גליה אשמח אם תייעצי לי

מצב
הנושא נעול.
גליה אשמח אם תייעצי לי

גליה אשמח אם תייעצי לי
אני עובדת מזה חמישה חודשים במקום מכובד מאוד... עיריית חיפה אבל דרך חברת כח אדם ומדי חודש אני מגלה שאני מקבלת פחות כסף פניתי לאחראית שלי בעירייה עשינו יחד את החישובים ויצא כביכול שאני מקבלת 14 ש"ח לשעה ואני בת 22 ובחודש האחרון גם לא קיבלתי נסיעות. אשמח שתייעצי לי מה לעשות בהמשך אני רוצה לתבוע אך לא יודעת מה בדיוק עושים ומה הוא התהליך...

שיר ורד

New member
יש לך מספר אפשרויות

גליה אשמח אם תייעצי לי
אני עובדת מזה חמישה חודשים במקום מכובד מאוד... עיריית חיפה אבל דרך חברת כח אדם ומדי חודש אני מגלה שאני מקבלת פחות כסף פניתי לאחראית שלי בעירייה עשינו יחד את החישובים ויצא כביכול שאני מקבלת 14 ש"ח לשעה ואני בת 22 ובחודש האחרון גם לא קיבלתי נסיעות. אשמח שתייעצי לי מה לעשות בהמשך אני רוצה לתבוע אך לא יודעת מה בדיוק עושים ומה הוא התהליך...
יש לך מספר אפשרויות
לפנות לחברת כח האדם ולבקש הסברים על אופן חישוב השכר. לתבוע את חברת כח האדם בבית הדין לעבודה, על הלנת שכר. להגיש לתלונה למשרד התמ"ת על כך שמשלמים לך פחות משכר המינימום. לפנות למנכ"ל העיריה והגזבר שלה בכתב, לציין שאת עובדת בעיריה דרך חברת כח אדם המשלמת לך פחות משכר המינימום. החוק מחייב אותם לאכוף על חברת כח האדם לשלם לעובדים אצלם לפחות את השכר המינימום.

מצב
הנושא נעול.
למעלה