גו אמנדה- הפרק היומי

JustEden

New member
פליז, תרשמו מה היה

הצלחתי לראות רק 5 דקות מהסוף....

gargamich

New member
הנה מה שאני זוכר ../images/Emo122.gif../images/Emo94.gif

חואן לא קרא את המכתב כי קוסטה שכנע אותו. הוא אצה לקחת אותו לבד לשופט, והחליט לעצבן מאד את קוסטה, אז הוא אמר למצ'ה לספר לקוסטה שהוא וקלרה יסעו לבד לשופט, למרות שהבטיח לו שהוא ייתן את המכתב לראש העיר. זה באמת עבד וקוסטה התעצבן ואיים על חואן (אני לא אומר הפדרה
[-}) באקדח, אבל אמנדה עצרה בעדו. בהתחלה לא ידעו מה יקרה עם לאוטרו, בסוף הוא יתעורר. ננה התגנבה לשם ונורה תפסה אותם מתנשקים, והן התחילו לריב.
אנה הסתגרה בחדר ולא רצתה לצאת, עד שחואן בא לשם והרגיע אותה. היא כמעט נישקה אותו אבל אז קלרה נכנסה. כמובן שהורסיו השתחרר מהכלא והוא כועס על קלרה. אנה התנצלה בפני דריו, ואז הוא דיבר אליה מאד יפה. היא שאלה אותו אם זה גילוי
וכשהוא הודה שכן היא החטיפה לו וצרחה עליו...
חח פרוילן יצא מהר מהשכרות!
וממש ריחמי על אמנדה... כשהיא שמעה מה קרה ללאוטרו היא נזכרה בבייבי שלה, נהייתה חיוורת והתחילה לבכות...

huxy

New member
לא ../images/Emo31.gif

היא הרסה לקורחה את כל התוכניות!!! אופ
לא יכול להיות פרק יותר מבאס ממה שהיה, הכל מתפקשש לו. לא הבנתי אם המטרה היתה באמת לקרוא את המכתב בלוויה למה הוא לא קרא אותו, למה הוא הלך לפי מה שקוסטה אמר???
הכל עיצבן אותי, אנה כלבה מרושעת, כזאת איומה וכמובן אח"כ בוכה לפדרה, שיתחיל לראות את הפנים שלה, וקלרה מצאה מתי לפתוח את הדלת. הכל עיצבן אותי הכל (חוץ מלאוטרו המלאך וננה, הוא מקסימוש!) אגיב עוד אח"כ כי כבר מתחיל 24 וגם אני רה-עצבנית עכשיו

huxy

New member
אהה ואזכורון קטן שמפרק לפרק

קלרה מעצבנת אותי יותר- היום עם העניין של הורסיו- למה לבקש סליחה? למה שחררו אותו? לא קלטתי- הבגד של קורחה עדיין היה אצלו? מאיפה לעזאזל אנה תשיג אותו?!?!? וכל היחס שלה לקורחה, היא צדקנית מידי.

mzbeng

New member
את יכולה יותר להגדיר בבקשה

במה בדיוק קלרה מעצבנת אותך? נכון שהורסיו הוא המתחזה אבל קלרה עדיין מאוד מבולבלת למרות שגילתה על אנה, יש עדיין דברים שבהם היא לא יודעת והאמת חבל לי מתי שתגלה שקורחה הוא חואן כי אז היא בטח תהיה עוד יותר פגועה מבחינה נפשית. אני דווקא חושבת שקלרה היא אדם שרודף צדק ואני לא חושבת שהיא עושה את זה רק בשביל עצמה אלא היא בעצם מבקשת בשביל כולם את הצדק אז נכון שהדרכים שהיא עושה הם לא תמיד מחושבים אלא לפי הרגשות ואפילו קצת מאבדת שליטה על עצמה אבל אני חושבת שבסופו של דבר יש לה כוונות טובות כלפי הצדק וכולם.דבר אחד שלא אהבתי זה שהיא עקבה אחרי חואן בגלל החשדנות הזאת שלה כי פה היא קצת הגזימה בזה אבל היה בזה משהו משעשע כי זה בעצם ולמרות שהיא מכחישה זאת להיות עם חואן שהוא בעצם גם קורחה. קלרה היא צדיקה במובן הטוב אך גם לה יש קטעים שהיא עושה טעויות כמו המעקבים האלה שלה או עם הורסיו ולמרות שאנו לא ממש אוהבים אותו והוא קצת רע כזה, היא לא ממש ברורה כאן ברגשות שלה ובמעשים.

