גובה פיצויי הפיטורים??

מצב
הנושא נעול.

keli100

New member
גובה פיצויי הפיטורים??

גובה פיצויי הפיטורים??
אני עובדת 4 שנים במקום עבודתי וכעת מתפטרת ומקלת פיצויים. שאלתח היא,אני יודעת שלוקחים את המשכורת האחרונה ומכפילים ב-4 הבעיה שאני עבדתי לפי שעות ופעם היה לי יותר ופעם פחות, ובכלל המשכורת האחרונה שלי היתה טיפה יותר נמוכה כי לא עבדתי חודש מלא כי ילדתי... מישהו יכולה לעזור??מה יהיה גובה הפיצויי?? תודה מראש.

גובה פיצויי פיטורין

גובה פיצויי הפיטורים??
אני עובדת 4 שנים במקום עבודתי וכעת מתפטרת ומקלת פיצויים. שאלתח היא,אני יודעת שלוקחים את המשכורת האחרונה ומכפילים ב-4 הבעיה שאני עבדתי לפי שעות ופעם היה לי יותר ופעם פחות, ובכלל המשכורת האחרונה שלי היתה טיפה יותר נמוכה כי לא עבדתי חודש מלא כי ילדתי... מישהו יכולה לעזור??מה יהיה גובה הפיצויי?? תודה מראש.
גובה פיצויי פיטורין
לוקחים את סך המשכורות בשנה האחרונה 12 חדשים ומחלקים מב-12 וזוהי המשכורת הקובעת

תשובה

גובה פיצויי הפיטורים??
תשובה
המשכורת הקובעת לצורך חישוב פיצויי פיטורים תהיה ממוצע 12 המשכורות האחרונות שקיבלת טרם סיום העבודה. אם המשכורת האחרונה שקיבלת אינה משקפת את הכנסותייך הרגילות (משום שעבדת חלק מהחודש או מכל סיבה אחרת), הוציאי אותה מהחישוב, וקחי בחשבון 12 משכורות אחרונות ללא אותה משכורת (מהחודש שלפני סיום העבודה אחורה).

מצב
הנושא נעול.
למעלה