אני משוכנע שיש! ../images/Emo11.gif
אני משוכנע שיש גיידאר... לדעתי ולמיטב ניסיוני זה מאוד סובייקטיבי... יש לי את זה באופן חלקי, יש אנשים מסוימים שאני מרגיש את זה כלפיהם... אני משוכנע שיש כאלה שלא חשתי בזה אצלם אבל הם כאלה. ידידה אמרה לי פעם "אני לא תמיד מרגישה, אבל אם הרגשתי, אז אני לא טועה!", אני חושב שזה משהו כזה... אני גם חושב שזה דבר מאוד עדין ושהוא מושפע בקלות רבה מכל מיני פקטורים שאין לנו הרבה שליטה עליהם ולכן קשה לסמוך על זה! א- מאחר והתחושות שלנו והרגשות שלנו באים כנראה מאותו מקום (הראש שלנו), אז אם חשים משהו לגבי היותו של בן אדם מסוים גיי זה דבר אחד, אבל אם מרגישים כלפיו משיכה או משהו כזה, אז זה כבר עלול להתבלבל, ואז אנחנו משפיעים על הגיידאר לחוש בדברים שאנחנו רוצים שיהיו! ב- לאלה מאיתנו שהם מחוץ לארון, חייבים להניח שבמקומות כמו בית ספר שמכירים אנשים, אז קשה להסתמך על האינטואיציה. כשאתה בארון אז אתה יכול כי אנשים מתנהגים אליך בצורה מסוימת, ועם יש איזה מתח עם איזשהו בחור, אז יודעים שיש שם משהו, אבל כשאתה מחוץ לארון קשה מאוד להבחין בין האטמוספירות השונות של הריחוק או המתח... וג- קשה לדעת אם צודקים...! זה שיגידו לכם שטעיתם זה לא בהכרח אומר שטעיתם, now does it? זה לא שכולנו משדרים וקולטים דברים זהים, ולא רק זה, אלא שגם לסטרייטים אין אותם, זה שחלקנו יכולים להרגיש משהו אצל אנשים אחרים, אבל בוודאי לא כולם ובוודאי שלא בוודאות! ואני לא חושב שלסטרייטים אין את זה, אבל זה תכונה ויכולת שצריך להיות לה בסיס, (שלעניות דעתי, לכולנו יש את הבסיס האינטואיטיבי הזה) והשאר כבר תלוי באימון ואינטיליגנציה רגשית... צריך גם לעבוד על זה וגם להיות מסוגל להשתמש בזה, וסטרייטים, מאחר ובניגוד לרובינו, לא חושבים על היות אדם סטרייט או גיי זמן רב בחייהם, אין הם מפתחים את הגיידאר שלהם, וגם אם היו מנסים, אז בטח רובם לא היו ממש מצליחים כי הם לא עמדו בנעליים של גיי ולא מכירים את העולם הזה מניסיון אישי, אלא ממה שהם שומעים עליו... וזהו...

אני אשמח לתגובה, לראות מה חשבתם...