JustEden

New member
מסכימה איתך לגמרי!

גם אני חושבת שקלרה היא רודפת צדק! היא ממש לא מעצבנת... אותי לפחות היא לא.

huxy

New member
אפשר לומר

שבפרקים האחרונים כל ההתנהגות שלה ברמה כזאת או אחרת עיצבנה אותי- ולא הכל באשמתה אלא גם באשמת הנסיבות והבלבול. אני מסכימה איתך שקלרה רודפת צדק עם כוונות טובות אבל בדיוק מה שאמרת- הדרכים שלה לא תמיד מחושבות. היא פועלת בצורה עיוורת ונלהבת מידי בלי לחשוב על אחרים בסיפור - עד עכשיו אני לא מבינה את הנאיביות שלה בלחשוב שאם פצ'קו יעיד נגד הורסיו לא יעשו לו כלום
ובמיוחד גם אחרי שהוא מת, היא לא מבינה למה הוא רצה לעזוב ולשמור על המשפחה שלו ולמה חואן ניסה להגן עליו, אלא מעדיפה לזרוק האשמות רצח לעבר חואן במקום להתסכל על כל התמונה מעבר לרצון שלה לצדק וגם להסתכל קצת על המעורבות שלה בהכל, אז אני רואה בזה אקט צדקני ולא במובן חיובי. עדיין יש לי פחות עצבנות לעניין הזה כי אפשר להבין בלבול שלה ואי אמון בכולם לנוכח הכל, אבל מעניין אותי לדעת למה היא בחרה להאמין בתרחיש הכי איום (באותה קלות שהמאמינה שחואן מגן על קוסטה יכלה להאמין שבעצם חואן ניסה להגן על פצ'קו) כי האשמות שלה הן חזקות מה שהיום עיצבן אותי בטירוף זה שגם שהיא צודקת ב 100% היא לא המשיכה בזה - למה להתנצל להורסיו? האכזבה הכי גדולה בפרק מבחינתי
היא היתה צריכה לחשוב בדיוק ההיפך (ככה גם ציפיתי שתעשה)
עד עכשיו שדיברה עם לרטה היא תמיד טענה שקורחה האמיתי גנב לה את הטבעת ועדיין טענה שהורסיו הוא המתחזה (בגלל האינטרס של אבא שלו ובמיוחד שהגלימה היתה אצלו באוטו) והם לא הבינו איך הטבעת הגיעה אליו, אז הללויה עכשיו היא מבינה ובכל זאת נראה שהיא ירדה מהרעיון שהורסיו הוא המתחזה שדווקא צריכה להדבק אליו (טוב שלרטה עדיין חושב בכיוון) ואם היא מבולבלת לגבי הורסיו אז למה לבקש סליחה? שתסדר לה את הראש ואח"כ לפעול, כי שביקשה סליחה זה כאילו אמרה "טעיתי בגדול" ולא "אני מבולבלת ואולי כן טעיתי אולי לא". מהשיחה שלה עם אמא שלה המשתמע שהיא מרגישה חייבת להורסיו שהאשימה אותו, שבעצם האשימה אותו בצדק ועדיין צריכה להמשיך להאשים אותו בצדק, אז אני מאד מאוכזבת מהעניין, אם משהו אני שונאת זה שמישהו מבקש סליחה שהוא לא צריך וכאילו נמצא בחסדיו של אחר. גם עיצבן אותי היום היחס שלה אל חואן בכלליות (היא מסתכלת אליו במבט כזה איום, מסכנוש!) ובמיוחד שהיה אצלהם - זה ברור (גם לה) שאם יש רגשות מסויימים זה אנה לחואן ולא ההיפך ובקלילות האשימה כומר ב"רומן" (אם אפשר לכנות את זה ככה) כמו שהאשימה בקלילות כומר ברצח, זה נראה לי היסחפות. הדבר היחיד שהיא צדקה בו הפרק זה היה היחס שלה לאנה כי אנה באמת גם מטורפת וגם רעה, אבל בכל השאר היא טעתה. אני מתה שהיא כבר תבין למה חואן עושה מה שעושה, ותבין שהוא לא פועל עם קוסטה אלא להיפך- מנסה לגרום לקוסטה להתפרץ ולהפיל את עצמו שירה- התואר חוזר אליי חחחחח

