גיוס לקבע

גיוס לקבע

היי לכם! למישהו מכם יש מושג מה אני צריכה לעשות כדי להתגייס לקבע- לאן לפנות וכו'? אני עו"ס במקצועי, רוצה להתגייס לשירות קבע, כקב"נית או כתפקיד אחר שתוכנו יהיה קשור למקצוע. תודה...

מכמה סיבות

ראשית, תנאים טובים בהרבה ממה שיציעו לי באזרחות. שנית, אחרי שזרקו אותי היום לקיבינימט ממקום עבודה, אפילו שבאמת השקעתי ונתתי מעצמי, אני מחפשת מקום בו יתייחסו אלי בכבוד. זהו...

איתמר770

New member
אל תעשי שטות כזו !

סליחה על הבוטות אבל אני הייתי בקבע. אז ככה, כיום מעיפים מהצבא באופן שרירותי וכל מי שמתחת לגיל 40 או מתחת לדרגת רס"ן בקצינים או רס"ב בנגדים יכול למצוא אותו מהיום למחר מחוץ לצבא !! אני יצאתי מהצבא קצת לפני הגל של הפיטורין, חבר שלי אמר לי ששני חברים שלו (שהיו בדרגת רס"ר והיו חתומים כ-5 שנים קדימה) העיפו אותם מהיום למחר. אחרי שנה- גם את החבר הזה העיפו ! יש לי חבר שהוא קצין בחטיבת הסגל, שאחראית על כל הקצינים והנגדים בצבא, והם החליטו לדלל את שכבת הגיל 28 עד 38. שרירותית !! הם החליטו להעיף אנשים בגיל מסויים. ככה שהצבא מאד לא בטוח היום. אז עדיף שתמצאי משהו אחר / שתחפשי עבודה באזרחות. *דרך אגב- כל הפיטורים הללו הם ללא פנסיה, רק פיצויי פיטורים !!

אם אתה מתעקש...

אני מכבדת את עמדתך בעניין הקבע, אבל לגבי העבודה שלך, בעיני זה בולשיט אחד גדול!!! הבנתי שאחוז גבוה לא מצליח לבנות רשת, ואין לי כסף להשקיע. למה לפנות לאנשים במצוקה? להכניס אותם לחובות עוד יותר גדולים??? אני מצטערת על הבוטות, אבל נכוויתי הרבה מהשיווק ברשת. אי אפשר להציע את ההזדמנות הזאת למובטלים. זה מסוכן. כ"כ קשה להבין????!!

איתמר770

New member
תשובה קצרה.

ראשית, לא לכולם זה מתאים. ולמה ? צריך התמדה, התמדה, התמדה. וכאן הרבה אנשים נופלים. דבר שני צריך שינוי. שינוי זה דבר יותר מסובך לעשות, ויותר מסובך להסביר את זה באינטרנט. עם כל הכבוד- את חושבת שאני לא הייתי מובטל ? אני לא מכרתי את הרכב שהיה לי (קנגו) כדי לכסות חובות ? את יודעת כמה מובטלים/פושטי רגל לשעבר נמצאים בחברה שלנו ? השינוי הוא דבר שקשה לעשות אותו, אבל אפשרי ! יש משפט שאומר "מצבים קשים, גוררים צעדים קשים". אם אדם הוא במצב שטוב לו בחיים הוא לא יקום ויעשה שינוי, אבל אם קשה לו -אומרים לו: בוא, תשתנה קצת - ותראה איך החיים משתפרים. מסוכן ? ממה ? אם תתמיד - תרויח.

תקשיב טוב:

אני יודעת שיש לי יכולת התמדה. אני יודעת גם שאני בעד שינויים ושיש לי את הכוח לשנות. אבל לא הצלחתי. פשוט לא!! איך תסביר את זה???

איתמר770

New member
מנגינה יקרה...

