גלגולה של חריימה סלמון האלמותית שלי....
הפשרתי בלילה 4 נתחי סלמון יפים כי הודיעו לי שקרובי משפחה יעברו בערב בדרכם חזרה הביתה לצפון אחרי יום סידורים במרכז.
התכוונתי להכין חריימה לקראת הגעתם, לקנות בדרך הבית ג'בטה טובה, הכנתי בבוקר סלט גדול לא מתובל.
אבל, תוכניות לחוד והפתעות לחוד. בשעות אחה"צ המוקדמות התקשרו ואמרו שדברים השתנו והם יעברו בין 15:00- 16.
נבצר ממני לחזור הביתה לטפל בהם ושברתי את הראש איך לפתור את הבעיה. ואז, נזכרתי שבקיץ קניתי 2 צנצנות של רוטב בולונז של בארילה שהיה במבצע בסופר.
נתתי בטלפון הוראות, לפתוח צנצנת כזו, להוסיף עוד צנצנת כזו עם מים. להביא לרתיחה.
אז להניח את נתחי הסלמון. לכסות ולבשל על אש בינונית. יצא שבושל משהו כמו 45 דקות. בסוף על אש גבוהה כדי לאדות עודף נוזלים, ותוספת של מעט מלח.
השאירו לי כמה פתיתים כדי להסביר לי שלא צריך להתאמץ. האוכל יוצא אותו דבר בלי עבודה.... אז אכן, היה מאוד מאוד טעים. אם הייתי בבית הייתי מוסיפה קצת פפריקה חריפה ואולי איזה 1-2 כפות יין לבן. היה יוצא מעולה !
בקיצור, האורחים שבעו. דאגו להם לפיתות חמות מהמקפיא ויחד עם הסלט - אכלו, נחו והמשיכו בדרך.
הפשרתי בלילה 4 נתחי סלמון יפים כי הודיעו לי שקרובי משפחה יעברו בערב בדרכם חזרה הביתה לצפון אחרי יום סידורים במרכז.
התכוונתי להכין חריימה לקראת הגעתם, לקנות בדרך הבית ג'בטה טובה, הכנתי בבוקר סלט גדול לא מתובל.
אבל, תוכניות לחוד והפתעות לחוד. בשעות אחה"צ המוקדמות התקשרו ואמרו שדברים השתנו והם יעברו בין 15:00- 16.
נבצר ממני לחזור הביתה לטפל בהם ושברתי את הראש איך לפתור את הבעיה. ואז, נזכרתי שבקיץ קניתי 2 צנצנות של רוטב בולונז של בארילה שהיה במבצע בסופר.
נתתי בטלפון הוראות, לפתוח צנצנת כזו, להוסיף עוד צנצנת כזו עם מים. להביא לרתיחה.
אז להניח את נתחי הסלמון. לכסות ולבשל על אש בינונית. יצא שבושל משהו כמו 45 דקות. בסוף על אש גבוהה כדי לאדות עודף נוזלים, ותוספת של מעט מלח.
השאירו לי כמה פתיתים כדי להסביר לי שלא צריך להתאמץ. האוכל יוצא אותו דבר בלי עבודה.... אז אכן, היה מאוד מאוד טעים. אם הייתי בבית הייתי מוסיפה קצת פפריקה חריפה ואולי איזה 1-2 כפות יין לבן. היה יוצא מעולה !
בקיצור, האורחים שבעו. דאגו להם לפיתות חמות מהמקפיא ויחד עם הסלט - אכלו, נחו והמשיכו בדרך.