גיליתי דבר איום

גיליתי דבר איום

קבעו את המועד ב' של הקורס שאני מתרגלת יום אחרי החתונה!!! אני חייבת למצוא פיתרון יצירתי לאיך לא להגיע לבחינה. ואיך לדחות את תחילת הבדיקה לכמה ימים... זה כל כך לא הוגן כלפי הסטודנטים שלי...

lilendi

New member
איזה באסה../images/Emo10.gif

אולי למצוא מתרגל מחליף? הכוונה למתרגל שמתרגל קורס מקביל ופשוט "תתחלפו" בבדיקת הבחינות? האמת, אני לא יודעת אם זו הצעה רלוונטית כי אני לא יודעת איזה תחום את מתרגלת, טוב נו, ניסיתי.

1נרקיס

New member
כבר הבהלת אותי נורא ../images/Emo12.gif

חשבתי שסוגרים את האתר של מתחתנים או משהו כזה
אין עוד מתרגלים בקורס שיכולים לבוא? אין אפשרות שהמרצה של הקורס יבין ויבוא בכבודו ובעצמו לענות על שאלות? ובנוגע לבדיקת המבחנים, זה באמת לא נורא. זה לא מועד א' שאנשים חייבים לדעת מהר מה המצב שלהם...

Hippogriff

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

סוגרים את האתר של מתחתנים זו באמת עילה למחאה כלל ארצית
ולעוד מעט מתחתנים- דבר ראשון אני רוצה להביא את הערכתי העמוקה (באמת!), הלוואי שלכל המרצים והמתרגלים שלי היה אכפת מהסטודנטים חצי ממה שאכפת לך. היו לי קורסים שבהם המרצה היה בחו"ל והמתרגל סתם לא בא למבחן. דבר שני- אולי יש באמת מתרגל אחר שיכול להחליף אותך?

אין עוד מתרגל

והמרצה סנוב כזה שממש לא אכפת לו מכלום... וזו בחינה קלה, מהשוג שאף אחד לא נכשל ולכן המון סטודנטים מעבירים אותה למועד ב'... נראה לי שאני צריכה להתחנף למרצה...

meiku

New member
מועדי ב

כמתרגלת, אני יודעת שהציון של מועד ב יכול להתעכב מעט. הרי זה לא שיש להם עוד מועד אח"כ. תנסי לברר עם מתרגלים אחרים כמה אפשר לדחות את פרסום הציונים של מועד ב'. לגבי המרצה, הוא מגיע לבחינה בדר"כ? כי אם כן, אז הם יכולים להסתדר בלעדיך

הבעיה היא ש-

א. המרצה בדר"כ לא בא לבחינה (זה התפקיד שלי). ב. אין מתרגלים אחרים בקורס. ג. אי אפשר להזיז את מועד הבחינה (ביררתי בנתיים). הציונים לא מדאיגים אותי (לוקח לי שבוע לבדוק את הבחינות ויש לי שלושה שבועות מהבחינה עד למועד פרסום הציונים. אז הפעם הם יחכו בסבלנות את כל השלושה שבועות עד שאני אצליח להתאפס על עצמי ולבדוק להם אותן). זה רק הנוכחות בבחינה... וזה לא בא לי להגיד למרצה שאני מתחתנת כי אז הוא יצפה שאני אזמין אותו...

תגידי, תגידי לו... אף אחד לא יכול

לעמוד בפני בקשות של כלה ערב חתונתה, חוצמזה, גם אם תצטרכי להזמין אותו- לא שווה את זה?..

ברור שתגידי לו !

זה התירוץ הכי טוב. וחוצמזה את תמיד יכולה להגיד שזאת חתונה קטנה מאוד..

תודה על העזרה

אני אגיד לו ואזמין אותו ואחזיק אצבעות שהוא לא יבוא (הדבר האחרון שבא לי זה להתחבק והתנשק איתו ביום של החתונה שלי) האמת? הוא מפוצץ בכסף, אז אולי שיבוא. אבל רק אם הוא נותן מתנה ענקית!

רזונת

New member
עדיף לך

להגיד לו ולהזמין אותו, מה איכפת לך זה שווה את זה ביג טיים, והוא גם בחיים לא יגיד לך לא כי זו חתונה...

למעלה