עם כל הכבוד, אני לא מכיר אותך, לא יודע איך עבדת, לא יודע באיזו חברה, ולכן אני לא יכול להסביר לך למה לא הצלחת. עצם העובדה שכיום, לפי מה שהבנתי, את לא עוסקת בזה- מראה שאין לך יכולת התמדה מספקת. כנ"ל לגבי שינוי, איזה שינוי עברת ? איזה שינויים את עוד צריכה לעבור ? יש אדם בחברה שלי שאחרי חצי שנה הרויח 46 ש"ח בחודש ! אבל הוא התמיד, וכמו שהוא אמר: אחרי ה-46 הגיע גם ה-116 ש"ח ואח"כ ה-1,000 ה-20,000 וגם ה-100,000 $ הגיעו. כלומר- התמדה זה לא עניין של חודש-חודשיים, זה יכול להיות שנים. וכנ"ל השינוי, אני לא יודע במה היית עוד צריכה להשתנות. ולמה זה בטוח עובד- בגלל שאם יש שיטה שגרמה למאות אנשים שעשו 1...2...3.. והצליחו, כל אחד שיעשה את הדברים הפשוטים האלו- יצליח. אלא מה - שלא צריך לעשות פעם, פעמיים ולא מצליח. צריך לעשות את זה מאות פעמים עד שתבוא ההצלחה. יום טוב ומאושר.

אתה באמת לא מכיר אותי

אז אל תשפוט אותי! יכולת התמדה יש לי, אבל עובדה שזה לא מצליח. עובדה שרוב האנשים לא מצליחים, ועובדה שההשקעה גדולה מדי, גם למי שיש לו אמצעים. אז תעשה לי טובה...

איתמר770

New member
אז אני צודק.

הקדמתי בדבריי ואמרתי שאני לא מכיר אותך. ושאר הדברים שכתבתי היו על בסיס המראה השטחי של צג המחשב. העובדה שרוב האנשים לא מצליחים טמונה בכך שהם פורשים לפני הזמן (לדעתי). בספר "לפרוש צעיר לפרוש עשיר" (של רוברט קיוסאקי) הוא שואל שם את האבא העשיר למה לא כולם עשירים, כדאי לקרוא את התשובה בספר עצמו.

anatotel

New member
תשמעי

כבוד? מי שמגיע לו כבוד מקבל כבוד- גם באזרחות וגם בצבא. אבל יודעת מה? לי לא התאים להיות בקבע, אולי לך זה כן יתאים. אל תשכחי שגל הפיטורין שיש בצבא הוא לא משהו דמיוני- הוא מאוד אמיתי ועוד שנה- שנתיים תוכלי שוב למצוא את עצמך מחפשת עבודה. בכל אופן, בהצלחה.

singular

New member
תנסי לשאול

בפורום יוהל"ן כאן או ליצור איתם קשר בטלפון: 03-5696127 בהצלחה

209020

New member
גיוס לקבע

הפנייה צריכה להיות לברה"ן אם את צריכה טלפון שלהם

אמץ

New member
למה??

הם פיטרו 1200 איש השנה בגילאי 27-38. זה כמו להיכנס לחברה שנמאת בדעיכה ומחר יפטרו גם אותך. אני הייתי מתרחק משם. (גילוי נאות: אני אחד מ1200 האלה, כנראה לא הספיקו לי הצטיינויות ושלחו אותי רק עם פיצויים בלי שום פנסיה ממש לפני הגיל הקובע)

anatotel

New member
איזה זוועה!

אם זה היה מקום עבודה "רגיל" כבר היינו רואים מלא כתבות והתרעמויות על זה אבל רק בגלל שזה צבא לרוב האוכלוסייה לא אכפת! מה עשית בצבא? אני די מפחדת על מי שהיה המפקד שלי, הוא בן 36 נראה לי, והוא כרגע במין מצב מוזר "בין תפקידים", זה כל כך מחריד כל הפיטורים האלה. אנשים מתחייבים לצבא, סוגרים אפשרויות בשביל זה ואז מפוטרים, בלי פנסיה, בלי הסדרים טובים, בשלב בחיים שהם כבר מפרסנים משפחה שלמה! אתה מצאת את מקומך באזרחות?

אמץ

New member
עוד כמה פרטים

אני בבית כבר שנה, בלי עבודה. אני בתחום המחשבים (בכיר). אנחנו (כ30 קצינים ונגדים) בהליך בג"ץ שממתין לדיון במרץ. בגלל שהצבא כבר קלט שהוא הולך להפסיד בבג"ץ, כבר מציעים משהו (לא מספיק) לסכומים מסוימים מגיל 67 (וכמובן דורשים שנחזיר חלק נכבד מהפיצויים בתמורה). נקווה שבג"ץ יוציא את הצדק לאור. כרגע כל עובד מדינה אחר מקבל תנאים הרבה יותר טובים ממשוחררי הצבא.

למעלה