גלובס מול דה מרקר

מצב
הנושא נעול.

demultiplexer

New member
גלובס מול דה מרקר

גלובס מול דה מרקר
שלום לכולם, אני רוצה לעשות מנוי לאחד העיתונים אבל לא בטוח איזה. חשבתי שיהיה רעיון מוצלח לפתוח שרשור ושכל אחד יתרום מההכרות שלו. אני מתחיל: דה מרקר - בגלל שמקבלים גם הארץ. גלובס - 1. ותק 2. בגלל מכ"ם המניות (לא יודע אם יש שירות מקביל בדה מרקר) ההכרות שלי איתם מאוד מוגבלת לכן ההתחלה דלילה, אשמח אם תעשירו את השרשור. תודה,

ניקיקוס

New member
דה מרקר של סופ"ש הארץ מעולה

גלובס מול דה מרקר
שלום לכולם, אני רוצה לעשות מנוי לאחד העיתונים אבל לא בטוח איזה. חשבתי שיהיה רעיון מוצלח לפתוח שרשור ושכל אחד יתרום מההכרות שלו. אני מתחיל: דה מרקר - בגלל שמקבלים גם הארץ. גלובס - 1. ותק 2. בגלל מכ"ם המניות (לא יודע אם יש שירות מקביל בדה מרקר) ההכרות שלי איתם מאוד מוגבלת לכן ההתחלה דלילה, אשמח אם תעשירו את השרשור. תודה,
דה מרקר של סופ"ש הארץ מעולה
אני קונה את הארץ בכל סוף השבוע בעיקר בשביל דה מארקר - ודרך אגב, במוסף הנדלן של דה מארקר שגם הוא מצורף יש בכל שבוע המלצה על מניית נדל"ן (כולל פירוט מסיבי של מה החברה עושה ובמה היא מתמחה). מאוד ממליץ. לגבי גלובס - הבעיה של גלובס היא שהוא לא מצורף לאף עיתון יומי.

מנוי על שניהם - גלובס ../images/Emo45.gif

גלובס מול דה מרקר
מנוי על שניהם - גלובס

דהמרקר עיתון כלכלי טוב אבל כמעט ולא תמצא בו קשר לבורסה, הרבה סיפורים ודעות בלי ת'כלס. גלובס חזק יותר בכל מה שקשור לבורסה.

reuven102

New member
דה מרקר יש להם אינטרס

מנוי על שניהם - גלובס

דהמרקר עיתון כלכלי טוב אבל כמעט ולא תמצא בו קשר לבורסה, הרבה סיפורים ודעות בלי ת'כלס. גלובס חזק יותר בכל מה שקשור לבורסה.
דה מרקר יש להם אינטרס
לכן הם לא אוביקטיבים לכן גם תשים לב שהכל שם דעות אין שם כתבות נטרליות בקיצור גלובס

back again

New member
גלובס

גלובס מול דה מרקר
גלובס
חד משמעית

anavi131

New member
למה לקנות,יש חינם באינטרנט

גלובס מול דה מרקר

dw2322

New member
באינטרנט מופיעות רק חלק מהכתבות

דה-מרקר הוא המוסף הכלכלי של הארץ, כך שהפלוס הוא שזה גם עיתון רגיל. המינוס הוא שעדיין, זה מוסף בלבד. גלובס הוא עיתון כלכלי נטו ולכן מקיף וארוך יותר. בכל מקרה שניהם מוצלחים.

aviy009

New member
מההכרות שלי עם גלובס...

דה-מרקר הוא המוסף הכלכלי של הארץ, כך שהפלוס הוא שזה גם עיתון רגיל. המינוס הוא שעדיין, זה מוסף בלבד. גלובס הוא עיתון כלכלי נטו ולכן מקיף וארוך יותר. בכל מקרה שניהם מוצלחים.
מההכרות שלי עם גלובס...
הוא עיתון מאוד מאוד מאוד מקצועי (אולי אפילו יותר מדי בשביל המשקיע הממוצע) הכתיבה בו היא נורא טכנית וקצת משעממת אבל בעצם כל התחום הוא קצת אפור ומשעמם... את הדהמרקר אני לא מכיר אבל אם העיתון קרוב ברמתו לאתר אז דהמרקר לוקח ובגדול...

amitsi1

New member
כמה עולה מנוי לכל אחד מהם?

