גובה פיצויי פיטורים בעבור כמעט 3 שנ

מצב
הנושא נעול.

alexseg

New member

שלום מה גובה פיצויי פיטורים אם התחלתי לעבוד במקום עבודה בתחילת ספטמבר 2002 ופוטרתי בתחילת אוגוסט 2005 (כלומר 3 שנים, כאשר חודש אחרון הוא חלקי, עבדתי רק שבוע ראשון של אוגוסט) ושאלה נוספת: נצברה לי כמות גדולה של ימי חופש מכל השנים, השאלה היא האם ניתן לדרוש פדיון חופשה בעבור כל השנים או רק בעבור שנה אחרונה, וכל הימים שלא ניצלתי בשנים קודמות הם מתנה לעסק??

3 משכורות חודשיות.

שלום מה גובה פיצויי פיטורים אם התחלתי לעבוד במקום עבודה בתחילת ספטמבר 2002 ופוטרתי בתחילת אוגוסט 2005 (כלומר 3 שנים, כאשר חודש אחרון הוא חלקי, עבדתי רק שבוע ראשון של אוגוסט) ושאלה נוספת: נצברה לי כמות גדולה של ימי חופש מכל השנים, השאלה היא האם ניתן לדרוש פדיון חופשה בעבור כל השנים או רק בעבור שנה אחרונה, וכל הימים שלא ניצלתי בשנים קודמות הם מתנה לעסק??
3 משכורות חודשיות.
וימי החופשה שלא ניצלת - אמורים להיות משולמים לך בכסף. לא להישאר מתנה למעביד.

בעצם - קצת פחות מ-3.

3 משכורות חודשיות.
וימי החופשה שלא ניצלת - אמורים להיות משולמים לך בכסף. לא להישאר מתנה למעביד.
בעצם - קצת פחות מ-3.
לפי יחסיות מספר השנים. כלומר - אם (נניח) עבדת רק שבוע באוגוסט אז הפיצויים אמורים להיות 2.9354838 משכורות חודשיות.

שיר ורד

New member
תשובות

תשובות
גובה הפצויים הוא שכר אחרון כפול תקופת העבודה בשנים (כולל חלקי שנים). אם בחלק מהזמן עסקת במשרה חלקית יש לקחת בחשבון את חלקיות המשרה. אתה זכאי לפדיון של כל ימי החופשה שנצברו וטרם נלקחו.

מצב
הנושא נעול.
למעלה