גועל נפש.

yeshgvul

New member
תגיד חופשי

רק שלמען לא תיחשב אויל זב ריר, מוטב שתנמק. אני למשל חושב שמדיניות שרון הביאה להרג של 1000 ישראלים (לפחות רובם). אבל אני לא טוען שהוא רצח אותם, להבדיל מערבים שרצח, מפני שלגבי ישראלים לא מתקיימים אצלו יסודות עברת הרצח (מבחינת רצון שימותו וכו). אותו הדבר חל על ביילין ביחס לישראלים. אבל אם מישהו חושב שביילין רצח אותם, שיגיד, ונימוקיו יעידו עליו ועל רמתו בברור.

Haemek

New member
תודה. אז הנה:

"ביילין רוצח יהודים וערבים" והנימוק פשוט: מסירת כלי נשק ותחמושת ואימון הלוחמים (והכל במסגרת "הסכם אוסלו") מתוך ידיעה שהנשק עלול לשמש לרצח יהודים, ולא רק זאת, רוב העם צעק שזאת הסכנה, וחלק מאותם אלה שצעקו נרצחו באותו נשק. וזה רק על מסירת הנשק. ומה לגבי פיספוס האפשרות להסכם סופי עימם בממשלת ברק, והעובדה שהמלחמה החלה כתוצאה מניהול לקוי של משא ומתן והלחימה החלה כתוצאה ישירה של טימטום מנהלי המשא ומתן, דבר שגרר את המלחמה האחרונה, עם 5000 הרוגים, ישירות קשורים לכשלונו המתמשך של ביילין. והוא עדיין ממשיך. את הקללות תשמור לעצמך. אתה לא סמכות לקבוע אויל מיהו.

shaief

New member
כל הכבוד למפגינים!

מי ששולח חיילים למוות מיותר תוך כדי שהם אחראיים להרג של 70 אנשים כחלק ממסע נקמה רווי בדם- הכינוי היחיד שיתאים לו הוא רוצח... שי.

אשרת

New member
כחלק מנקמה..

שי,אתה כמובן מוזמן להגיע לשדרות (גם אתה חושב שזאת התנחלות) ומוזמן להגיד לאנשים שם , שמה ששרון עושה על מנת להפסיק את ירי הקאסמים ולאפשר להם לחיות חיים רגילים כמו שאת החי אותם, הינו רוצח! מי שאחראים על הרג של 70 אנשים שרובם הינם מחבלים, הם הפלסטינים בלבד. אתה מוזמן לבוא אליהם בטענות. לא רוצים למות -> שלא ירו קאסמים על שדרות, שי.

yeshgvul

New member
ואת מוזמנת להכיר ברצח הישראלי

רוצה להטיל את האחריות להרג פלסטינים ע"י הקסאם הישראלי על הפלסטינים? בבקשה. רק אל תבואי בטענות לפלסטינים כשיורים קסאם על שדרות (אני כן בא בטענות). מח"ט שכם יורה מטנקים ללא הבחנה על מחנה פליטים ואשרת ממשיכה לחשוב שאנחנו מוסריים ולא נגועים ברצח ומשהו על ג'בליה: http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/483781.html עד 12:30 התחנן ב' בפני בני משפחתו שיבואו אתו לעזה. אבל בני המשפחה, ובראשם ההורים בני ה-70 - פליטים מהכפר בריר (כיום קיבוץ ברור-חיל) - סירבו בכל תוקף לעזוב את ביתם. בסביבות 15:30 התפוצץ פגז שירה טנק ישראלי אל מול ביתם שברחוב המדארס (בתי הספר), במרחק של כ-30-20 מטר. א', עורכת דין כבת 30, אחותו של ב', שמעה את הפיצוץ, שזיעזע את כל הבית, ואחריו שמעה "כמו גשם" - נקישות מתכתיות צפופות על גגות האסבסט והבטון; ואז - צעקות וצווחות שחדרו לבית יחד עם העשן והאבק. בשיחת טלפון סיפרה א' כי חששה שמדובר בפגז "פלאשט", שעם התפוצצותו מתעופפים ממנו בעוצמה לכל עבר מעין מסמרים. כשהתבוננה מהחלון אל הרחוב, מראה הגופות והאיברים המרוטשים חיזק את חששה. צה"ל הכחיש אמש כי נעשה שימוש בפגז פלאשט. א' הסיקה שרבים מהנפגעים הם ילדים, אבל לא יכלה לשאת עוד את המראה ועזבה את החלון. חצי שעה לאחר מכן עוד ראתה אנשים אוספים חלקי איברים. הטנק נשאר במקומו. הפיצוץ הזה שיכנע את דרי הרחוב לעזוב. גם משפחתה של א' יצאה, דרך רחובות צדדיים, אל תחנת המוניות ומשם נסעו לב', לעזה. א' סבורה שהפגז נורה מטנק שהתמקם באחד משלושת בתי הספר שברחוב. כלומר, מטרים ספורים הפרידו בין הטנק לבין קבוצת האנשים, בעיקר ילדים, שנפגעה. חומת חצר בית הספר הפרידה בין הטנק לאנשים שברחוב.

