גלידה לארוחת בוקר

d a p h n a

New member
בצבא...

הגעתי למצבים שאכלתי קורנפלקס לארוחת ערב, בורקס לארוחת בוקר, מנה-חמה בשלוש בבוקר וכו'... אז גלידה לארוחת בוקר ממש קטן עליי.
 

ט ו ש ה

New member
למה סימן שאלה?

ברור! גם פנקייק לארוחת בוקר זה טוב, עם קצפת מלמעלה, ורטוב שוקולד וכמה תותים...
 

chikashel

New member
סליחה שלא נשארתי, הלכתי לאכול

גלידת שוקולד מריר של גודייבה. יאמי. עכשיו אני הולכת לבשל אוכל אמיתי לארוחת ערב של יום שישי. מי רוצה חלה כמו בגן?
 

chikashel

New member
../images/Emo79.gif בקיץ, בקיץ אחינו הקטן ../images/Emo79.gif

בקיץ, בקיץ כמובן...
 

קטקטולה

New member
אני אשמח למתכון!

בדיוק קנינו שמרים בשביל לחמניות, חלה גם נשמעת לי משהו טוב
 

chikashel

New member
בבקשה- חלה לשבת

(המתכון של אמא של גיסתי) כמות לארבע חלות קלועות- שנטרפות ביומיים... 1 ק"ג קמח 40 גרם שמרים 1/2 כוס סוכר 1/2 כוס שמן 1 ביצה 1 כפית דבש 2 כוסות מים חמימים (מאוד חשוב שלא יהיו מים קרים!!! קצת יותר מטמפרטורת החדר) להמיס את השמרים עם שתי כפות מים חמים וכפית סוכר. במיקסר (או קיטצ'ן אייד עדיף, עם את מבעלות המזל שיש להן): שמרים, ביצה, שמן, סוכר, כוס מים וקמח. ללוש במהירות נמוכה עד ליצירת בצק ולהוסיף כוס מם שנייה לפי הצורך. מכסים את הבצק במגבת ומתפיחים עד להכפלת נפח הבצק (כחצי שעה). לשים, קולעים את החלות, ונותנים הן לתפוח עוד חצי שעה. מורחים על החלות ביצה טרופה ומפזרים סומסום, מכניסים לתנור מחומם מראש לכ-200 מעלות צלסויס לכחצי שעה. מוצאים וטורפים עם חמאה... בתאבון
 

chikashel

New member
אני לא יודעת מה זה מה...

אני משתמשת בקוביות שמרים כאלה (כי זה מה שיש פה), זה קצת לח. אני חושבת שאמא של גיסתי משמשת בשימרית (?) מעין כדורים קטנטנים כאלה בשקיות.
 
למעלה