מצוין.קאוינקס אם אני לא טועה נתן משחק גדול.בקיצור כל הכבוד לגליל.
 

roi cohen

New member
דוקטור ג`יימס ומיסטר בלקוול

אני מאוד מבולבל מהבחור הזה. ביום חמישי הוא נתן משחק ענק עם 28 נק` ו-6 אסיסטים, ועכשיו הוא פשוט בא לעשות בלאגן. אולי יותר טוב להפועל שהוא יתפקד כסקורר? ולכל השמחים לאיד שבינכם- אתם רק מוכיחים את מה שאני מזמן אמרתי- שאתם מפחדים מהפועל. אם לא הייתם מפחדים אז ההפסד הזה היה בא לכם בטבעיות. אם לא היינו מאיימים על ההגמוניה שלכם אתם לא הייתם מגיבים בכל כך שמחה (ושנאה) אחרי הפסד שלנו.
 
איזה בדיחות , חמודי !!!

אתם מאיימים אולי על הגמוניה של גליל , או אוברנסה. מכבי ??? לך לחנות הקרובה , קנה טלסקופ , תתאמץ ואולי תצליח לראות אותה אי שם באופק.
 
אנו רק מקוים....

שתתפכחו קצת ותראו בעינים ריאליות, את הליגה שלנו, ותבינו שאומנם התחזקתם, אבל עוד כמה קבוצות התחזקו, והוכיחו לכם זאת. ותקוו שדני קליין יפסיק לדבר שטויות ולהתרברב, אז יש לכם סיכוי אולי, שתגיעו למשהו.
 

leeno

New member
אתם מאיימים? עלינו? לאאאא.

לי יש את התיאוריה משלי למה גליל ניצחו,הם פשוט נלחמו... לא יודעת למה אולי בגלל פטירתו של הבן של היו``ר אולי בגלל הרצון להוכיח משהו... אין יל מושג למה הם פשוט נלחמו. ואני לא שמחה לעיד, בוא נגיד שאתה היית שמח יותר אם מכבי הייתה מפסידה.
 
ברכות לגיל......

כנראה שגיל צודק והגליל עשויים מחומר קשיח במיוחד. לנצח במלחה בפרט לפי סיפורי האוהדים שלה, זה כנראה ביצוע רציני וכל הכבוד לה. כנראה שטבלת הליגה תהיה מעניינת העונה, כמובן בבית שלהם. וחלומות נעימים לאוהדי הפועל על אליפות, וגביע.
 
למעלה