אשרת

New member
אתה יכול לבוא בטענות למי שאתה רוצה

אני לא! אני אבוא בטענות בעיקר לצד הפלסטיני, שעד שהם אל יספיקו את יירוט הקסמים, לא רק שהם (כלומר המחבלים) יפגעו, גם אוכלוסייה חפה מפשע תפגע יחד איתם וכמו שריסוס בת 13 על ידי החיילים שלנו עורר בי רוגז וגועל כך גם הרצחם של שני הפעוטות בשדרות עורר בי עוד יותר זעם ועוד יותר גועל.

yeshgvul

New member
רק אל תטיפי לי מוסר אחרי זה

כשאת עושה הנחה לרוצחים שבאים מהצד שלנו.

אשרת

New member
אתה מבין כנראה ש-

שלי ולך יש הגדרה קצת שונה למושג "רוצח".

yeshgvul

New member
ודאי.אצלך קצין ישראלי בכיר או ראש

ממשלה או שר אינם מבצעים רצח. הם לכל היותר טועים, כמו מח"ט שכם שמפגיז את בלטה. הפלסטינים שמפגיזים את שדרות הם רוצחים. הגדרה לתפארת

אשרת

New member
ממממממ

כמובן, איך לא שמתי לב שהקצינים הישראלים הינם אוכלי פלסטינים , וממש אוהבים את הדם , ובכלל הם נהנים לרצוח , תחביב שמשלמים להם. יופי. בוא נראה... פעולות צה"ל בדרך כלל באות כתגובה ל... רצח ישראלים. רצח ישראלים נעשה מתוך זדון של הפלסטינים. הפלסטנים רוצחים בכוונה - זה מה שהופך אותם לרוצחים, ואני לא מדברת על מילים, אלא תכלס למעשים. בעוד שאתה לא יכול להביא בזיק הוכחה (פרט לראיון מטומטם שנותנים הקצינים) שהם הורגים בכוונה תחילה - קרי: רוצחים.

Haemek

New member
איך זה יגיע אליו?

צבא הילד לא יעשה, הוריו גרים במעמקי רמת אביב ג, באוטובוס הם לא משתמשים, בשוק הם לא קונים. הוא מסודר. עכשיו, בבועה זו, כל שנותר לו הוא ללמד מוסר עליון לאנשים אחרים, אלה השולחים ילדיהם לשמור עליו בצבא ואלה המטרשטים באוטובוסים ובשווקים. כי הרי הוא איש מאוד מאוד מוסרי והמוסר שלו עדיף בהרבה על מוסר של כל אחד אחר. כי הוא יודע שהמוסר שלו הוא הכי. זה החומר שנותר השמאל. השאריות.

shaief

New member
שוב טעית

עשיתי צבא, איני גר ברמת אביב ג' ולא איש מבני משפחתי. אני כן מבקר בשוק. שי.

yeshgvul

New member
לא נאה לך לשמוע שראש ממשלתך רוצח../images/Emo35.gif

עוזי בנזימן: שרון המציא את השיטה הזאת כבר בראשית שנות החמישים: כשהיה מפקד גדוד מילואים בחטיבה הירושלמית, הורה לאחדים מקציניו לירות על נשים בכפר קאטאנה שירדו לשאוב מים. העילה היתה שבדרכן לבאר הן חוצות את קו הגבול. הוא הציב מראש יחידת רגמים, בהניחו כי הריגת הנשים תעורר תגובה ארטילרית של הליגיון הערבי. וכך היה: אזור שקט התלקח ומשקיפי האו"ם נדרשו להתערב. שנים רבות לאחר מכן חשו אחדים מקציני הגדוד כי היו כלי בידי מפקד רהבתן, שהצית אש ללא הצדקה מספקת בגבול ישראל-ירדן. הארץ 15.06.03

אני בטוח שאתה ישראלי

ממש כשם שהשמש זורחת בערב אם היית ערבי "ישראלי" אז הייתי אומר מילא כי עם כל השנאה אליהם אפשר להבין את ההזדהות שלהם אבל אתה כביכול יהודי אז מה התירוץ שלך להתנהגות של טרוריסט מוסלמי מצוי?

למעלה