גור וואימראנר מדהים למסירה

זהרון

New member
גור וואימראנר מדהים למסירה

היום בטיול עם כלבי הקט והיפהפה (וואימראנר) נזעקו אלי השכנים על כך שאני נוטש את הכלב שלי לשוטט לבד ברחובות. בעודי מנסה להגן על עצמי, הגיח לפתע אחיו התאום של הכלב שלי כשהוא מחפש את עצמו בגן והולך ליד בעלי כלבים שונים כמחפש אחבה וחום. הכלב כבן שנה, מדהים ויפהפה אבל עצוב ובודד. לגדל שני וואימרים בבית זה לא משימה לבני תמותה ולפי שיחתי עם מנהלת העמותה, יותר אנשים מתקשרים כשמצאו כלבים ומעט מאוד אנשים מתקשרים כשאבדו. אני מניח את הרע מכל ובינתיים מלין את הכלב בביתי, תוך נסיון להפרדה בין שניהם לחסוך מלחמות טריטוריאליות ועוד כאב ופחד מהאורח. אבל, אני רוצה למסור אותו כמה שיותר מהר, כדי להקל גם עליו, שלא יסתובב ביותר מדי בתים, וגם על הכלב שלי שהוא הכי הכי בעולם כולו. אז ככה, הכלב בן כשנה, כנראה מהמלטה של נובמבר אשתקד, עיני ענבר, גוף מושלם במצב מעולה ולפי הבנתי נצר למשפחה של אלופי הארץ ואלופי העולם. אם אתם רוצים חבר אמיתי לחיים, כלב שהוא איש מדהים, אוהב ושמח... תשלחו לי דואר ל- [email protected] מקווה שתעזרו לי למצוא לו בית וכמה שיותר מהר לא מגיע לו, כמו לכל שאר הכלבים העזובים

**לילך**

New member
חשוב לפרסם שמצאת כלב אבוד

יכול להיות שבזה הרגע הבעלים שלו מחפשים אותו בנרות. תיכנס לכל פורומי הכלבים והחיות ותפרסם מודעה עם הדגשה שמצאת "כלב שהלך לאיבוד" ,אם אתה יכול לצרף תמונה שלו ,זה יעלה את הסיכויים למציאת הבעלים שלו... אם אתה יכול תפרסם מודעות באיזור שמצאת אותו.

זהרון

New member
סיפור הבעלים... לא ייאומן כי יסופר

לפי הקעקוע באוזנו של הכלב ובעזרתה של מנהלת החוג לכלבי וואימר התחקינו אחרי בעלי הכלב שמכרה אותו אחרי ארבעה חודשים למישהי שטוענת שמכרה אותו שבוע שעבר למשפחה מר"ג כי היתה צריכה לסוע לחו"ל. אני לא מכיר כלב שמגיע מסוף ר"ג למרכז ת"א כך סתם. התחושה, ולא שלי בלבד, היא שהיא משקרת, וגם כשדברתי איתה בטלפון לא קבלתי תחושה נעימה. בקיצור, אני מחפש לו בית, ובדחיפות, כזה שלא יפקיר אותו וכזה שייתן לו אהבה. תעזרו לי, אוקיי? תודה

**לילך**

New member
איזה אנשים מרושעים יש בעולם

לא להאמין איך הם מסוגלים להתנהג ככה לחיות המחמד שלהם. תבדוק במקביל במשטרה ,האם אפשר להגיש תלונה על הבעלים של הכלב לפי החוק למניעת התעללות בבע"ח (השאלה האם החוק הזה מחשיב נטישה כהתעללות ...) טתפרסם מודעה עדיף עם תמונה בכל הפורומים.

תכנס לוואלה

לך לפורום כלבים ולפורום כלבים גזעיים.וגםלפורום חיות מחמד תפרסם שם. רצוי לצלם ולסרוק תמונה. זה יעזור

טל טול

New member
נראה לי שאם תלך איתו ליום אימוץ

של אס או אס לא תהיה לך שום בעיה למצוא לו בית. לכלבים גזעיים בד"כ מוצאים בתים מאוד בקלות בעמותות השונות. אל דאגה, לא צפויה לך בעיה עם הנושא (חבל שזה כך רק עם גזעיים..)

למעלה