גיידאר

גיידאר

גיידאר - הכוח המופלא של גייז, רדאר אשר מסוגל לאתר הומואים ולסביות. טמטמטטמממממממממממםםםםם מה דעתכם? באמת יש דבר כזה? ושלכם, הוא עובד או שמצאתם את עצמכם עושים טעויות מביכות בעקבות רדאר לא תקין?

Zenith87

New member
זו המצאה

כך לפחות אני גורס. זה היה נורא נחמד אם היה איזשהו תדר שרק להב"ט היו יכולים לחוש אותו, שמסגיר להב"טים אחרים, אבל מה לעשות שאין כזה, בעיקר מכיוון שלא כל הלהב"טים מתאימים לסטריאוטיפים. המאמינים בגיידאר מוזמנים להסביר לי איך: 1. כל ההומואים והלסביות בהכרח משדרים אות הנקלט בגיידאר - בהנחה שהאות ניתן בדרכי התקשורת המקובלים (דיבור, לבוש, שפת גוף וכיו"ב). 2. כל ההומואים ולסביות יכולים לאתר זה את זה באמצעות דרכי התקשורת המקובלים. 3. ויכולת זו איננה מולדת או ניתנת לרכישה אצל סטרייטים?

true one

New member
לא נראה לי...

כאילו יש מצב לגיידאר חד פעמי אבל זה במקרים מאוד מוחצנים שאין בכלל מקום להתלבטות...אבל בגדול אין דבר כזה...לא חושבים ככה?

Thunder69

New member
מסכים עם true one

יש הומואים שמחצינים את ההתנהגות שלהם ואז גם סטרייט וגם הומו אחר יכולים לראות בקלות. אבל על רוב ההומואים אין סממנים חיצוניים שגיי-רדאר יכול לקלוט..

ComeUndone

New member
יש לי, אבל אני ממש לא מודע אליו

השנה הסתבר לי ששני בנים שהייתי ממש דלוק עליהם הם הומואים.... אולי בכל זאת יש לי גיידאר בתת מודע :) גיא.

Thunder69

New member
וואלה אז היה לך מזל ../images/Emo13.gif

הלוואי שלי היה מזל כמו שלך, יש מישהוא שאני דלוק עליו אבל בטוח במאה אחוז שהוא סטרייט... ואיך הסתבר לך? הם אמרו או שפשוט שאלת?

James Hammerton

New member
קודם כל

עד כמה שאני הבנתי גיידאר של גייז מסוגל "לאתר" רק גייז. בכל אופן, זה די תלוי. יש אנשים שאפשר לנסות ולנחש שהם הומואים (לפי התנהגות מסוימת למשל) ויש אנשים שלא. המצדדים בגיידאר טוענים שהומוסקסואלים נראים בצורה מסוימת שניתן "לזהות" אותה בגלל הורמונים שונים. לשאלה איך יכול להיות שלסטרייטים אין את זה, אני אגיד שדווקא יש להם, ואנשים שההתנהגות שלהם די מוחצנת הם גם מזהים (כמו שאמא שלי ידעה על העוזר של הספר שלה
). אבל משום שהם סטרייטים הם לא ממש נוטים להשתמש בזה יותר מדי, ולכן זה לא בא אצלם לידי ביטוי
אז לפעמים זה עובד. לפעמים לא. לפעמים זה משקר...

invAsion

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo179.gif

זה לא קשה מידי לזהות הומואים, בדרך כלל.

לואיק

New member
אני משוכנע שיש! ../images/Emo11.gif

אני משוכנע שיש גיידאר... לדעתי ולמיטב ניסיוני זה מאוד סובייקטיבי... יש לי את זה באופן חלקי, יש אנשים מסוימים שאני מרגיש את זה כלפיהם... אני משוכנע שיש כאלה שלא חשתי בזה אצלם אבל הם כאלה. ידידה אמרה לי פעם "אני לא תמיד מרגישה, אבל אם הרגשתי, אז אני לא טועה!", אני חושב שזה משהו כזה... אני גם חושב שזה דבר מאוד עדין ושהוא מושפע בקלות רבה מכל מיני פקטורים שאין לנו הרבה שליטה עליהם ולכן קשה לסמוך על זה! א- מאחר והתחושות שלנו והרגשות שלנו באים כנראה מאותו מקום (הראש שלנו), אז אם חשים משהו לגבי היותו של בן אדם מסוים גיי זה דבר אחד, אבל אם מרגישים כלפיו משיכה או משהו כזה, אז זה כבר עלול להתבלבל, ואז אנחנו משפיעים על הגיידאר לחוש בדברים שאנחנו רוצים שיהיו! ב- לאלה מאיתנו שהם מחוץ לארון, חייבים להניח שבמקומות כמו בית ספר שמכירים אנשים, אז קשה להסתמך על האינטואיציה. כשאתה בארון אז אתה יכול כי אנשים מתנהגים אליך בצורה מסוימת, ועם יש איזה מתח עם איזשהו בחור, אז יודעים שיש שם משהו, אבל כשאתה מחוץ לארון קשה מאוד להבחין בין האטמוספירות השונות של הריחוק או המתח... וג- קשה לדעת אם צודקים...! זה שיגידו לכם שטעיתם זה לא בהכרח אומר שטעיתם, now does it? זה לא שכולנו משדרים וקולטים דברים זהים, ולא רק זה, אלא שגם לסטרייטים אין אותם, זה שחלקנו יכולים להרגיש משהו אצל אנשים אחרים, אבל בוודאי לא כולם ובוודאי שלא בוודאות! ואני לא חושב שלסטרייטים אין את זה, אבל זה תכונה ויכולת שצריך להיות לה בסיס, (שלעניות דעתי, לכולנו יש את הבסיס האינטואיטיבי הזה) והשאר כבר תלוי באימון ואינטיליגנציה רגשית... צריך גם לעבוד על זה וגם להיות מסוגל להשתמש בזה, וסטרייטים, מאחר ובניגוד לרובינו, לא חושבים על היות אדם סטרייט או גיי זמן רב בחייהם, אין הם מפתחים את הגיידאר שלהם, וגם אם היו מנסים, אז בטח רובם לא היו ממש מצליחים כי הם לא עמדו בנעליים של גיי ולא מכירים את העולם הזה מניסיון אישי, אלא ממה שהם שומעים עליו... וזהו... :) אני אשמח לתגובה, לראות מה חשבתם...

