ג'ול... את זוכרת את התאריך היום?
ס סגולית New member 29/11/06 #4 תיארתי לי שזו הייתה הכוונה../images/Emo13.gif אם כבר בחרוזים אז תשאלי אותה: דו יו ריממבר כ"ט בנובמבר?
תיארתי לי שזו הייתה הכוונה../images/Emo13.gif אם כבר בחרוזים אז תשאלי אותה: דו יו ריממבר כ"ט בנובמבר?
G giulietta New member 29/11/06 #7 אוווווו מיי גודדדדדדדד../images/Emo12.gif את רוצה להגיד לי שאת זכרת שזה היומולדת של פיקסמן ואני לא??? (היום אשכרה 29 בנובמבר?? פפפפפפפפפפפפפפפפ) המצב חמור.
אוווווו מיי גודדדדדדדד../images/Emo12.gif את רוצה להגיד לי שאת זכרת שזה היומולדת של פיקסמן ואני לא??? (היום אשכרה 29 בנובמבר?? פפפפפפפפפפפפפפפפ) המצב חמור.
G giulietta New member 29/11/06 #11 כן, בדיוק בלו בלו... ולחשוב שכשהוא התקשר אתמול בערב אמרתי לו שאין לי זמן לדבר עכשיו כי אני משכיבה את הקטנות וסגרתי... אחחח...למות למות למות עלי. (או ממני).
כן, בדיוק בלו בלו... ולחשוב שכשהוא התקשר אתמול בערב אמרתי לו שאין לי זמן לדבר עכשיו כי אני משכיבה את הקטנות וסגרתי... אחחח...למות למות למות עלי. (או ממני).
B ...Blue New member 29/11/06 #15 משום מה אני בטוח שפיקסמן יקבל פיצוי ענקי בסופו של דבר.. את עוד תצליחי להפתיע אותו ואולי גם את עצמך