shira15nmp

New member
חחחחח המאבק צמוד אבל

בכל זאת התואר שלי
אגב אני רואה שהעיניין הטריד אותך כל הלילה
אין אז סיכוי שתתעוררי בשעה הקרובה ותארחי לי חברה נכון?

huxy

New member
לאו דווקא כל הלילה....אלא היו לי

הרבה תוכניות לראות באמצע ברצף אז יצא לי להגיב רק מאוחר
ושאלו אז עניתי
ד"א 24 היה באמת ענק

קרלוצה

New member
אני בכלל לא מבינה למה.......

לא מיידעים את לרטה על המכתב!!!
כל הזמן רוצים שיוודע לו במקרה ובסוף הוא לא יודע על זה בכלל.......וזה שהוא איים עליו בנשק זה אומר שהוא חושף את עצמו לא? (אני מדברת על קוסטה) אנה מזורה ונוראית!! מסכן דריו.....כזה חמוד איתה והיא גרררר

huxy

New member
אבל לרטה כן ידע על המכתב

הרי קלרה ניסתה לשכנע אותו לדחות את הנסיעה שלו לבירה בגלל המכתב והיא אמר לה שהמכתב יגיע לפוסו דה לס אלמס בגלל קורחה. וכן אפשר לומר שקוסטה חשף את עצמו אבל לא עוזר שחשף את עצמו בפני אמנדה כי היא הרי יודעת הכל, בגלל זה אמנדה דפקה להם את התוכניות כי רצו שקוסטה יחשוף את עצמו בפני קלרה ואז מנקה גם את חואן.

קרלוצה

New member
אה אז כנראה התפספס לי הקטע...../images/Emo9.gif

ואני רואה כבר מה יקרה, קלרה תתאהב בקורחה אבל לא תאהב את חואן....זה יכול להיות קטע ענק!!
ומעצבן שאין קטעים שלהם נכון?

huxy

New member
לדעתי יותר סביר להנחיל את התיאוריה

שלך על אנה- היא כבר התאהבה בחואן אבל שונאת את קורחה (רק שאנה שונאת את קורחה בלי שום סיבה מוצדקת, היא פשוט אוהבת לשנוא, כאילו ניזונה מזה), קלרה בסופו של דבר תתעשת (אני מקווה, היא חייבת!)

shira15nmp

New member
היא תתעשת!!!!

במקודם או במאוחר זה יקרה!!!!!!!!! היא לא יכולה לאכזב אותי כל-כך הרבה זמן!!!!!!!!

gargamich

New member
נכון ../images/Emo127.gif../images/Emo128.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo94.gif

זה באמת מוזר שקורחה לא קרא את המכתב רק בגלל הקוסטה.
דווקא אנה זה לא היה צפוי. כאילו- כשהיא אמרה לדריו להתכופף אמרתי לאח שלי "מסכן, למה היא הולכת להרביץ לו
"... ואז היא לא
ואז היא כן
גררררררררררררררררר

shirush3

New member
דווקא זה לא נראה לי ממש מוזר../images/Emo1.gif

התוכנית שלו הייתה שלרטה יקרא את המכתב,לא
אז לרטה לא היה אז כנראה קורחה ניסה ישר לחשוב על משהו
וגם אולי כדי להראות שהוא לא נגד קוסטה ולא בעד פצ'קו

למעלה