גיבוש חובלים

hananchen

New member
גיבוש חובלים

חברה אני אשמח לקבל מעט טיפים איך לעבור גיבוש חובלים בהצלחה...יש לי את הגיבוש עוד יומיים ביום ראשון 29.1.06 תודה מראש

קח טיפים:

אל תלחץ מהמד"סים, אף אחד לא מסתכל מהצד, לא רושמים כלום. אל תגמור את עצמך- תשאיר כוח למסעות בערב ולפעילות עם המפקדים האמיתיים(אלו עם הפלאפלים בד"כ) הם אלו שקובעים. אם אתה חושב על פתרון לחידה מסויימת לך על זה תסביר לכולם. אם אתה לא חושב שיש לך פתרון תשתוק, זה לא נורא. תן רבאק במסעות הם קצרים וקלילים. ביום ים (היום השני) אל תאכל ביצה\גבינה בבוקר. תאכל לחם עם ריבה\שוקולד (או הדברים שמתעכלים הכי מהר שאפשר). ביום ראשון בערב בזמן לימוד תלמד טוב. כשאומרים לכם ללכת לישון אל תלך לישון- תלך לשירותים תמרח משהו נגד שפשפשת גם בבוקר- אפילו אם צריך תאחר לזמנים הלא הגיוניים. אני ממליץ לך גם ללמוד בלילה איזה שעה במקום לישון. נכון אמנם זה מתיש והכל, אבל זה כולה 4 ימים. בצבע אתה תעביר שבועות עם שינה של 4 שעות ללילה. אל תשבר. גם אם לא הלך לך במשימה אחת. וגם אם לא הלך לך ב20. לפעמים מספיק לתת משימה אחת טובה כדי להרשים. אם הגעת לפסיכולוג זה לא אומר כלום. אצלי 5 הלכו בצוות לפסיכולוג 3 עברו. אם אתה מגיע לועדה אל תתרגש לא אומר כלום. יש מצב שלא תעבור עדיין. בפעילות מול המפקדים עם הפלאפלים תמיד תהיה נחוש. תעזור לחברים שלך בגיבוש אבל תהיה אמיתי. אל תגזים עם העזרה ואל תזייף. תדע לדאוג גם לעצמך. חובלים זה ה-קורס. אל תתפשר. אל תוותר. גם אם קשה. תלחם להגיע לקורס. גם אם תגיע ותפול-> זה יפטור אותך מגיבושים למלא יחידות (רק ראיון ליחידות כמו מגלן,אגוז,דובדבן,מדריכי לוטר,יחסרים למיניהם ועוד ועוד). בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!

לא ממש מסכים

אני לא למדתי בלילה, חוץ מאחד שקראתי איזה 10 דקות.. לא אכלתי כלם בלילה כי בעקרון אסור.. אבל בסוף הגיבוש אמרו לנו שלא ממש שמים על זה. בקשר לאוכל אני מסכים.. את תאכל ביום השני גבינות ודברים כבדים לבטן.. אני הקאתי מים בכל מקרה.. הרבה מקיאים.. זה לא אומר כלום, הם רק רוצים לראות איך אתה מתפקד אחרי שאתה מקיא.. תמיד תעזור במשימות של אחרים.. לי יצא אפילו לפקד על משימות של אחרים.. תדאג לעשות רושם טוב על החברה ועל המפקדים.. המסעות לא קלילים.. תוציא את זה מהראש, אבל הם גם לא כל כך קשים.. הם קשים מנטלית בגלל שזה מסלול שחוזר על עצמו.. תספור סיבובים, אתה לא תעשה יותר מ20.. זה יעזור מנטלית.. אל תאחר לזמנים הלא הגיוניים בבוקר! כי הם כן הגיוניים.. אם בא לך לבאס את כל החברה שלך ולאוג שיריצו את כולם בגללך אז אתה מוזמן.. זמן זה קדוש בשבילך ותדאג לעמוד בזמן כדי שהחברס שלך לגיבוש לא ישנאו אותך על זה.. משכות בלילה כן.. אתה יכול לעשות את זה עם פנס או בחושך.. גם ככה מלא יריצו דחקות בלילה.. אל תדאג בקשר ללמידה.. תלמד בזמן הפנוי שלך, אל תזלזל, אני אישית לא חושב שצריך ללמוד בלילה.. עדיף ללכת לישון.. בלי כל קשר אתה לא תצליח ללמוד כי כל החברה שלך יעשו צחוקים באוהל.. אז תתבאס לקרוא... אם יש לך עוד שאלות אני אענה בשמחה

בלבול ביצים

בכל מקרה יקדרו את ה"חברים שלך". כל הגיבוש מורכב מלו"ז שתוכנן מראש. אי אפשר להנפיץ קאדר. הלו"ז אומר שיש לך 15דקות לקאדר הם ימצאו כבר סיבה (ובאמת שזה דבר כל כך פשוט, כשתתגיס תבין). בהחלט לגבי המסעות, ביחס ל...X הם קלילים. ביחס למסעות הם לא קלים בכלל, אבל הגיוניים בהחלט.

לא בידיוק..

אני בתור חנתר כיתתי דאגתי שהכיתה שלי (מספר 1) תמיד תהיה בסדר, וברור שגם הם דאגו לעצמם.. בגלל זה היה נורא קשה לבוא אלינו ולהגיד לנו למה אנחנו לא בסדר ולתזז אותנו.. הם פשוט הלכו לכיתות אחרות שלא היו בסדר.. תשמע זה ברור שיתזזו אותך, אבל לדעתי כמה שתהיה יותר בסדר ככה יתזזו אותך פחות... תחליט מה שבא לך.

L e G e n D

New member
חובלים זה לא ה-קורס..

לכל מקום יש את היתרונות והחסרונות שלו.תלוי מה אתה מחפש בשירות שלך. לגבי הגיבוש.... תלמד בכל רגע פנוי שלך.זה מראה על רצינות וככה גם תצליח יותר במבחנים. תן הכל במשימות....אבל באמת אל תגזים ואל תזייף..אין לך מושג כמה מגוכך זה נראה מהצד. תהיה אמין לא משנה מה...תמיד תהיה אמין,זה הכי חשוב. אל תדאג רק לתחת שלך.הסוציומטרי חשוב.

למעלה