ג'לטין
שלום,
אני רוצה להכין מוס שרכיביו הם:
2 שמנת מתוקה.
2 תרכיזי מנגו של פריגת.
1 שפופרת של חלב מרוכז.
הכנתי אותו בעבר - היה טעים מאד - אבל הוא נמס מהר מדי.
חשבתי להוסיף לו ג'לטין.
הפעם מדובר בארוחה בשרית ולכן אני מעדיפה אותו פרווה.
שאלותי:
1. מהי כמות הג'לטין שיש להוסיף לרכיבים לעיל ?
2. האם יש תחליף פרווה נאות וטעים לחלב מרוכז?
3. נדמה לי שכבר אין להשיג במרכולים שפופרות של חלב מרוכז אלא קופסאות - האם מישהו יודע מה היתה כמות החלב המרוכז בשפופרת?
תשובות הכי מהר שאפשר יתקבלו בתודה גדולה
רבקה
שלום,
אני רוצה להכין מוס שרכיביו הם:
2 שמנת מתוקה.
2 תרכיזי מנגו של פריגת.
1 שפופרת של חלב מרוכז.
הכנתי אותו בעבר - היה טעים מאד - אבל הוא נמס מהר מדי.
חשבתי להוסיף לו ג'לטין.
הפעם מדובר בארוחה בשרית ולכן אני מעדיפה אותו פרווה.
שאלותי:
1. מהי כמות הג'לטין שיש להוסיף לרכיבים לעיל ?
2. האם יש תחליף פרווה נאות וטעים לחלב מרוכז?
3. נדמה לי שכבר אין להשיג במרכולים שפופרות של חלב מרוכז אלא קופסאות - האם מישהו יודע מה היתה כמות החלב המרוכז בשפופרת?
תשובות הכי מהר שאפשר יתקבלו בתודה גדולה
רבקה