גז

גז

שלום לכולם... לפני כחודשיים שאפתי גז מזגנים כ-5 פעמים... לפני כחודש, שאפתי פעם אחת ולפני שבוע בערך עוד 5 פעמים... החלטתי שאני לא רוצה לקחת עוד... אבל השאלה היא כזאת: האם אני יכול לפתח נזק קבוע מהשאיפות שלקחתי עד עכשיו? אני צריך תשובות מפורטות בהקדם האפשרי...

Eyedan

New member
אני לא מבין בזה כ"כ אבל אני רואה

ששאפת די הרבה ואתה מתחרט על כך. אז למה שאפ? נזק קבוע לא נראה לי שיהיה לך מה שכן בטוח ששרפת המון המון תאים במוח אל תלחץ כל אחד שורף אותם בדרך שלו ואתה בחרת לשרוף עם גז. אני מאמין שהזמן הוא התרופה פה... צודק לא
?

אנשים

בבקשה אל תשאלו אותי למה שאפתי... זה לא נושא... פשוט לא חשבתי שזה כזה ביג דיל.. לא הבנתי מה הקשר לזמן פה? אוקיי ואם שרפתי המון תאים במוח? זה יגרום למשהו?

Eyedan

New member
הזמן הוא התרופה..מכוון

שאם הזמן יווצרו לך תאים חדשים (לפי מיטב ידעתי זה מה שקורה...עם הזמן) ולא יודע אם זה יגרום למשהו לא נראה לי אולי קצת הזיכרון יהיה לא תקין אבל לא רציני רק כדי שתפסיק כי זה לא ממש מומלץ לשאוף... כל מה שאני אומר לך זה לא בדוק זה מה שאני חושב ככה שאל תסמוך עלי עוד מעט מישהו יותר גאון ממני יבוא והוא או שיאשר את דברי או שיחלוק עליי
עד אז.. תרגע חבר...לך תשתה כוס מים...

Eyedan

New member
חיים פעם אחת איש..אל תאוכל סרטים

לשווא
תרגע.. מסכן תראו מה עשיתם לו...

blue pill

New member
אתה הולך למות....

סתם, מקפיץ.... אין לי מושג מה זה עושה.....

שמע אחי

זה אפילו לא מצחיק... הקטע הוא שחשבתי שבגלל שזה כזה קל להשגה, וכל אחד יכול לעשות את זה, אז חשבתי שלפחות מישהו אחד בפורום ניסה
אוף...

MaryJane1

New member
גם דבק קל להשגה

ואתה לא רואה אנשים חוגגים על זה.... אין לי מושג איזה נזק זה יכול לגרום לטווח הרחוק אני רק יודעת שמקבלים אחלה סטלה

מה יותר מזיק?

דבק או גז מזגנים? --- וזה באמת ממסטל ותענוג.. אבל אני חייב לדעת השפעות לטווח הרחוק...

j i m m y

New member
נראה לי דבק

ידוע שאם מסניפים דבק אז המוח ממש נהיה מצופה בשכבה של דבק וחומרים ממסים אחרים שגורמים לכוויות בקורטקס (קליפת המוח) לגבי גז מזגנים אני לא יודע

bercko21

New member
מה קשור לשאלה שלך?

ברור שיש אנשים שניסו, אבל לא נראה לי שיש למישהו מושג איך משפיע כמויות כאלו. אתה תמיד יכול לשאול רופא, אפילו פה בתפוז באחד הפורומים הרפואיים

austin1

New member
תנסה גם לשאוף

את העשן שיוצא מהאגזוז של המכונית של אמא אחלה סטלה :)

למעלה