מההכרות שלי עם גלובס...
הוא עיתון מאוד מאוד מאוד מקצועי (אולי אפילו יותר מדי בשביל המשקיע הממוצע) הכתיבה בו היא נורא טכנית וקצת משעממת אבל בעצם כל התחום הוא קצת אפור ומשעמם... את הדהמרקר אני לא מכיר אבל אם העיתון קרוב ברמתו לאתר אז דהמרקר לוקח ובגדול...
מישהו יכול להגיד לי בערך כמה משלמים כל חודש עם אני עושה מנוי שנתי על כל אחד מהעיתונים?

demultiplexer

New member
מחירים

מישהו יכול להגיד לי בערך כמה משלמים כל חודש עם אני עושה מנוי שנתי על כל אחד מהעיתונים?
מחירים
דה מרקר - 183 ש"ח לחודש (כולל הארץ כמובן) גלובס - 174 לחודש מגזין דה מרקר החודשי- 14 שח לחודש במשך השנה הראשונה. זה מה שאני יודע ונכון לפעם האחרונה שבדקתי

dw2322

New member
זה ה list price ../images/Emo62.gif

מחירים
דה מרקר - 183 ש"ח לחודש (כולל הארץ כמובן) גלובס - 174 לחודש מגזין דה מרקר החודשי- 14 שח לחודש במשך השנה הראשונה. זה מה שאני יודע ונכון לפעם האחרונה שבדקתי
זה ה list price

אני מציע בחום להתמקח איתם ואם לא מצליחים להוריד מחיר אז לפחות לקבל מתנות.
טיפ ששווה כסף: למי שלא בוער לו עיתון כזה כבר עכשיו וגר באזור ת"א אז בסוף מאי יש את פסטיבל טעם העיר (ריכוז של עשרות דוכנים של מסעדות) בפארק הירקון ת"א. גלובס והארץ מופיעים שם כל שנה ומציעים דילים.

demultiplexer

New member
שכחת לצרף את הPRICELIST ?

זה ה list price

אני מציע בחום להתמקח איתם ואם לא מצליחים להוריד מחיר אז לפחות לקבל מתנות.
טיפ ששווה כסף: למי שלא בוער לו עיתון כזה כבר עכשיו וגר באזור ת"א אז בסוף מאי יש את פסטיבל טעם העיר (ריכוז של עשרות דוכנים של מסעדות) בפארק הירקון ת"א. גלובס והארץ מופיעים שם כל שנה ומציעים דילים.
שכחת לצרף את הPRICELIST ?

קרלטון

New member
דה מרקר

גלובס מול דה מרקר
דה מרקר
הכתבות בנושאי מסחר בני"ע לדעתי לא מקצועיות. לפני כמה חודשים היתה שם סקירה על שוק המט"ח שברור שבאה ממישהו מבחוץ, לא ממי שמבין בתחום ויודע לשאול את השאלות האמיתיות והנוקבות. סקירת פורומים באינטרנט שהיתה שם שוב לדעתי חובבנית, התמקדה בחיפוש טיפים, דירגה את הפורומים לפיהם וסיימה בזה שזה מסוכן לקחת טיפים מהאינטרנט (מה שנכון). אז למה דירגתם לפי זה את הפורומים ועשיתם על זה כתבה של שני עמודים? לצערי התוכן רדוד, העורכים והכתבים מאוהבים בעצמם. אין כתבות שמחדשות משהו, אין מקוריות.

demultiplexer

New member
מגזין דה מרקר

דה מרקר
הכתבות בנושאי מסחר בני"ע לדעתי לא מקצועיות. לפני כמה חודשים היתה שם סקירה על שוק המט"ח שברור שבאה ממישהו מבחוץ, לא ממי שמבין בתחום ויודע לשאול את השאלות האמיתיות והנוקבות. סקירת פורומים באינטרנט שהיתה שם שוב לדעתי חובבנית, התמקדה בחיפוש טיפים, דירגה את הפורומים לפיהם וסיימה בזה שזה מסוכן לקחת טיפים מהאינטרנט (מה שנכון). אז למה דירגתם לפי זה את הפורומים ועשיתם על זה כתבה של שני עמודים? לצערי התוכן רדוד, העורכים והכתבים מאוהבים בעצמם. אין כתבות שמחדשות משהו, אין מקוריות.
מגזין דה מרקר
גליון אפריל - מוקש לנושא האינטרנט. 240 עמודים !! מעניין מאוד. אז החלטתי שזה יהיה מנוי למגזים דה מרקר החודשי ומנוי יומי לגלובס. מציע את הפתרון הזה לכל מי שמתלבט בין העיתונים. קיבלתי במבצע את המגזין ב14 במקום 42 שקל למשך שנה !!

מצב
הנושא נעול.
למעלה