resputin

New member
אני לא חושב שזה משהו שנולדים איתו.

אם אתה הומו, זה לא אומר שתזהה הומואים אחרים. לדעתי, זה אומר שככל שתגדל, תגלה ותכיר הומואים אחרים, ביחס לצורת ההתנהגות שלך, לאט לאט תראה קווי אופי דומים או צורות התנהגות שונות -יש היגידו נשיות טיפה, יש היגידו טיפוח, סלנג מסויים, צורת לבוש, טעם בבגדים.. זה לא יגמר לעולם ורוב זה גם ככה מוטל בספק- תוכל לזהות יותר את הדומים לך, סטייל "מין מוצא את מינו". הבעיה היא שבתיאוריה הכל נחמד, אבל שכחנו שהגבר הסטרייט לא נשאר בתקופת האבן וגם הוא עם הזמן מתקדם ומפתח תצורה חיצונית שהוחשבה בעבר להומואית מוחצנת, מה שמבלבל מאוד אנשים. כך שרדאר קבוע, שיש לכולם ותמיד צודק? לא. תחושות בטן על סמך הרגשות שונות ומוחצנות של האדם מולך (יש כאלה שיכולים לומר לך שמישהו הומו גם אם הוא האנטי-טזה המחולטת להומו המוחצן המצוי ועדיין יהיו צודקים) כן. רוצים לקרוא לזה "גיידאר", קראו לזה גיידאר..

ממממ...

את יודעת אני קולעת בול בכל מי שאני נתקלת....אולי זהו כוח עליון???? בכל אופן אני לא חושבת שזה יביך אותי אם אני אטעה so what????

כל אחד?

פשש... את צריכה למצוא לעצמך איזה תחפושת צמודה ולהסתובב ברחבות עם תחתונים בצד הלא נכון של המכנסיים תוך כדי צעקות "סופר גיי גירל!"
ועוד משהו ששמית לב, נראה שכלל שהגיל עולה ככה הגיידאר מתחזק והאנשים יותר סומכים עליו.

CrystalOne

New member
לדעתי יש

זה תלוי ברמת המודעות שלך וכמה אתה מחפש.. למשל למד איתי ילד שכל הזמן רצה לראות את הזין של חברים שלו והוא עשה מזה בדיחה ואז השנה שמעתי שהוא יצא מהארון ואני לא חשדתי בו בכלל אז כן אם אתה מסתכל טוב וממש סורק אנשים אתה יכול לזהות... כמו בלשכת גיוס ביום שהייתי בצו1 זיהיתי פוללל הומואים זה מוזר שדווקא שם זיהיתי כ"כ הרבה... וזיהיתי לסבית אחת לסביות יותר קשה לי לזהות ככה זה גם אני חושב שסטרייטים וסטרייטיות לא סתם יזהו בי כי אף פעם לא שאלו אבל אם הומו *יסרוק* אותי אם אפשר לקרוא לזה ככה אז כן יזהו. נהייתי זיין שכל מקצועי אני :)

SarcaSeriouS

New member
גיידאר? give me a brake......

לא היה ולא נברא. אין לי שמץ של מושג מי הגאון שהנפיץ את החוש המיוחד הזה אצל גאים. שיעשו על זה סרט המשך של החוש השישי.... בכל אופן, לדעתי אי אפשר לדעת מי הומו\לסבית ומי לא. הרי כל אחד יכול להתנהג בפיזיות שלו בצורה מסוימת אבל בכלל להמשך למין השני (אנשים מוזרים יש היום...). המושג "גיידאר" has just been erased יו, איזה ארנולד שוורצנגר אני!! ד"ש, ארנולד!

SarcaSeriouS

New member
וסליחה אם נשמעתי קצת מזלזל...

כל אחד באמונתו יחיה... (משפט עמוק...כמו באדמה)

למעלה