גודל פורומים יש לכם אולי נתונים על הפורומים הכי גדולים ? מבחינת מספר חברים
N Nomero Uno New member 26/6/02 #1 גודל פורומים יש לכם אולי נתונים על הפורומים הכי גדולים ? מבחינת מספר חברים
D Dog Master New member 26/6/02 #2 אני הסתובבתי בין מספר פורומים... וביניהם פורום חיות מחמד הוא בעל מספר החברים הגבוהה ביותר... יתכן שיש פורום בעל מספר חברים יותר גבוה.
אני הסתובבתי בין מספר פורומים... וביניהם פורום חיות מחמד הוא בעל מספר החברים הגבוהה ביותר... יתכן שיש פורום בעל מספר חברים יותר גבוה.
N Nomero Uno New member 26/6/02 #3 פורום משחקים לפי הספירה שלי 223 חברים אבל הייתי רוצה משהו יותר רשמי משהו שידרג את כל הפורומים לפי מס חברים או לפי קריטריונים שונים
פורום משחקים לפי הספירה שלי 223 חברים אבל הייתי רוצה משהו יותר רשמי משהו שידרג את כל הפורומים לפי מס חברים או לפי קריטריונים שונים
ה הנהלת הפורומים Administrator 26/6/02 #4 הפורומים הפעילים בתפוז משתנים מעת לעת. אנו צופים שלקראת החופש הגדול יצברו הפורומים בקטגוריית הצעירים תאוצה.
הפורומים הפעילים בתפוז משתנים מעת לעת. אנו צופים שלקראת החופש הגדול יצברו הפורומים בקטגוריית הצעירים תאוצה.
D DreamS_HunteR New member 26/6/02 #5 אפשר לעשות איזה מנגנון לספירת החברים בכל פורום, שימוקם בעמוד החברים של כל פורום, זה יהיה נחמד.
N Nomero Uno New member 27/6/02 #6 כנראה לא הבנתם אותי האם יש לכם איזשהו מדד , איזושהי טבלה של כל הפורומים לפי מס´ החברים בהם או לפי קריטריונים אחרים דירוג כלשהו
כנראה לא הבנתם אותי האם יש לכם איזשהו מדד , איזושהי טבלה של כל הפורומים לפי מס´ החברים בהם או לפי קריטריונים אחרים דירוג כלשהו