א) לך למאמרי הפורום - בפס האפור שם למעלה. יש שם הודעה מפורטת על הגיבוש. אני מכיר את מי שכתב אותה, בחור מצויין. ב) יש גיבוש צוללות ב- 10 למרץ, אבל הוא רק לאלה שהגיעו לגיבוש מהגדנ"ע או לבנות. הגיבוש לאלה שמגיעים לגיבוש מהיום סיירות הוא בסביבות אפריל.
אתם יודעים איך זה... גדנ"ע חובלים שמגיעים ממנו למיון לחובלים, שיש שם גם בנות, ושמשם הרבה הולכים לגיבוש צוללות, אז התבלבלתי. קורה. אין בנות בצוללות. פשוט אין. תבינו לבד למה....
הוא יהיה כנראה בתחילת מרץ יש כאן מישהו שיודע במקרה כמה בערך עוברים אותו? לפי המאמר באתר כאן (שהוא נהדר ועוזר המון כי לפני זה לא ידעתי כלום) לא הבנתי אם הרוב פורשים ואם יש כאלה בכלל (אני משער שיש) או שכולם מסיימים ואז מחליטים מי מתוכם עבר. וחוץ מזה מה קורה אם אני עובר אותו? ישר אני מתקבל לקורס? והאם גם אחריו אני יכול לוותר על הצוללות כי אני עדיין מתלבט? תודה מראש ומקווה שאקבל תשובות כי זה ממש חשוב לי.
אז ככה - כמעט אף אחד לא פורש מהגיבוש, אבל מעט עוברים. אם אתה עובר את הגיבוש יש לך בדיקות רפואיות כאלה להתאמה לצוללת, ואם אתה עובר אתה מתקבל ישר לקורס. אתה יכול לחתום וויתור גם אחרי שאתה עובר את הגיבוש.
אם תחכה כמה ימים (או כמה שעות, תלוי בערן), תוכל למצוא בעמוד המאמרים שני מאמרים טובים של בחור שמשרת בצוללות וכתב פה פעם בפורום. הוא נותן שם טיפים לגיבוש.