ג'ינס בגזרת בוט קאט/מתרחב

ג'ינס בגזרת בוט קאט/מתרחב

בוקר טוב!
אני צריכה להתייעץ איכן לגבי ג'ינס בגזרה מתרחבת למטה, יש לי כזה מקסטרו מלפני כמה שנים (אולי 7 שנים...?) בצבע כחול קלאסי (כלומר לא כהה ולא בהיר הכחול הרגיל של הג'ינס) והגזרה שלו היא ביינונית-גבוהה. העיניין הוא שעכשיו שירדתי כמה קילו עודפים מדדתי אותו והוא יושב נהדר!! השאלה היא, הוא עדיין באופנה?? שנים אני הולכת עם סקיני וגזרה ישרה ופתאום ללבוש גזרה מתרחבת זה מה זה מוזר לי... אבל אני ממש אוהבת! היום בבוקר באתי לשים אותו עם מגפונים חומים על עקב (לא גבוה מידי) חגורה, טישרט בפנים וקרדיגן ובסוף החלפתי כי זה הרגיש לי מיושן משהו.... האם אני צודקת? או שבאמת חזר לאופנה?
יום מקסים שיהיה

@יעל@

New member

את מתכוונת לפדלפון / פלייר נכון?

אני אוהבת!! האמת שלפני שנה קסטרו גם החזירו את הג'ינס הזה. עד לא מזמן היו לי קורדרויים פדלפונים כאלה אבל העפתי אותם כי הם היו קצרים מידי למטה, והיו משופשפים ולא צבע אחיד, וגם היו ישנים. פדלפון צריך להגיע בדיוק עד אמצע העקב של הנעל.
רק תזהרי שהמכנסיים לא יטאטו את הריצפה כשאת הולכת לשירותים למשל

אני הייתי הולכת איתו. אם הוא נראה טוב, וקלאסי וכו'.

mamix3

New member
יעל תודה!

כן בעיני הוא נראה ממש טוב! אבל מצד שני לא רוצה להראות "מיושנת" מידי (ואני ממש ממש לא קורבן אופנה!)
תודה!

@יעל@

New member
גם אני לאט קורבן אופנה

אבל הייתי רוצה להחזיק זוג אחד כזה בבית.

למה להגיד "קורבן אופנה"?

למה לא למשל "חובבת אופנה"?
לי למשל כן חשוב מה אופנתי ומה לא, ואני משתדלת שהלבוש שלי יהיה עדכני. אני לא חושבת שזה עושה אותי קורבן. זה לגיטימי לבדוק האם ג'ינס לפני 7 שנים עדיין עדכני אופנתית, וזה לגיטימי להיפטר ממנו אם התשובה היא לא.

mamix3

New member
אולי לא הסברתי את עצמי נכון

מה שרציתי להגיד זה שבעיניי הג'ינס הוא ממש יפה אבל אפילו שאני לא קורבן אופנה (כן, אני מאוד מאוד מאוד אוהבת אופנה!!) אני לא מעוניינת להראות "מיושנת"...

rc11

New member
צריך לראות את זה

בכל מקרה, אם הג'ינס יושב טוב בחלק העליון, אפשר להצר את הרגליים לגזרה ישרה או סקיני.

mamix3

New member
הוא נראה כמו בתמונה, כמעט אחד על אחד

שלי הוא חלק בלי שפשופים/פסים וכאלה..
אני יודעת שאפשר הצר אותו, אבל יש לי טונות של ג'ינסים סקיני וישר וממש בא לי ה"ריענון" הזה...בתנאי שזה מתאים כמובן, לא רוצה להראות מגוחכת..
תודה

mamix3

New member
אופס..זאת "ביצה נוצה"

זה ניק שאני משתמשת בפורום תאומים... סורי

innocence

New member
האם זה באמת משנה?

אם הוא מחמיא ונראה טוב, מה ה משנה מה אופנתי.
אי כל השנה לובשת פדלפונים ומתחרבים, פשוט כי אני מאוד אוהבת את המראה שלהם עליי, והם גם נוחים לי מאוד.

באופן אישי, אני חושבת שכדאי להוציא את המונח

"אופנתי" מהראש

אני חושבת שכשכל הזמן חושבים מה אופנתי, זו הדרך הכי טובה להיות אסון אופנה מהלך...לא כל מה שבאופנה טוב לך ולגוף שלך, וזה כל מה שאת צריכה לחפש

אם הוא מחמיא לגזרה שלך. זה כל מה שחשוב...זה לא שאת מתארת פה ג'ינס פדלפון קיצוני בצבע חרדל....כולה ג'ינס בוט קאט קלאסי. תרגישי נוח ליהנות ממנו
ורק כדי להרגיע אותך, אני לא חושבת שהוא אי פעם יצא מהאופנה (וגם לא חושבת שיצא)

efrato1

New member
זה יכול להיראות טוב ואופנתי

כן, כן, אופנתי זו לא מילה גסה, בטח בפורום אופנת נשים...
אם תלבשי אותו בסגנון בוהו.
אם את רוצה אני יכולה לצרף לך כמה תמונות להמחשה אבל זה יהיה בערב.

למעלה