גונבת רגע במחשב....

גונבת רגע במחשב....

היום גליה אורן שרון וירדן ביקרו אותנו ואלו בהחלט היו נקודות האור היחידות במהלך היום האומלל הזה.... הנסיך לא חוזר לעצמו והרופאים לא מבינים על מה אני מדברת... אני והזוגי מתוסכלים ואין לנו כל כך מה לעשות עם זה אני כל כך פוחדת, מה יהיה איתו. אלוהים אם אתה שומע, אני זועקת.... ועכשיו אני גם בוכה....

אמללי

New member
מאמינה../images/Emo24.gif

למה את מתכוונת כשאת אומרת "לא חוזר לעצמו"? הכוונה מבחינה התנהגותית? או שההתקפים ממשיכים? מה זאת אומרת שהרופאים לא מבינים על מה את מדברת? אני שונאת כשהרופאים לא מקשיבים להורים!!! לרופאים הרבה פעמים יש נטיה להתעלם דוקא מהדעה של ההורים כאשר ברוב המקרים דוקא ההורים הם אלה שמצליחים לעלות על הקשיים של הילד
...

taltamar

New member
מאמינה-

תצעקו עד שהרופאים יקשיבו לכם!! תסבירו בדיוק מה לא נראה לכם. אחרת הם יהיו אטומים!! תיאבקו על כל מה שמגיע לכם - וזה כולל אוזן קשבת ויחס יותר אמפתי להורים של הילד שהם יודעים הכי טוב מה לא בסדר. מקווה שיסתדר.
תמר

bis fd

New member
../images/Emo24.gif

מה זה אומר לא חזר לעצמו? פיזית? נפשית?

ו ת י ק ה

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

מצטרפת לשאלות, מחזיקה אצבעות, השארתי לך הודעות בפלפון, אני מאד מאד רוצה לדבר איתך ולתאר לך כמה את יקרה לי, יהיה בסדר, חייב להיות בסדר.

shirar1

New member
מאמינה - יכול להיות שזו תגובה

לתרופות החדשות? אני זוכרת מחברות שלי שתרופות כאלו יכולות לשנות את ההתנהגות באופן קיצוני עד שמגיעים לאיזון. תתעקשו עם הרופאים עד שיבינו בסוף על מה את מדברת. כל כך מרגיז חוסר האונים הזה מול המערכת! שולחת לכם חיבוקים מרחוק, שירה.

liri987

New member
מאמינה בו- אפשר לחבק אותך?

לא יודעת מה לומר לך. אפשר לבכות איתך? הלוואי שיעבור לכם יותר בקלות נשיקות וחיבוקים לירי

מאמינה ../images/Emo24.gif

האם הכוונה שהוא שקט יותר מהרגיל פחות פעיל ויותר ישנוני ?? אם כן אז ככה זה עם התרופות נגד פירכוסים לפחות בהתחלה. יש גם ירידה משמעותית בתיאבון יכול להיות עצבנות יתר ועוד. לצערי מכירה את זה מדן. אם זה לא משהוא יותר דרסטי אז זה בחזקת "תקין". אני סתם מנחשת ואולי גם טועה לחלוטין. בכל מקרה אם את רוצה לשוחח אעביר לך במסר את הנייד שלי.

מאמינה יקרה ../images/Emo24.gif

רק עכשיו ראיתי כי לא היה לי זמן מחשב כל-כך כאן בביה"ח. מאחלת לכם מכל ליבי שהוא יחזור לעצמו בהקדם. תחזיקו מעמד ותתאזרו בסבלנות, ככה אומרים לנו, וככה אני אומרת לעצמי כל הזמן בראש. ס-ב-ל-נ-ו-ת. אוהבת, דנה.

היי דנה- מה שלום רותם ?

כל הכבוד לך שיש לך כוח לתמוך. את מקסימה
. מקווה שרותם מתאושש.

לא מתאושש עדיין ../images/Emo7.gif

היום בבוקר הייתה איזשהיא תקווה שאולי יעבירו אותו למכנת ההנשמה ה"קלה" יותר. אבל היא פגה. אין סיכוי היום. אולי מחר יהיה יום טוב יותר?

שרון123

New member
מחזיקה אצבעות ליום טוב מחר../images/Emo24.gif

ניראה לי שרותם הוא קצת כמו ירדן, הם עושים את הדברים בקצב שלהם, אבל מאד מאד חזקים ואמיצים. הלוואי שמחר יהיה טוב יותר

amitre

New member
עדיף

הי דנה, עדיף עוד יום במכונה הכבדה מאשר לעבור מוקדם מדי למכונה הקלה. אם הוא מאוזן ומסתדר עם הכבדה אז זה טוב להחלמה, יותר טוב מאשר שכל הרופאים יתחילו שוב להתעסק עם אחוזי חמצן, נפחים וקצבים. מחזיקים לכם אצבעות, שרון ועמית

הי דנה../images/Emo24.gif

הי דנה ועודד, אנחנו חושבים עליכם כל הזמן ומתפללים עבור רותם מחכים ומאמינים שהבשורות הטובות כבר ממש בפתח......מחר חייב להיות יום טוב יותר. אוהבים.

תירתיר

New member
לדנה ../images/Emo24.gif

אתם כל הזמן אצלי במחשבות
מאחלת לכם שיפור מהיר במצב והחלמה מהירה
בת דודה שלי מאושפזת בהדסה לאחר ניתוח, אבל אין מצב שאני אוכל אבקר אותה. תמשיכו להיות חזקים, מתפללת כאן בשבילכם לרפואה שלמה.

למעלה